26.3 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις Νοέμβριος 2019

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Ερμής είναι στάσιμος. Ακίνητος, έτοιμος να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό μέχρι τις 20 Νοέμβρη. Καλό μήνα είπαμε;

Δεν είναι πως χρειάζεσαι να φοβάσαι όμως Κριέ. Μια προσοχή να μην χαλάσεις τις σχέσεις σου από ανόητες παρεξηγήσεις (είναι και ο Άρης στον οίκο των σχέσεων βλέπεις μέχρι 18.11), να είσαι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις πληρωμών και για μια μικρή τρέλα όσον αφορά την ψυχολογία. Με την Νέα Σελήνη που μόλις πραγματοποιήθηκε στον Σκορπιό αλλά και την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12.11, είναι σαν να βρίσκεσαι σε μία μόνιμη κατάσταση “σεληνιασμού”.

Ο Νοέμβρης είναι ιδανικός μήνας για να ξεφορτωθείς μια κακιά συνήθεια. Έχεις υποστήριξη, η ενέργεια ζητά αποτοξίνωση, διατροφή, ένα προσεκτικό βάδισμα στην ζωή θα έλεγα. Δεν είναι όμως πως θα το κάνεις επειδή φοβάσαι (ο Κρόνος δεν έχει θέση εδώ). Κάνεις το καλύτερο για εσένα επειδή αυτό θέλεις. Επειδή αγαπάς το σώμα και την ψυχή σου. Και χρειάζεται να του το δείχνεις καθημερινά.

Ο μήνας μπορεί να σε ευνοήσει οικονομικά και επαγγελματικά. Όσο πιστεύεις στις δικές σου δυνατότητες, είναι τώρα πιο εύκολο να κάνεις και τους άλλους να δουν τον πολυτάλαντο εαυτό σου.

Και κάτι ακόμα στις επιγραμματικές προβλέψεις σου αυτόν τον μήνα: Τείνουμε συχνά να μπερδεύουμε τις υποχρεώσεις με το άγχος. Ορισμένα πράγματα χρειάζεται να γίνουν, δεν υπάρχει λόγος να τα μεγαλοποιείς σε δυσκολία με την δική σου ανησυχία. Αυτό αφορά όλον τον Νοέμβρη, αλλά κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο. Στο λέω αυτό γιατί ο μήνας μπορεί να είναι πραγματικά χωρίς κανένα άγχος για εσένα, κανένα πρόβλημα απολύτως. Ναι, τα οικονομικά μπορεί να πιέζουν, η γραφειοκρατία επιμένει, δουλειές προκύπτουν μόνιμα. Όμως εσύ, μέσα σου, μπορείς να νιώθεις πλήρης. Να λες “είμαι καλά” και να το εννοείς.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καλός μήνας με ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό γίνεται; Κι όμως, ναι! Φυσικά και ο ανάδρομος Ερμής έως 20.11 στο απέναντί σου ζώδιο φέρνει προβλήματα, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Φέρνει ακόμα εντάσεις για τα οικονομικά μέσα στην σχέση. Όμως υπάρχει και τρόπος να τον αξιοποιήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής τώρα σε βοηθά να καταλάβεις καλύτερα όσα θες, να βελτιώσεις την σχέση σου μέσα από επικοινωνία και κατανόηση. Ευνοεί επίσης ειδικά για εσένα Ταύρε τις επανασυνδέσεις – αν θες να μάθεις περισσότερα γι’αυτό και τι πρακτικά μπορείς να κάνεις, στείλε μου μήνυμα ΕΔΩ.

Εν τω μεταξύ στο ζώδιό σου συμβαίνει και η Πανσέληνος του Νοέμβρη στις 12.11, οπότε παρά τις εντάσεις της καθημερινότητας, υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος για να τα βρεις με τους Άλλους, είτε είναι σύντροφος, συνάδελφος ή φίλος. Όσο παραμένεις καλοπροαίρετος και με καλή διάθεση, οι σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν δηλαδή τώρα, όχι παρά τον ανάδρομο, αλλά ακριβώς εξαιτίας αυτού.

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον Τοξότη ήδη από αύριο, εκεί που συναντάμε και το άλλο τυχερό αρχέτυπο, τον Δία. Δίας και Αφροδίτη μαζί φέρνουν καλή διάθεση, όρεξη για πειραματισμό, νέες ιδέες, ταξίδια και έντονη διαίσθηση. Άκου το δυνατό σου ένστικτο μέσα στον Νοέμβρη Ταύρε, η εσωτερική σου φωνή σε κατευθύνει μέσα από έναν συνδυασμό έκτης αίσθησης και λογικής ο οποίος είναι πραγματικά αξιοζήλευτος.

Σε πιο προσγειωμένες προβλέψεις καθώς είσαι και Γήινο ζώδιο να μην ξεχνάμε, η δουλειά ευνοείται περισσότερο στο πρώτο μισό του μήνα παρά που τρέχεις και συχνά αγχώνεσαι – έχεις αρκετή ενέργεια να ανταπεξέλθεις. Από την άλλη, οικονομικά η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά τις τελευταίες μέρες με την ορθοδρόμηση του Ερμή και την Νέα Σελήνη στις 26.11

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Συναγερμός για ανάδρομο Ερμή έχει σημάνει! Ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος επίσημα από αύριο, όμως ήδη στάσιμος στον Σκορπιό. Θα παραμείνει ανάδρομος για 20 ημέρες και φυσικά σε επηρεάζει αυτή η κατάσταση – κυβερνήτης σου είναι αυτός. Αυτό σημαίνει πως αποφεύγεις τα νέα ξεκινήματα (ειδικά στην δουλειά), χρειάζεται να είσαι έξτρα προσεκτικός σε ότι αφορά την υγεία σου και γενικά έχε στο νου σου πως καλό είναι να πάρεις χρόνο να σκεφτείς καλά σημαντικές αποφάσεις. Αυτό σημαίνει πως δεν κλείνεις νέο σπίτι, δεν μετακομίζεις, δεν δεσμεύεσαι γενικά σε κάτι στο οποίο πιθανόν να αλλάξεις σύντομα γνώμη.

Συντροφικά ο Νοέμβρης όμως σε αποζημιώνει! Η Αφροδίτη ρίχνει όλο το φως της συντροφικότητας πάνω σου, σου θυμίζει πως ο Νοέμβρης είναι ιδανικός για αγκαλιές, παρέα, πειραματισμούς, καλή διάθεση, έρωτα! Εν τω μεταξύ, επειδή είναι κι ανάδρομος ο Ερμής, έχε στο νου σου πως μπορείς να ξανακερδίσεις ευκολότερα τώρα την καρδιά ενός ατόμου με το οποίο απομακρύνθηκες και έχεις μετανιώσει. Λάθη γίνονται, η συγχώρεση και η διόρθωσή τους είναι το σημαντικό.

Συνολικά κράτα πως ο Νοέμβρης είναι μήνας που απαιτεί προσπάθεια και ψυχική δύναμη. Ερωτικά έχει υποστήριξη, οι φίλοι είναι επίσης παρόντες, αλλά η διάθεσή σου φαίνεται πως απλώνεται, οι σχέσεις σε εξουθενώνουν και χρειάζεσαι συμπαράσταση δίχως πολλά – πολλά. Ευτυχώς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα τα πράγματα βελτιώνονται ραγδαία, το άγχος μειώνεται, νιώθεις καλύτερα. Ειδικά αν δεν επέλεξες να κολλήσεις στο παρελθόν αλλά να ελπίζεις σε ένα καλύτερο μέλλον, η Νέα Σελήνη στις 26.11 φέρνει νέες γνωριμίες, ευκαιρίες απόδρασης, επαγγελματική και οικονομική επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Νοέμβρης: μήνας Φθινοπωρινός, δημιουργικός και ευαίσθητος. Δεν είναι τυχαίο πως λαμβάνουν μέρος events όπως το NaNoWriMo, αυξάνεται ο ρομαντισμός, αναζητούμε συντροφικότητα, ζεστή σοκολάτα και να προχωρήσουμε στην ζωή μας. Δεν υπάρχει και δικαιολογία. Χωρίς αργία, τα Χριστούγεννα αργούν και η παραγωγικότητα αυξάνεται.

Έτσι και για εσένα Καρκίνε, έχεις πολλές ιδέες και όρεξη μέσα στον Νοέμβρη. Η δουλειά πηγαίνει πολύ καλά με λίγη προσπάθεια από μέρους σου (το καλύτερο!), τα ταλέντα σου μπορούν να γίνουν γνωστά και με λίγο τύχη στο timing μπορείς να ξεχωρίσεις ώστε να αποδείξεις την αξία σου. Καλές σχέσεις με συναδέλφους παρά τον ανάδρομο Ερμή (έως 20.11) και ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ούτε η εύνοια των σχέσεων απουσιάζει. Ειδικά οι ήδη δεσμευμένοι Καρκίνοι απολαμβάνουν σύσφιξη της συντροφικότητας, κατανόηση, πραγματική σύνδεση, ακόμα και απελευθέρωση αφού ο μήνας ευνοεί τις συζητήσεις και την εις βάθος κατανόηση των αναγκών. Η απόλαυση υπάρχει διάχυτη, το πάθος ρέει ακόμα περισσότερο ειδικά μετά τις 18.11. Για τους αδέσμευτους Καρκίνους που αναζητούν ταίρι, πρόσεξε μην πέσεις στην παγίδα να κολλήσει η σκέψη σε κάποιον μην διαθέσιμο πρώην. Οι επανασυνδέσεις ευνοούνται, αλλά δεν σπάνια βγαίνουν σε καλό. Όπως και να ‘χει, καλό είναι να αποφεύγεις τα περιττά δράματα ή τίποτα ανόητες κτητικές συμπεριφορές καθώς υπάρχει η τάση να το μετανιώσεις εκ των υστέρων.

Μείνε θετικός λοιπόν κάβουρα, ο Νοέμβρης είναι δραστήριος, γεμάτος ευκαιρίες και παρά τον ανάδρομο Ερμή, καλύτερος από τον Οκτώβρη. Βρες χρόνο για τους φίλους, πήγαινε μια εκδρομή αν βρεις τον χρόνο, κάνε κάτι αναπάντεχο, απρόσμενο, δημιούργησε, ζήσε!

ΛΕΩΝ ♌

Καλό μήνα! Και μιλάμε για έναν Νοέμβρη κατά τον οποίον πολλά συμβαίνουν. Αρχικά ο Ερμής είναι ανάδρομος έως τις 20.11. Ενοχλητικό αγκάθι όταν προσπαθείς να κανονίσεις τις δουλειές σου ή να συνεννοηθείς με τους γύρω σου και δη τους γονείς σου. Ο ανάδρομος Ερμής γενικά δυσκολεύει τώρα την καθημερινότητά σου, σε κάνει να αμφισβητείς τις επιλογές και την πορεία σου. Είναι όλα όμως μέρος της προσωπικής σου ωρίμανσης. Μέσα σου γνωρίζεις πως ορισμένες αποφάσεις έπρεπε να παρθούν, νήματα που πρώτα συνέδεαν χρειαζόντουσαν να κοπούν γιατί περισσότερο από ασφάλεια, τελικά σε περιόριζαν.

Τα προβλήματα που προκύπτουν μέσα στον μήνα είναι στο σπίτι, στην καριέρα, στα οικονομικά αλλά και στην διάθεσή σου – πολύ άγχος. Όσο όμως προσπαθείς να ορθοποδήσεις, να ξεχρεώσεις και να διορθώσεις τα αναπάντεχα που προκύπτουν  ένα – ένα (θα συνέβαιναν αργότερα ούτως ή άλλως αν όχι τώρα), τότε μπορείς να πεις ότι πραγματικά αξιοποιείς την περίοδο του ανάδρομου Ερμή. Ευτυχώς η διαίσθησή σου είναι αυξημένη, μια προσωπική φωτεινή πυξίδα που σε καθοδηγεί ξεκάθαρα προς τα όνειρά σου, ακόμα και όταν δεν βλέπεις πολλά, όταν όλα μοιάζουν εντελώς σκοτεινά.

Ακόμα ένα θετικό του μήνα, η ενεργοποίηση του αδελφικού πύρινου Τοξότη σε κάνει να τραβάς τα θετικά βλέμματα, είσαι αρεστός, θέλεις την αισιοδοξία στην ζωή σου και παλεύεις για αυτήν. Νέες γνωριμίες φέρνει η Νέα Σελήνη στις 26.11, ενώ και τα επαγγελματικά μπορούν να πάνε καλά – ειδικά αν ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό.

ΥΓ. Αρκετοί Λέοντες αισθάνονται τώρα πως τους τραβά το παρελθόν και πως χρειάζεται να βασιστούν σε άλλους, νιώθουν αδύναμοι. Όμως ακόμα και το περήφανο λιοντάρι χρειάζεται να δεχτεί φροντίδα όταν είναι πληγωμένο. Μετά θα μπορεί ξανά να επιστρέψει αγέρωχο και δυνατό στον ρόλο του προστάτη. Κυρίως του εαυτού του. Δεν είναι αδυναμία το να δέχεσαι βοήθεια. Είναι σωστή εκτίμηση – κάτι που όλοι οι αρχηγοί διαθέτουν ενστικτωδώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ο Νοέμβρης είναι μήνας με ανάδρομο Ερμή, και όταν αυτό συμβαίνει πάντα επηρεάζεσαι εσύ Παρθένε, καθώς ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου. Ειδικά μέσα σε αυτόν τον μήνα (συγκεκριμένα 01-21 Νοέμβρη) μιλάμε για δεύτερες σκέψεις, μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, παρανοήσεις στις επαφές και παρεξηγήσεις στις σχέσεις. Άουτς. Πραγματικά κουραστικό και συχνά επίπονο να μην μπορείς να συνεννοηθείς για τα απλά, να έρχεσαι αντιμέτωπος με καθυστερήσεις και μέσα σε όλα να χαλάνε και τα ηλεκτρονικά που ο Ερμής κυβερνά γιατί αν είναι να σου χτυπήσει την πόρτα η ατυχία, εεεε δεν θα το κάνει μόνο σε έναν τομέα – σωστά;

Στα οικονομικά παρουσιάζονται απρόβλεπτα έξοδα (καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος), ενώ βοήθειες υπάρχουν από δουλειά, γονείς ή δικές σου παρελθοντικές επενδύσεις. Παρόλα αυτά σαν να μην φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες σου. Η συμβουλή μου; Δέξου τα δώρα και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Τα οικονομικά βελτιώνονται μετά τις 26.11 και αυτό όσο αξιοποιείς τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Μην το βάζεις κάτω, κάνε υπομονή με ανάδρομο Ερμή, δείξε κατανόηση γιατί όλοι είναι λίγο πεσμένοι ψυχολογικά τώρα που η νύχτα μεγαλώνει, και θα δεις πως πίσω από κάθε φαινομενική ατυχία, κρύβονται ευκαιρίες να αλλάξεις λίγο την πορεία σου, βελτιώνοντας την μελλοντική σου κατάσταση. Πίσω από κάθε παρεξήγηση, η αφορμή να λύσεις κι άλλες παρελθοντικές παρανοήσεις. Και όταν κάτι ακυρώνεται, μάλλον δεν είχε αρκετή δύναμη εξ’ αρχής να υλοποιηθεί.

Προβλήματα με το σπίτι ή την οικογένεια υπάρχουν και σε ανησυχούν αλλά ακόμα και αυτά φαίνεται πως βελτιώνονται. Ο δρόμος προς την βελτίωση περνά μέσα από τον εκνευρισμό, όμως στο τέλος το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Αλλά σε παρακαλώ πολύ Παρθένε – μην παραμείνεις αμέτοχος σε αυτό. Για να σε δικαιώσει οποιαδήποτε αποτέλεσμα χρειάζεται να δηλώσεις τις αδικίες που νιώθεις και αν χρειαστεί, να ζητήσεις βοήθεια. Ο μήνας κλείνει με θετικό πρόσημο, αλλά αυτό δεν γίνεται δίχως προσπάθεια από μέρους σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Κοιτάζοντας τον χάρτη από την οπτική του Ζυγού, το πρωταγωνιστικό θέμα είναι τα χρήματα. Είναι γεγονός πως ο Ερμής θα είναι ανάδρομος έως 20.11 (και μετά στάσιμος έως 22.11) στον οίκο των οικονομικών σου, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στις 12.11 στον ίδιο άξονα, φέρνουν απρόσμενα έξοδα ή απλώς πράγματα τα οποία χρειαζόντουσαν να γίνουν αλλά δεν είχες υπολογίσει σωστά. Εν τω μεταξύ, προστριβές για τα χρήματα προκύπτουν και μέσα στην σχέση με ενεργό το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα (έως 12.11 – σχεδόν τον μισό μήνα δηλαδή). Ο ανάδρομος Ερμής ταυτόχρονα δυσκολεύει την επικοινωνία, σε κάνει λίγο περισσότερο εγωιστή απ’ ότι θα βοηθούσε ώστε να βρεθεί μια μέση λύση και γενικά υπάρχει ένταση στην συντροφική ή συζυγική ατμόσφαιρα.

Όμως ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, έρχεται να σε σώσει από τον Τοξότη, βρίσκει τον κατάλληλο τρόπο να λες εκείνα που χρειάζεται, να είσαι πειστικός και να θαμπώνεις τους γύρω σου με τις συμβουλές, το χιούμορ και την σοφία που εκπέμπεις. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, υπάρχει μια ενέργεια ξαφνικών γνωριμιών, που όμως δεν έχουν την τάση να διαρκέσουν.

Επαγγελματικά υπάρχει βελτίωση και μια χαλάρωση, σαν να φεύγει ένα βάρος από πάνω σου – ειδικά αν προσπάθησες σκληρά τους τελευταίους μήνες. Η αποζημίωση επίσης είναι παρούσα, τόσο ηθική, όσο και οικονομική αν και θα ξεκινήσεις να βλέπεις πρακτικά αποτελέσματα προς το τέλος του Νοέμβρη. Ήδη έκανες αρκετή υπομονή, τι είναι λίγες μέρες ακόμα;

Επειδή έχεις τον πολεμιστή Άρη στο ζώδιό σου ακόμα και κυριαρχεί γενικά στον χάρτη πέραν αυτού, μια ενέργεια αυτοεκτίμησης, να θυμάσαι πως όσα περισσότερα ανέχεσαι τόσα περισσότερα θα σου κάνουν. Οπότε πάτα πόδι Ζυγέ, και αν κάποιος δεν κάνει πίσω όταν απλώνεις την ασπίδα, εεε τότε θα χρειαστεί να δείξεις και το σπαθί που κρατάς στο άλλο χέρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Εκρηκτικός μήνας ήδη από την αρχή του για εσένα Σκορπιέ. Το μεγάλο γεγονός του Νοέμβρη είναι πως ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 20.11 – κάτι που συμβαίνει στο ζώδιό σου. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Εδώ επίσης βρίσκεται ο Ήλιος μέχρι τις 23.11, ενώ ήδη από την αρχή του μήνα, οι δύο κυβερνήτες σου (Άρης και Πλούτωνας) σχηματίζουν όψη τετραγώνου μεταξύ τους. Και υπάρχουν ακόμα περισσότερα μέσα στις επόμενες εβδομάδες – όλα στρέφουν την προσοχή στο ζώδιό σου Σκορπιέ, θα μπορούσα να γράψω πολλά. Για να κάνω τα πράγματα όμως πιο εύκολα (αρκετά δύσκολη είναι ήδη η ενέργεια που έχεις να αντιμετωπίσεις άλλωστε), θα στα γράψω ενδεικτικά και κατανοητά.

 1. Οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο καθώς παραμένεις αρκετά μυστηριώδης – κάτι που φαίνεται να εξιτάρει τους πιθανούς συντρόφους.
 2. Μια παράνομη σχέση δεν αποκλείεται. Είτε να κάνεις εσύ ο ίδιος κάτι “απαγορευμένο”, είτε να έρθει στο φως ένα μυστικό.
 3. Τον Νοέμβρη ευνοούνται τα οικονομικά σου. Αν και η τάση για αγορές αυξάνεται (πως να πεις όχι στα ωραία πράγματα που προσφέρουν ευχαρίστηση;) η ενέργεια κάνει την ροή των χρημάτων να ρέει προς τον τραπεζικό σου λογαριασμό αυγατίζοντας τα κέρδη. Αλλά πρόσεχε να μην δανειστείς. Οτιδήποτε σχετίζεται με χρηματοδότηση, επιστροφές και χρήματα που εξ’αρχής δεν ανήκουν σε εσένα, φέρνουν τώρα πονοκέφαλο παρά λύσεις.
 4. Καλό είναι να μην κάνεις κάποια νέα αρχή μέχρι τις 22.11. Αν και η Νέα Σελήνη που μόλις πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου μιλά για ενέργεια έναρξης, ήταν επίσης φεγγάρι που θέτει όρια στους αρνητικούς ανθρώπους που προσπαθούν να σε παρασύρουν στον δικό τους βούρκο.
 5. Επαγγελματικά ο μήνας έχει ευκαιρίες να διακριθείς ή να αναζητήσεις νέα δουλειά (καλό είναι να την ξεκινήσεις μετά τις 22.11 όμως)
 6. Εντάσεις στις σχέσεις, στην οικογένεια αλλά και μέσα σου τις μέρες κοντά στις 24.11
 7. Επειδή είναι και γενέθλιες ημέρες αυτές, το νέο προσωπικό σου έτος ξεκινά και έχε υπόψιν σου πως μπορείς εύκολα να μάθεις τι να περιμένεις μέσα από μια Ηλιακή Επιστροφή ή αστρολογικές προβλέψεις. Έτσι θα είσαι προετοιμασμένος για το τι θα ακολουθήσει και το πως καλύτερα να αξιοποιήσεις τα πλανητικά δώρα που έρχονται! Επικοινώνησε μαζί μου ΕΔΩ να σου πω περισσότερα! Το να γνωρίζεις εξ αρχής τι προβλέπεται, σε βοηθά τόσο να αποφύγεις τα χειρότερα, όσο και να απολαύσεις τα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Καλό μήνα Τοξότη! Ο Ερμής είναι ανάδρομος από αύριο (στάσιμος ήδη) στον Σκορπιό, κάτι που φέρνει δυσκολίες σε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα. Ανάδρομος θα παραμείνει έως 20 Νοέμβρη, αλλά τουλάχιστον μέχρι τις 23, θα εξακολουθεί να πιέζει το υποσυνείδητο, αυξάνοντας τους φόβους και τις ανησυχίες. Αν λάβουμε υπόψιν μας και την Πανσέληνο του Νοέμβρη στις 12.11 που ενεργοποιεί τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού αλλά και τον Άρη στον Σκορπιό μετά τις 18.11, μιλάμε για μία περίοδο κατά την οποία διαπιστώνεις πως σε εκνευρίζει περισσότερο η ανικανότητα των άλλων να κάνουν τα απλά πράγματα. Θυμώνεις ευκολότερα με τα κοντινά οικογενειακά σου πρόσωπα και γενικά, τα νεύρα βρίσκονται σε κρίσιμα επίπεδα, κάτι για το οποίο – ας μην κρυβόμαστε – δεν φαίνεται να κάνουν τίποτα οι γύρω σου να βοηθήσουν.

Πέρα από όλη αυτήν την εσωτερική αναστάτωση όμως, στην ουσία του ο Νοέμβρης είναι τυχερός μήνας. Σου ακούγεται παράξενο; Κι όμως, παρά τα όσα συμβαίνουν, φαίνεται πως συνέχεια έχεις ασφάλειες και πως αρκετά πράγματα κυλούν ρολόι. Αν εξαιρέσουμε τα επαγγελματικά που δέχονται ξεκάθαρο χτύπημα από τον ανάδρομο Ερμή με καθυστερήσεις, παρανοήσεις κλπ, είσαι σαφώς καλύτερα οικονομικά μέσα σε αυτόν τον μήνα, στον οποίον κερδίζεις πιο άνετα. Φίλοι και συγγενείς σε βοηθούν με συμβουλές ΚΑΙ πράξεις. Μπορεί να μοιάζει πως χρειάζεται να βρίσκεσαι εσύ εκεί για τον καθέναν, αλλά αν το σκεφτείς, υπάρχει δίκτυο υποστήριξης γύρω σου, το οποίο εκτός των άλλων προσπαθεί να βελτιώσει την διάθεση και την ζωή σου.

Το καλύτερο όμως στο φύλαξα για το τέλος: η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου από αύριο 02.11 φέρνοντας νέες γνωριμίες, ανάγκη για εξερεύνηση, έρωτα, ταξίδια, ανεξαρτησία. Όλα όσα σε χαρακτηρίζουν ευνοούνται, οι συντροφικές σχέσεις βελτιώνονται, ενθουσιάζεσαι με μεγαλύτερη ευκολία! Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σου έως τις 25.11, αλλά τότε ήδη θα έχει περάσει στον Τοξότη ο Ήλιος, εγκαινιάζοντας τις γενέθλιες μέρες σου, φέρνοντας ανανέωση, αισιοδοξία, χαρά, ελπίδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ξεκινώντας τις προβλέψεις από τα δύσκολα θέματα των σχέσεων, υπάρχουν ορισμένα μελανά σημεία. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση δεν βιάζεσαι και τόσο να αναζητήσεις, ενώ αν είσαι ήδη ζευγάρι, αισθάνεσαι πως οι ανάγκες σας εναντιώνονται η μία στην άλλη. Έχεις ανάγκη από ανεξαρτησία και κατανόηση, κάτι που ακόμα κι αν το βρίσκεις, συχνά αισθάνεσαι πως θέλεις παραπάνω. Για τους ήδη δεσμευμένους, να προσέξετε δύο πράγματα:

Α. Πως θα εκφράσετε τους προβληματισμούς, καθώς με ανάδρομο Ερμή έως 20.11 συμβαίνουν παρεξηγήσεις που κάνουν τα πράγματα 5 φορές χειρότερα και τους καυγάδες να παίρνουν φωτιά.

Β. Να μην αναζητήσεις διέξοδο στην δουλειά απλώς και μόνο για να αποφύγεις τις συζητήσεις που ούτως ή άλλως χρειάζεται να γίνουν. Ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι δικαιολογία για απραξία, αλλά αφορμή να λυθούν προβλήματα που κρύψαμε κάτω από το χαλί. Τώρα στον Σκορπιό αυτά σχετίζονται κυρίως με θέματα εμπιστοσύνης, οικονομικά και κοινά σχέδια ζωής.

Επαγγελματικά τον Νοέμβρη δεν συμβαίνουν πολλά, περισσότερο τακτοποιείς εκκρεμότητες. Παραπάνω τύχη στην δουλειά έχεις τις τελευταίες μέρες του μήνα. Οικονομικά έχεις καλές ιδέες για επενδύσεις, αλλά τα χρήματα έχουν την τάση να έρχονται και να εξαφανίζονται το ίδιο εύκολα.

Μέσα στον Νοέμβρη έχεις ανάγκη από ασφάλεια, να αισθάνεσαι πως ικανοποιείσαι “όπως παλιά”. Κι όμως, το παράδοξο είναι πως δυσκολεύεσαι να το κάνεις – σαν να μην σε γεμίζουν πραγματικά όσα νόμιζες πως θα το κάνουν. Είναι γιατί δεν είσαι κι εσύ όπως παλιά – έχεις αλλάξει. Μπορείς να βγεις με φίλους, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχεις καιρό ίσως και χρόνια να δεις – υπάρχει η τάση με ανάδρομο Ερμή να συναναστρέφεσαι με άτομα από το παρελθόν. Μπορείς να μείνεις σπίτι ή να πας ένα ταξίδι. Ό,τι κι αν κάνεις όμως, να συμπεριλαμβάνεις κι άλλους. Το πραγματικό παράδοξο του μήνα είναι πως ενώ είναι τόσο κοινωνικός, εσύ επιλέγεις να μένεις μόνος χωρίς πραγματικά τα το θες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Καλό μήνα Υδροχόε! Ένας μήνας κατά τον οποίον το μυαλό στρέφεται στο παρελθόν (σχέσεις, δουλειές, συνεργασίες) και δεν ευνοούνται ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα. Είναι απαραίτητο να συμβαίνει αυτό ανά διαστήματα, μια ευκαιρία να μετρήσεις που βρίσκεσαι, πως έφτασες ως εδώ και να αναρωτηθείς ποιο θα είναι το επόμενό σου βήμα. Οπότε ο ανάδρομος Ερμής, αν και σίγουρα φέρνει δυσκολίες και καθυστερήσεις, στην ουσία του είναι χαρμόσυνο νέο. Προσπάθησε να τον αντιμετωπίσεις έτσι.

Είναι αλήθεια πως οι επανασυνδέσεις ευνοούνται τώρα, το μυαλό άλλωστε συχνά ταξιδεύει προς τα πίσω. Αλλά γιατί; Εσύ είσαι σίγουρος για τις αποφάσεις που παίρνεις μετά από ώριμη σκέψη. Μήπως η όλη ενέργεια απλώς σε παρασύρει στην λησμονιά και ουσιαστικά η γνώμη σου δεν έχει αλλάξει; Αυτό είναι που συμβαίνει ουσιαστικά, προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένος στον στόχο σου. Το παρελθόν είναι εκεί για να παίρνουμε μαθήματα, όχι για να το επαναλαμβάνουμε.

Ακόμα, 4 σημαντικά σημεία να τονίσω:

 • Η Πανσέληνος στις 12.11 σε αποπροσανατολίζει λίγο, αυξάνει τις υποχρεώσεις, μειώνει τον ελεύθερο χρόνο.
 • Η αντίθεση του Άρη με τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό, φυσικά σε επηρεάζει, προκαλεί απρόοπτα, θυμό ή ακόμα και χωρισμό μπορεί να πυροδοτήσει. Γενικά εκνευρισμός υπάρχει αρκετός στην ατμόσφαιρα μέσα στον μήνα.
 • Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη 26.11 είναι ιδανική περίοδος για νέες γνωριμίες, είτε από κοντά, είτε διαδικτυακά. Πρόσεξε μόνο μην την “πατήσεις” με κάποιον που βρίσκεται πολύ μακριά ή είναι γενικά μην διαθέσιμος.
 • Φιλίες, κοινωνική ζωή και οικονομικά είναι αυτά που ευνοούνται κυρίως μέσα στον Νοέμβρη.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ανάδρομος Ερμής στο φιλικό υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 20.11 σημαίνει πως υπάρχει σημαντική δυσκολία στην επικοινωνία και την κατανόηση. Αυτό με την σειρά του έχει ως επόμενο να μπαίνουν εμπόδια στις σχέσεις, να σου γεννιούνται δεύτερες σκέψεις ως προς το μέλλον που μπορείς να έχεις. Αμφιβολίες, αναθεωρήσεις και διάθεση που αλλάζει πολλές φορές μέσα σε ένα 24ωρο. Ουφ, καλό μήνα είπαμε;

Μην σε αγχώνω παραπάνω όμως Ιχθύ, η αλήθεια είναι πως ο Νοέμβρης παρά τις καθυστερήσεις στο επάγγελμα, τα εμπόδια στις σχέσεις και γενικά την όλη ενέργεια που τείνει να σε ρίχνει στα πρακτικά ζητήματα, έχει αρκετά να προσφέρει. Δηλαδή μπορεί από την μία να υπάρχουν καθυστερήσεις σε όσα θέλεις να φέρεις εις πέρας στην δουλειά, αλλά δουλειά υπάρχει πολύ και μάλιστα ευνοείται! Όχι η δουλειά η κουραστική της ρουτίνας και της επανάληψης, αλλά δουλειά που σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι πως είχες παραγωγικές μέρες. Ως αποτέλεσμα, παρατηρείς βελτίωση και στα οικονομικά σου.

Τα θετικά του μήνα δεν σταματάνε εκεί. Μπορείς να τραβάς την θετική προσοχή, ο μήνας είναι ιδανικός για να διαφημιστείς, να μάθουν για τα κατορθώματα και την αξία σου (οι ανώτεροι στην εταιρία, ο κόσμος, ή ακόμα και αναγνώριση από άλλους ανθρώπους). Ακόμα, ο Νοέμβρης χρωματίζεται από το εξάγωνο του κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα, με τον Κρόνο, μια ευτυχής πλανητική συγκυρία που ανοίγει τον δρόμο προς την εκπλήρωση σημαντικών και μακρόχρονων ονείρων σχεδείων. Η δημιουργικότητα και το ένστικτο αυξάνονται, αλλά υποστηρίζονται από την λογική και η σκληρή δουλειά που απέδειξες πως μπορείς να κάνεις το προηγούμενο διάστημα, φέρνει αποτελέσματα που απλώς ήλπιζες. Τίποτα δεν είναι βέβαιο και εγγυήσεις δεν υπάρχουν, αλλά όσο έχεις (και είχες) ξεκάθαρο στόχο, οι μικρές καθημερινές δυσκολίες του Νοέμβρη δεν είναι τίποτα μπροστά στα γρανάζια του πεπρωμένου που ήδη κινούνται και σε αποζημιώνουν.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη
1 Νοεμβρίου 2019

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

ΠΗΓΗ: https://astrologyhat.com/noemvrios-2019/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα