27.3 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Περί..πλανητικά ( Προβλέψεις 16 – 31 Μαίου )

Μη ξεχνάς να διαβάζεις εκτός από το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου! Αν θέλεις προσωπικές προβλέψεις βασισμένες αποκλειστικά στον γενέθλιο χάρτη σου για μεγαλύτερη ακρίβεια, προσωπική γενέθλια ανάλυση ή συναστρία, μπορείς να στείλεις e-mail στη Φαίδρα στο  astro.fedra@gmail.com .

Στη σελίδα του facebook μπορείς να κάνεις τις δικές σου ερωτήσεις, να διαβάζεις αστρολογικά άρθρα, προβλέψεις αλλά και να ενημερώνεσαι για το πώς σε επηρεάζουν οι κινήσεις των πλανητών! https://www.facebook.com/periplanitika

Κριέ,
είναι γεγονός πως ο κυβερνήτης σου-Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία 20 του μήνα, παρέα με τις σχέσεις σου και ναι! Επιτέλους φαίνεται ξεκάθαρα πως η Αγάπη είναι παρών! Δηλαδή… με τη προϋπόθεση πως έμαθες να τη βλέπεις ακόμη και σε αυτή την εύθραυστη περίοδο που προηγήθηκε. Με την προϋπόθεση πως αντιμετώπισες τα μεταξύ σας προβλήματα χωρίς να πεις «σιγά μωρέ, θα λυθούν κάποια στιγμή».  Και με την προϋπόθεση πως δεν κυνήγησες να βγεις ούτε νικητής μα ούτε νικημένος μέσα στη σχέση.

Όμως η Αγάπη.. αν διατήρησες την αγάπη (η αστρολόγος σου αναγνωρίζει το υψηλό επίπεδο δυσκολίας) τότε οι μεγάλες δοκιμασίες πέρασαν και δύσκολα μπορεί να σπάσει ο δεσμός αυτός. Αν πάλι έσπασε, ή έστω ράγισε, να ξέρεις πως δε ξανακολλάει και χρειάζεται να επιδείξεις την ανάλογη ωριμότητα. Η κάθε αλλαγή, ηθελημένη ή μη, όσο δύσκολη κι αν είναι, έχει σκοπό να σε δοκιμάσει και τελικά να σε εξελίξει.

Ταύρε,
τώρα ξεκινάνε τα καλά. Δες το σα μια ανταμοιβή του σύμπαντος για την αξιοποίηση της υπομονής που σου έχει δωρίσει. Τα κατάφερες, τα δύσκολα πέρασαν και ξεκινάνε να έρχονται τα κύματα ευτυχίας. Και τι είναι η ευτυχία για τον Ταύρο τελικά; Να μπορεί να απολαμβάνει την ευχαρίστηση χωρίς ενοχές. Ακόμη κι αν δεν έχουν λυθεί όλα σου τα προβλήματά (ας μην είμαστε και πλεονέκτες, ναι;), ακόμη κι αν αισθάνεσαι σα βραχνά επάνω στο κεφάλι σου τον έλεγχο και την εξάρτηση από άλλους (όχι για πολύ) και ακόμη κι αν οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να στοιβάζονται (μα από παντού όμως;) εσύ δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Έχεις τους πιο λαμπρούς Πλανήτες συμμάχους και σε αφήνουν να γράψεις εσύ την ιστορία με όση δόση απόλαυσης θες!

Δίδυμε,
είδες για πότε φτάσαμε και πάλι στις μέρες που ο Ήλιος φωτίζει από το Ζώδιό σου; Μην ακούσω γκρίνιες για το προσωπικό σου έτος πριν ακόμη τελειώσει… Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία εξάλλου στις 20 του μήνα στο φιλικό Ζώδιο του Ζυγού και εγκαινιάζει με ταιριαστό τρόπο ένα νέο ξεκίνημα που στο μέλλον αντιστοιχεί περισσότερη προσοχή από ότι στο παρελθόν. Και ενώ τα σχέδια και τα όνειρα είναι θεμιτά, κινητοποιούν και χαρίζουν δύναμη, ξεβολεύουν όταν σε παίρνει από κάτω – δε παύουν να προκαλούν αγωνία. Γι’ αυτό επεξεργάσου τη πιθανότητα να επικεντρωθείς στο παρόν. Ένιωσες στο πετσί σου πόσο γρήγορα μπορούν να ανατραπούν όλα και με τον ίδιο τρόπο μπορείς να νιώσεις τη χαρά του να ζεις στο τώρα. Ένας λάθος υπολογισμός, μια εσφαλμένη απόφαση και κίνηση δεν αρκούν για να σε καταστρέψουν. Εγώ ξέρω πως είχες τους λόγους σου, ώρα να το καταλάβει και ο εσωτερικός σου κριτής.

Καρκίνε,
Μπορεί τους τελευταίους μήνες για Δία να ακούς και Δία να μη βλέπεις (όπου Δίας=τύχη) και τέλος πάντων, τι να τον κάνεις πάνω από το κεφάλι σου αν είναι να μη βάζει ένα χεράκι; Μα μη μου πεις πως τελευταία δε βλέπεις την ανοδική πορεία που έχει πάρει η εργασία σου.. Ξέρω πως όπου ανοδική= ανηφόρα= περισσότερες ευθύνες = περισσότερη προσπάθεια. Μα ανοδική σημαίνει επίσης περισσότερες απολαβές, περισσότερη αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερη αυτονομία. Περνώντας στις προσθέσεις, είναι και ο Άρης που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 20 του μήνα και φέρνει ένα διάλλειμα + μια ανάσα στις οικογενειακές σχέσεις + την θέληση να διεκδικήσεις τη συναισθηματική ασφάλεια που ζητάς καιρό τώρα.

Λιοντάρι,
πάρε μια βαθιά ανάσα αγαλλίασης, τώρα που καταλαβαίνεις πως οι φόβοι σου δεν έχουν στέρεα βάση. Τώρα που τα αρνητικά συναισθήματα σταματούν να υποκινούν τη σκέψη σου και μπορείς επιτέλους να εκφράζεσαι ελεύθερα. Τώρα που εκτός του ότι λες τα πράγματα ως έχουν, η πρώτη αντίδραση των γύρων σου δεν είναι η επίθεση αλλά η κατανόηση. Τώρα που μπορείς να κάνεις εκείνο το ταξίδι που πάντα ήθελες – με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Και το σημαντικότερο, πάρε μια βαθιά ανάσα επειδή πλέον η μοναξιά σταμάτησε να είναι συνώνυμο της ανυπαρξίας και μεταμορφώθηκε σε σημάδι προσωπικής γαλήνης, ωρίμανσης και αυτογνωσίας. Τέλος, συγχαρητήρια αν μέσα απ’ όλο αυτό έμαθες να την αξιοποιείς ώστε να ζεις τη κάθε στιγμή το «εδώ και τώρα» πιο έντονα και ζωντανά από ποτέ.

Παρθένε,
δεν υπάρχει λόγος ούτε στη σειρά να βάλουμε τα πράγματα, ούτε προβλήματα να απαριθμήσουμε, ούτε και να σε κουράζω με ασήμαντες λεπτομέρειες. Τα πράγματα είναι απλά τώρα, έτσι όπως σου αρέσουν (λέμε και κανα αστείο). Έτσι, επαγγελματικά τα πράγματα είναι και παραμένουν ευνοϊκά μέχρι και το τέλος του μήνα (και τον Ιούνιο ακόμη, για να σε ηρεμήσω). Μα και ερωτικά Παρθένε συμβαίνει κάτι πολύ όμορφο τώρα. Ανοίγεσαι πλέον χωρίς φόβο, εμπιστεύεσαι με θάρρος τον άλλον, εξαφανίζεται κάθε ίχνος ντροπής. Τα ίδια ισχύουν και στο σεξουαλικό κομμάτι (ας μη ξεχνάμε πως είσαι το πλέον σεξουαλικό Ζώδιο). Είναι το μέσο που ο χρόνος δεν ορίζεται, το μυαλό σταματάει και σε οδηγεί το ένστικτο. Έτσι, η μεταξύ σας επικοινωνία ξεκινάει από μια ανώτερη πνευματική ένωση για να γεννήσει τελικά την Αγάπη.
ΥΓ. Και single να είσαι η πρόβλεψη παραμένει ως έχει.

Ζυγέ,
αυτό ήταν. 5 ημέρες μόνο έμειναν και ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία. Που να σηκωθεί να φύγει εντελώς δηλαδή! Η περίοδος που έκλαιγες – γελώντας φτάνει επιτέλους στο τέλος της και ως διπλωματικό Ζώδιο που είσαι, όσο τον έχεις από πάνω σου ακόμα, ορθόδρομο πλέον, θα τον εκμεταλλευτείς. Σε χαρακτηρίζει επίσης εξ’ ορισμού μια καλοσύνη και θα την αξιοποιήσεις στις οικογενειακές σου σχέσεις – please, no more drama. Και με αυτή την έμφυτη γοητεία και κομψότητα θα τονώσεις τις ερωτικές σου σχέσεις, εξάλλου ακόμη βρίσκεται ο κυβερνήτης σου – η Αφροδίτη- σε αυτές! Ο λόγος που σου τονίζω τις αρετές σου είναι επειδή βλέπω πως προσπαθείς να μιμηθείς την αυστηρή Παρθενίστικη αυτοκριτική. Μα γιατί να πονοκεφαλιάζεις; Θέλεις αλήθεια μετά να παλεύεις να ξεφορτωθείς και αυτή τη κακιά συνήθεια;

Σκορπιέ,
επειδή είναι δύσκολοι καιροί για ‘σένα και ο εκνευρισμός αυξάνει ανάλογα με τις εμμονές σου… κι επειδή είσαι κι ευαίσθητο Ζώδιο, θα δείξω μια επιείκεια αυτή τη φορά, μη νομίζεις πως δε καταλαβαίνω τι περνάς δηλαδή. Γιατί θα μπορούσα να σου πω πως εσύ είσαι αυτός που επιτρέπει στο φόβο να απλωθεί σε κάθε τομέα της ζωής σου και πως είναι η δική σου ανησυχία που εμποδίζει την απόλαυση. Τα ‘πα και ηρέμησα! Στο κάτω – κάτω δε χρειάζεσαι εμένα να σου παρουσιάζω τον κούκο αηδόνι. Έχεις τον Δία γι’ αυτό το λόγο και μια χαρά τη κάνει τη δουλειά του μέχρι στιγμής. Σου δίνει την αισιοδοξία και τη δύναμη που χρειάζεσαι, σου υπόσχεται πως όλο αυτό είναι κάτι περαστικό. Και τελικά έχει δίκιο. Ήδη από τη τελευταία εβδομάδα του μήνα θα αισθανθείς την αλλαγή.

Τοξότη,
αφού δε τα μπορείς τα «πρέπει» γιατί τα υποχρεώνεις στον εαυτό σου; και ειδικά μέσα στον έρωτα και στις σχέσεις σου – στο μέρος δηλαδή που απ’ όλα τα άλλα θα έπρεπε να παραμένει απαλλαγμένο από στερεότυπα και πιέσεις; Πέραν αυτού, η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Ζυγό σου δίνει μια ώθηση να βγεις, να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα άτομα. Ειδικά όσο ο μήνας φτάνει προς το τέλος του, η ερωτική χροιά, ακόμη και της πιο καθημερινής επαφής είναι αισθητή και προσφέρεται για απολαύσεις. Αν τώρα εσύ επιτρέψεις σε λόγια ή απόψεις τρίτων να ανακατευτούν στη προσωπική σου ζωή μάλλον εσύ τελικά σαμποτάρεις το δρόμο προς την επίτευξη των ονείρων σου. Και για το κλείσιμο σε παραπέμπω και πάλι στη πρώτη πρόταση.

Αιγόκερε,
μη νομίζεις πως ο λόγος που ψειρίζω τα επαγγελματικά είναι το Ζώδιό σου και τα στερεότυπα που το περιτριγυρίζουν. Είναι επειδή ειδικά από τις 20 του μήνα και μετά, όλα επιστρέφουν σιγά-σιγά στη θέση τους. Το απρόβλεπτο είναι πάντα παρών, κι ευτυχώς δηλαδή γιατί το «βόλεμα» κάνει τη ζωή περισσότερο ανιαρή παρά σταθερή. Είναι επειδή σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να λάμψεις και να παράγεις έργο σε βαθμό που μέχρι πριν από λίγο καιρό κούραζε. Είναι επειδή ακόμη κι που νιώθεις το φόβο πριν έναν μεγάλο σεισμό, ξέρεις πως μετά τους τελευταίους μήνες είσαι περισσότερο προετοιμασμένος να τον αντιμετωπίσεις. Ακόμη κι αν αυτό είναι αφέλεια, σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Και τελικά αφελής είναι αυτός που δε προσπαθεί. Γιατί ειδικά ένας Αιγόκερως ξέρει πως η προσπάθεια από μόνη της έχει αποτέλεσμα και πως ακόμη κι η αποτυχία είναι μια έμμεση προσέγγιση του στόχου.

Υδροχόε,
χιούμορ, γέλιο, ευτυχία..! Έχεις παρατηρήσει πως όταν δε νιώθεις καλά, ακόμη και μόνος σου αν είσαι, μερικά πετυχημένα αστεία σε κάνουν αμέσως να αισθανθείς καλύτερα; Να λοιπόν το γιατρικό σου για το υπόλοιπο του μήνα Υδροχόε, για το σώμα και το πνεύμα, συνταγογραφημένο απευθείας από την αστρολόγο σου! Το μόνο πρόβλημα φαίνεται να είναι πως όταν βρίσκουμε κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και το επαναλάβουμε αρκετές φορές, σύντομα χάνει αυτή του την ιδιότητα. Η έντονη ευχαρίστηση της πρώτης φοράς, μετά από λίγο γίνεται απλή ευχαρίστηση και τελικά ανία. Γι’ αυτό τι λες να πέσεις κατευθείαν στα «βαριά»; Μα για τον έρωτα μιλάω ασφαλώς, τον έρωτα εκείνον που μπορεί κάθε φορά να σε συγκλονίζει και να σε κάνει να ζητάς τη δόση σου ξανά και ξανά μέχρι που θα μείνεις εκεί, στο απόγειο.

Ιχθύ,
προσοχή (το λέω για τους άλλους που μας διαβάζουν, όχι για ‘σένα) γιατί το επόμενο διάστημα τα ψάρια θα επαναστατήσουν και θα διεκδικήσουν αυτά που έπρεπε να είχαν διεκδικήσει καιρό πριν, όσο οι υπόλοιποι έπαιζαν με τη ζωή τους. Σχέσεις που η συναισθηματική ασφάλεια και επικοινωνία απουσιάζουν μήνες τώρα, ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά που ήταν εκτός του δικού σου ελέγχου, η επιδίωξη εμφυτευμένων ονείρων από την οικογένεια ή και τη κοινωνία… ήρθε η ώρα να τα πιάσεις όλα αυτά μαζί και να τα πετάξεις απ’ το παράθυρο. Ούτε καν για ανακύκλωση. Μια κι έξω shift + delete. Τι νομίζουν δηλαδή πως δε μπορείς να ευτυχήσεις και να κυνηγήσεις τους δικούς σου αληθινούς στόχους; Η αστρολόγος και οι Πλανήτες είναι μαζί σου. Οι συμβιβασμοί με τα ημίμετρα τελείωσαν- ήρθε η ώρα να το καταλάβουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα