16.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Περι..πλανητικά: Προβλέψεις 1 -15 Ιανουαρίου

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου.

Περισσότερα άρθρα στο: https://www.facebook.com/periplanitika

Κριός
Καλή Χρονιά Κριέ και με τόσους Πλανήτες στον 10ο οίκο, στο υψηλότερο σημείο του Ωροσκοπίου σου, παραμένεις σίγουρα στο επίκεντρο, ξεχωρίζεις, παρουσιάζονται ευκαιρίες και φυσικά δουλεύεις σκληρά. Το τελευταίο δε το γλιτώνεις με τον Ερμή ανάδρομο μετά τις 06/01 και ως συνήθως δεν ξεκινάς τίποτα, προσέχεις διπλά τι υπογράφεις και σιγουρεύεσαι πως γίνεσαι κατανοητός στα σοβαρά ζητήματα. Εν τω μεταξύ ο κυβερνήτης σου, Άρης, περνάει στον Σκορπιό και σου υπενθυμίζει πως το χειρότερο σε μια σχέση δεν είναι οι τσακωμοί ή οι εντάσεις. Αυτές έως που είναι αναγκαίες σε μικρό βαθμό. Η ζημιά ξεκινάει να συμβαίνει όταν μετά από αυτούς πέσετε για ύπνο χωριστά. Ααα επίσης Γενάρης = έρωτας, εμπιστοσύνη, γνώσεις, σεξ, σεξ, σεξ. Επιδίωξέ τα.

Ταύρος
Καλή Χρονιά με τον Άρη να καθυστερεί 3 μέρες μόνο για να περάσει απέναντί σου στον Σκορπιό και να βάλει στο επίκεντρο τις σχέσεις σου. Και όσο παραμένεις ένα γνήσιο παιδί της Αφροδίτης με καλή διάθεση και τρόπους, δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν συγκρούσεις και παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εντάξει…. ίσως υπάρχει έεενας λόγος. Και λέγεται ανάδροος Ερμής στον Αιγόκερω. Κανείς δε τον θέλει στο εγγυόμαι, ειδικά τώρα που παίζει παιχνίδια με το μυαλό και κάνει ακριβώς όσα χρειάζεται λόγω του Άρη να αποφύγεις. Ταυτόχρονα είναι εν μέρη υπεύθυνος για το οικονομιό στένγωμα (ο άλλος υπεύθυνος είσαι εσύ αν αναρωτιέσαι). Όμως υπάρχει πάντα ο κυβερνήτης σου, η Αδροδίτη, η οποία από τον Τοξότη έχει την ικανότητα, παρά όλων όσων σε βασανίζουν, να σε καθυσηχάσει και να σου δίνει ρεαλιστική και στέρεα ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά. Και έτσι είναι.

Δίδυμοι
Καλή Χρονιά στο πιο παιχνιδιάρικο Ζώδιο! Βέβαια ο αντίστοιχος παιχνιδιάρης Πλανήτης (ο κυβερνήτης σου Ερμής φυσικά) θα ξεκινήσει από τις 06/01 να κινείται ανάδρομος. Και μάλιστα σε έναν οίκο που κρύβονται φόβοι και ανησυχίες σου. Ζητήματα εμπιστοσύνης θίγονται και είναι εύκολο να στεναχωρηθείς λόγω μιας παρεξήγησης. Κι ενώ αισθάνεσαι πως αυτό σου κόβει όλη τη φόρα, ίσως αδυνατείς να δεις πως εκεί απέναντί σου στον Τοξότη, βρίσκεται τώρα η Αφροδίτη για να σου χαρίσει όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο, εκτίμηση μέσα από τις τέχνες και απόλαυση χωρίς τύψεις αφού ενώνει τις δυνάμεις της με τον πατέρα Κρόνο που σα να έχεις ξεκινήσει να συνηθίζεις τους περιορισμούς του ή μου φαίνεται; Μήπως οι σχέσεις δε φυλακίζουν αλλά σε βοηθούν να δραπετεύσεις;

Καρκίνος
Καλή Χρονιά και με τόσους Πλανήτες απέναντί σου να σε κοιτάνε κατάματα και να σε συντροφεύουν πως να μην είναι δηλαδή; Βέβαια ένας εξ’αυτών, ο Ερμής, θα ξεκινήσει την πρώτη ανάδρομη κίνηση για το νέο έτος στις 6 του μήνα. Η επικοινωνία όπως πάντα θα βραχυκυκλώσει και είναι εύκολο να σε πληγώσει μια παραξήγηση. Από την άλλη όμως, ο Ερμής στον Σκορπιό σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, ερωτική διάθεση και κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη για τους Καρκίνους. Σχέσεις που ξεκινάνε με ανάδρομο Ερμή δεν έχουν διάρκεια, παρά τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η Νέα Σελήνη στις 10 του Γενάρη μα δε πειράζει, γιατί εσύ ζητάς καλοπέραση, παιχνίδι και σκοπό. Οι φίλοι παραμένουν δίπλα σου και η Σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Τοξότη, σιγουρεύεται πως οι εργασιακοί σου κόποι ξεκινάνε να ανταμοίβονται.

Λέων
«Καλή Χρονιά με ανάδρομο Ερμή μετά των Φώτων; Σα να μη ξεκινάει και τόσο καλά Αστρολόγε μου…» θα δηλώσει το Λιοντάρι επειδή ξέρει πως ο Ερμής θα είναι που θα τον εμποδίσει να εκμεταλλευτεί τη νέα Σελήνη στις 10/01 και θα τον τρέχει ασταμάτητα σε δουλειές και υποχρεώσεις ακόμα δε ξεκίνησε το ’16. Σίγουρα μπορείς να επιλέξεις να επικεντρωθείς εκεί, να περάσεις τον μήνα σου με τον φόβο των απροόπτων, μετρώντας τα χρήματά σου και να δυσανασχετείς που δε μπορείς να συνεννοηθείς. Ή μπορείς πάντα να δεχτείς πως τα απρόοπτα θα συμβούν όπως κι αν έχει, τα λεφτά σίγουρα δεν αυξάνονται όσο τα μετράς και η προβληματική επικοινωνία δεν είναι ικανή να κόψει την έμπνευση και τις ερωτικές μέρες που υπόσχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη 😉

Παρθένος
Καλή Χρονιά στους Παρθένους, που θα είναι δηλαδή, αφού με τον Δία στο Ζώδιό σους δεν έχουν και πολλά να φοβηθούν. Βέβαια μια τέτοια δήλωση από το «όλα θα κυλήσουν ομαλά» απέχει περισσότερο από την απόσταση δυο Πλανητών, ειδικά τώρα με τον κυβερνήτη σου, Ερμή ξανά ανάδρομο μετά τις 06/01. Ναι, σωστά διάβασες, ο Ερμής έχει φαίνεται τον δικό του μοναδικό τρόπο να στέλνει τις ευχές του.. Οπότε τακτοποίησε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες τη πρώτη εβδομάδα έτσι ώστε από τη δεύτερη και μετά να κάνεις αυτό που χρειάζεται κάθε Παρθένος να κάνει όταν του δίνεται η ευκαιρία του ανάδρομου. Να ξεκουράζεται! Εμ, τι νόμιζες; Μέχρι τις 26 του Γενάρη πάτα pause στις αποφάσεις και τα ξεκινήματα ενώ βάζεις τα όνειρα και τις απολαύσεις στον αυτόματο.

Ζυγός
Καλή Χρονιά στους απανταχού Ζυγούς, αν και ξεκινάει κάπως παράξενα με την ενεργοποίηση του Αιγόκερου. Το ξεκίνημα του έτους υποτίθεται μας προδιαθέτει να κοιτάμε το μέλλον, να επικεντρωνόμαστε στους στόχους και τις νίκες μας, κι όμως ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 06 του Γενάρη σε κάνει να κοιτάς περισσότερο στα πίσω, εκεί που νιώθεις ήδη ηττημένος. Ευτυχώς ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, έρχεται να σε ξελασπώσει με τη βοήθεια του Κρόνου και έτσι ξέρεις πως αν όντως επιμείνεις στη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Και τη σιλουέτα σου να επαναφέρεις, και το πορτοφόλι σου να βρίσκεις μισογεμάτο. Και μια που πιάσαμε τα οικονομικά, η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό στις 03 του μήνα και μέχρι τέλος Φλεβάρη, είναι ξεκάθαρο μήνυμα πως μπορείς να διεκδικήσεις τα χρωστούμενα όπως επίσης και να ξεχρεώσεις περιττά βάρη.
ΥΓ. Μια Χειμερινή απόδραση είναι στο πνεύμα των ημερών.

Σκορπιός
Καλή Χρονιά με την ερωτική διάθεση στο full, εκεί που αρμόζει σε κάθε Σκορπιό εξάλλου. Νέες γνωριμίες και ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης στο Ζώδιό σου να σου χαρίζει στιγμές φλερτ, να αισθάνεσαι ανίκητος ως ένας super ήρωας που τα καταφέρνει σε κάθε απρόοπτο, καθώς απέδειξες. Αλλά υποθέτω όλοι έχουμε έναν κρυπτονίτη, μια αχίλλειο πτέρνα, ένα ευαίσθητο σκορπίσιο κεντρί τέλος πάντων. Και αυτός τώρα βαφτίζεται ανάδρομος Ερμής και είναι ικανός να σου χαλάει συνεχώς τα σχέδια, να σε αποσυντονίζει και να μη σε αφήσει να εκμεταλλευτείς δυναμικά τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 10 του μηνός. Ταυτόχρονα ο Κρόνος πιέζει για οικονομικά όρια ενώ η Αφροδίτη σε κάνει να αναρωτιέσαι «που ακούστηκε ποτέ σούπερ ήρωας να βασανίζεται με το πότε θα του βάλουν το μηνιάτικο;» Η συμβουλή μου; Μη ξεκινάς τίποτα καινούργιο, μη ξοδεύεις, αλλά απόλαυσε τις μέρες που διανύεις. Αυτές ξοδεύονται πραγματικά.

Τοξότης
Καλή Χρονιά με τον Κρόνο ακόμα στο Ζώδιό σου, αλλά και την Αφροδίτη μαζί του αυτό το δεκαπενθήμερο. Και όπου Αφροδίτη είναι χρήματα, είναι δώρα, είναι τέχνη, είναι έρωτας. Ο Κρόνος που σε ταλαιπωρεί και σε ωριμάζει, έρχεται τώρα να σε ανταμείψει ω σαν άλλος Άγιος Βασίλης, με τη προϋπόθεση πως όντως ήσουν καλός Τοξότης το 2015. Δηλαδή αποταμίευες, δούλευες σκληρά, παρέμενες θετικός στις δυσκολίες, επέμενες και φρόντιζες τον εαυτό σου. Ο Άρης στον Σκορπιό είναι κόμπος στο λαιμό που δε μπορείς να διώξεις, μόνο να περιμένεις να περάσει, όσο για την ώρα σε ταλαιπωρεί ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 06/01, στον γειτονικό Αιγόκερω. Είναι εύκολο να επενδύσεις λανθασμένα, δύναμη θέλει να το παραδεχτείς και να υποχωρήσεις έγκαιρα.

Αιγόκερως
Καλή Χρονιά με Ήλιο, Ερμή, Πλούτωνα και τη Νέα Σελήνη στο Ζώδιό σου να σε κηρύσσουν πρωταγωνιστή των ημερών. Φίλοι δίπλα σου εξασφαλίζονται από τον Άρη στον Σκορπιό και όλα θα συνεχίζουν να κυλάνε με λίγη δουλειά και αρκετή ηρεμία μέχρι τις 06 του Γενάρη, τότε που ο Ερμής ξεκινάει να κινείται ανάδρομος στο Ζώδιό σου. Τον Αιγόκερω όμως αυτά δεν τον τρομάζουν. Ξέρει πως η προετοιμασία νικά τις ξαφνικές αναποδιές και πως η υπομονή του είναι μεγαλύτερη από την προβληματική επικοινωνία του Ερμή. Κι αν νιώσεις λίγο μόνος ή απομακρυσμένος από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μην αναζητήσεις συντροφιά στο παρελθόν. Το νέο έτος σε θέλει να κοιτάς μπροστά και υπόσχεται πως θα ανταμείψει τους ικανούς Αιγόκερους. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, είσαι περισσότερο ικανός απ’οτι η Κρόνια φύση σου επιτρέπει να δεχθείς.

Υδροχόος
Καλή Χρονιά με τον πιο δυναμικό Πλανήτη, τον Άρη φυσικά, να βρίσκεται στο ζενίθ του Ωροσκοπίου σου. Επαγγελματικές ευκαιρίες και μεγάλη κοινωνικότητα. Παρέες και έρωτες φέρνει ταυτόχρονα και η Αφροδίτη από τον Τοξότη και το ξεκίνημα του έτους φαντάζει υπέροχο παρά τα υπερξιακά προβλήματα που περνάνε οι Υδροχόοι αυτό το διάστημα. Προβλήματα τα οποία έρχονται να δυναμώσουν όταν ο Ερμής ξεκινήσει να κινείται ανάδρομος στις 06 του μήνα και η σκέψη οδηγείται στο τι θα μπορούσε να συμβεί, παρά σε ότι πραγματικά συμβαίνει. Με τον Ερμή ανάδρομο δεν είναι καλές ημέρες για νέα ξεκινήματα μετά των Φώτων, αλλά για να ασχοληθείς πραγματικά με εκείνον που βάζεις μετά από όλους τους υπόλοιπους.
ΥΓ. Για τον εαυτό σου μιλάω.

Ιχθύες
Καλή Χρονιά με παρέες  και αισιοδοξία για το 2016! Και καλά κάνεις Ιχθύ να είσαι θετικός, γιατί ο Κρόνος στον Τοξότη ενώνει τώρα τις δυνάμεις του με την Αφροδίτη και η επιχειρηματικότητά σου αυξάνεται, όπως και τα έσοδα από εκείνη. Και παρά τον ανάδρομο Ερμή μετά των Φώτων που θα επηρεάσει όλους μας, εσύ παραμένεις επικοινωνιακός, έστω κι αν δεν αποφεύγεις τα απρόοπτα που τον συνοδεύουν (βλ. προβλήματα στις ηλεκτρονικές συσκευές). Ταυτόχρονα, ο Άρης βρίσκεται στο φιλικό υδάτινο Ζώδιο του Σκορπιού για να σου χαρίσει δημιουργικότητα κι ευκαιρίες για ταξίδια. Ναι, είναι όντως μια καλή χρονιά και φαίνεται από το ξεκίνημά της ήδη!

-Φαίδρα 1 Ιανουαρίου 2016

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών.

Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του periplanitika δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα