19.4 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Τι έχω τραβήξει απ’ τους Διδύμους

Δυστυχώς όλοι οι άνθρωποι στη ζωή τους έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις, πολλές φορές απρόβλεπτα ή και αναπόφευκτα. Καταστάσεις που μπορεί να είναι μη αναστρέψιμες! Σίγουρα έχετε παρατηρήσει περιόδους του μήνα ή του έτους, όπου τίποτα δε λειτουργεί σωστά. Κι αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει πού οφείλεται αυτή η αταξία του σύμπαντος η επιστολή αυτή ήρθε για να σας δώσει απαντήσεις. Ή μάλλον τη  μία και μοναδική  απάντηση που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις: Δίδυμοι!

Αυτά τα ας τα πούμε καημένα πλάσματα που γεννήθηκαν λίγο πριν μπουν καλά καλά οι ζέστες ευθύνονται για ο,τιδήποτε κακό συμβαίνει στις ζωές όλων των υπολοίπων. Και μη σας ξεγελάει η αύρα τους και η αστείρευτη όρεξη, που φαίνεται να αναβλύζει από μέσα τους, οι άνθρωποι αυτοί τρέφονται με τη δική σας ενέργεια και όρεξη για ζωή. Στην αρχή ξεγελάνε το έτερο ζώδιο με τις ιδέες τους και το λέγειν τους, κερδίζοντας έτσι την εύνοια του και στη συνέχεια όταν πλέον έχουν πέσει οι άμυνες, το ξεζουμίζουν από ενέργεια, όνειρα, ιδέες, όρεξη για ζωή και όρεξη για φαγητό!! Φεύγουν και το πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα! Το μόνο που μένει είναι δάκρυα κι αυτά, όπως καταλάβατε είναι τα δάκρυα της λύπης κι όχι της συγκίνησης!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΑΣ!

Οι δίδυμοι πάντοτε εμφανίζονται συμπαθείς και ανοιχτοί ως άνθρωποι. Μας προσελκύουν κοντά τους με τον ιδιαίτερο αέρα τους και ποτέ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι έπεται. Μέχρι που πέφτουν οι μάσκες… Αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το ζώδιο κάποιου ατόμου φροντίστε να το μάθετε νωρίς για τη δική σας προστασία!

Ιστορικά αν το μελετήσουμε τόσοι κακοί ήταν δίδυμοι (εκτός του Χίτλερ αλλά αυτός είχε δίδυμο για πατέρα), όπως ο ο Ξέρξης, ο Αρταξέρξης, η Κρουέλα, η Λίβια Σοπράνο και άλλοι πάρα πολλοί!! (Ο μόνος καλός δίδυμος είναι ο Bob Dylan αν και νέες έρευνες έρχονται για να διαψεύσουν την μέχρι τώρα δηλωθείσα ημερομηνία γέννησης του γνωστού τραγουδοποιού).

Πραγματικά η λίστα δεν έχει τέλος!

Σκεφτείτε πολύ καλά προτού αποφασίσετε να κάνετε παιδί και πάντα να κοιτάτε την ημερομηνία σύλληψης! Αποφύγετε με κάθε τρόπο την πιθανότητα να έρθει στον κόσμο ακόμα ένας δίδυμος! Όλοι οι αστρολόγοι μελετάνε τις επιπτώσεις αύξησης του αριθμού ζωντανών διδύμων πάνω στη γη και πλέον θεωρούν ότι είναι σημαντικότερες από την κλιματική αλλαγή.

Δεν το λένε στα κανάλια, γιατί οι καναλάρχες έχουν συμφέρον από τη δική μας αποτυχία και δυστυχία και τους θέλουν τους διδύμους κι επίσης είναι κι αυτοί δίδυμοι!

Μην αφήνετε το μέλλον όλου του κόσμου να πέσει σ’ αυτά τα αχάριστα και ανισόρροπα άτομα! Η λύση είναι μόνο μία. Παίρνει βέβαια χρόνο αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε! Μη γεννάτε από 21 Μαΐου μέχρι 21 Ιουνίου!

Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να μείνουμε τα υπόλοιπα 11 ζώδια στη γη κι έτσι να βελτιώσουμε τις ζωές μας! Φτάνει πια με ό,τι σπέρνουν στο πέρασμά τους! Εμείς οι υπόλοιποι θα συνθέσουμε την καλύτερη ενδεκάδα.

Με εκτίμηση,

Κριοί,
Ταύροι,
Καρκίνοι,
Λέοντες,
Παρθένοι,
Ζυγοί,
Σκορπιοί,
Τοξότες,
Αιγόκεροι,
Υδροχόοι,
Ιχθύες

Της Αγάπης Φαρμάκη (Lovepoison), 22/4/2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα