37.2 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ ♈

Ένας ιδιαίτερος Μάρτιος ο φετινός, με το πιο χαρακτηριστικό του σημείο τον ανάδρομο Ερμή σχεδόν ολόκληρο τον μήνα (06-27.03) στο σκοτεινότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, τον 12ο οίκο. Ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί προβλήματα που σχετίζονται με την φτωχή επικοινωνία, την δυσκολία να σε καταλάβουν και όλο αυτό το μπέρδεμα που συχνά ο πλανήτης της επικοινωνίας όταν αναδρομιάζει προκαλεί. Όμως ας το δούμε λίγο διαφορετικά Κριέ. Εντάξει, η επικοινωνία με τους γύρω σου βραχυκυκλώνει – συμβαίνει. Ο Ερμής όμως και πάλι έχει να σου προσφέρει δώρα, που τώρα σχετίζονται με την επικοινωνία με τον ίδιο σου τον εαυτό. Τώρα σου επιτρέπει να αναγνωρίσεις καλύτερα τους ίδιους σου τους φόβους, να αντικίσεις όσα κρύβονται πίσω από ανησυχίες και ανισορροπίες που φτάνουν συχνά να εκφραστούν ακόμα και μέσα από ψυχοσωματικά προβλήματα. Το σώμα σου διαμαρτύρεται – φωνάζει σχετικά με συμπεριφορές, συνήθειες και ανθρώπους που του προκαλούν αλλεργία. Μείνε μακριά τους.

Σε άλλα νέα, ο Ουρανός περνά ξανά στον Ταύρο και αυτή τη φορά για να μείνει μέχρι το 2026. Αφήνοντας το ζώδιό σου ίσως βιώσεις μια ατονία, μια έλλειψη θέλησης να προχωρήσεις, όμως ο Ουρανός από εκεί έχει πολλά δώρα να προσφέρει. Δες πιο αναλυτικά στο άρθρο για την διέλευση του Ουρανού από τον Ταύρο ΕΔΩ.

Οι σχέσεις έρχονται πολύ έντονα στο προσκήνιο τις μέρες γύρω από την Εαρινή Ισημερία (21.03), καθώς τότε συμβαίνουν ταυτόχρονα 1)το τετράγωνο του κυβερνήτη σου, Άρη, με την Αφροδίτη (σχέσεις), 2)ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας τις γενέθλιες μέρες των Κριών και 3)η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου. Και τα τρία αυτά αστρολογικά γεγονότα σε σπρώχνουν προς μια αναθεώρηση των σχέσεων, κυρίως της συντροφικής. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, σου δείχνουν τρόπους για να κάνεις χώρο στη ζωή σου να υποδεχτείς μία, έτσι ώστε η Άνοιξη να σε βρει φρέσκο κι ανανεωμένο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με τον Άρη στο ζώδιό σου για ολόκληρο τον Μάρτη, μπορείς να γνωρίσεις αρκετές επιτυχίες. Σαν να μην έφτανε ο Άρης να σε τροφοδοτεί με ενέργεια, ταμπεραμέντο και δυναμισμό, έρχεται μετά τις 06.03 και ο Ουρανός εδώ, ο οποίος θα μείνει μέχρι το 2026! Ο Μάρτης λοιπόν είναι μόνο ένας μήνας από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν στους οποίους θα απολαμβάνεις τα απρόοπτα του πλανήτη Ουρανού. Απρόβλεπτα προβλήματα, αλλά κι εκπλήξεις – δώρα! Δες περισσότερα για τον Ουρανό στο ζώδιό σου στο άρθρο που είχα δημοσιεύσει όταν έκανε το πρώτο του πέρασμα (πριν γυρίσει ανάδρομος τον Μάιο του 2017) ΕΔΩ.

Σχεδόν ολόκληρο τον Μάρτιο (06-27.03), ο Ερμής παραμένει ανάδρομος. Ο Ερμής για εσένα κυβερνά τον έρωτα και τώρα θα βρίσκεται στον οίκο των φίλων, των συναναστροφών σου αλλά και των μελλοντικών σχεδίων. Οπότε αντί να καταριέσαι στον Ερμή για κάθε ηλεκτρονική συσκευή που χαλάει (κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί), αξιοποίησε την ενέργειά του έτσι ώστε να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον σου, επαγγελματικά αλλά και συντροφικά. Μία έκφραση του ανάδρομου Ερμή για εσένα τώρα επίσης, σχετίζεται με την επανεμφάνιση ενός παλιού συντρόφου. Σε πλησιάζει ως φίλος και αναζητά τον δρόμο να μπει και πάλι στην καρδιά σου. Θα τον αφήσεις;

Επαγγελματικά ο Μάρτιος εξακολουθεί να παρουσιάζει ευκαιρίες, ειδικά όταν στοχεύεις στην συνεργασία, προβάλλοντας ομαδικά τον καλύτερό σου εαυτό. Οικονομικά ο μήνας απαιτεί επιπλέον προσοχή όμως, καθώς φαίνεται πως απρόοπτα έξοδα εμφανίζονται και σπαταλάς με μεγαλύτερη ταχύτητα απ’ότι εισπράττεις. Μια σύνεση είναι απαραίτητη.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ας μιλήσουμε αρχικά για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Εκείνον που επισκιάζει ολόκληρο τον Μάρτιο και δεν είναι άλλος από τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες. Ο τσαχπίνης κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος σχεδόν ολόκληρο τον μήνα από τις 06.03 έως τις 27.03. Ταυτόχρονα στο ίδιο ζώδιο έχουμε την ίδια ημέρα που ξεκινά η αναδρόμισή του και την Νέα Σελήνη του Μαρτίου αλλά και την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα μόλις μια ημέρα μετά. Οπότε όλα αυτά συνδυαστικά μου δείχνουν πως χρειάζεται να σκεφτείς πολλά σοβαρά την κατεύθυνση της καριέρας σου και γενικά της ζωής σου. Χρειάζεται να επανεξετάσεις μακροπρόθεσμα σχέδια και ίσως ακόμα και να πατήσεις ένα restart, ξεκινώντας μετά από την αρχή. Είναι όλα στο πρόγραμμα και είναι προτιμότερο από το να φτάσεις να βαλτώσεις, ανήμπορος μετά να κουνηθείς. Γιατί αν του Δίδυμου του κόψουν τα φτερά και τις επιλογές του, τότε είναι που γίνεται πραγματικά δυστυχισμένος.

Αξιοποίησε τον ανάδρομο Ερμή προκειμένου να βάλεις τις σκέψεις και τις προθέσεις σου σε μία σειρά, να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα ιδανικά που αναζητάς και ξέρεις πως θα σε κάνουν να λάμψεις. Τα τελευταία χρόνια η πλανητική ενέργεια σε ώθησε ούτως ή άλλως σε κάτι πιο καλλιτεχνικό, κάτι που εκμεταλλεύεται την φαντασία σου και δεν σε αναγκάζει να βαλτώνεις. Όμως τώρα απλώς… σκέψου, καθώς είναι μέρες για προγραμματισμό, παρά για δράση. Μην βιαστείς να προχωρήσεις με τον Ερμή ανάδρομο, καθώς θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις, έλλειψη συνεννόησης και δυσκολίες σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Τέλος, είναι πάρα πολύ σημαντικό με τον Άρη και τον Ουρανό στον 12ο σου οίκο να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να χαλαρώνεις. Να μην φτάνεις στα άκρα τον εαυτό σου, παρά να αναγνωρίσεις τον φυσικό κύκλο της ζωής που κάποτε μας θέλει μέσα στη δράση, την κίνηση και την ταχύτητα, ενώ άλλες, όπως τώρα, στην ξεκούραση, το γέμισμα μπαταριών και τρυφερές στιγμές με την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ένας δύσκολος μήνας ο Μάρτιος και γνωρίζω πως αυτές οι λέξεις δεν είναι οι ιδανικότερες για να ξεκινήσω την μηνιαία σου πρόβλεψη Καρκίνε. Ενεργοποιείται πολύ έντονα ο 9ος οίκος σου με την Νέα Σελήνη, τη σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Ερμή σε εκείνον τον οίκο, κάτι που σημαίνει πως βάζεις προτεραιότητα στο όνειρο από την πραγματικότητα. Είναι σαν οι σχέσεις, η δουλειά, τα οικονομικά κλπ να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου και αυτό πάντα δημιουργεί πόνο.

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 8ο οίκο της οικειότητας, κάτι που ενώ θα μπορούσε να έχει προοπτικές, γυρίζει τελικά μπούμερανγκ και δημιουργούνται ζήλιες εκεί που υπήρχε εμπιστοσύνη, αμφιβολίες εκεί που έβρισκες σιγουριά. Αν βρίσκεσαι σε σχέση ο μήνας είναι επίφοβος και σε καλώ να σκέφτεσαι με τη λογική, παρά με το αδικαιολόγητο συχνά ένστικτο, να μην βιάζεσαι να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να σεβαστείς την ελευθερία κινήσεων του συντρόφου σου.Τη συμβουλή αυτή χρειάζεται να ακολουθήσεις και στην εργασία με τους συναδέλφους σου, μιας που παρεξηγήσεις είναι ευκολότερο τώρα να δημιουργηθούν. Ελευθερία δώσε φυσικά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Μην τον πιέζεις προς την τελειότητα, παρά πάρε χρόνο να ξεκουραστείς, δώσε χώρο στις ανάγκες του.

Τι ευνοείται μέσα στον Μάρτιο; Οι σπουδές και οι εξετάσεις, αν και αντιμετωπίζουν δυσκολίες, μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα. Επίσης, λόγω και της εισόδου Ουρανού στον Ταύρο, οι φίλοι ή κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις φαίνεται πως σε γεμίζουν με ενέργεια, ξαναέρχεσαι σε επαφή με παλαιότερα χόμπι ή ανακαλύπτεις νέα, κάτι που προκαλεί ευκολότερα και νέες γνωριμίες. Επιπλέον, ο Μάρτιος ευνοεί τα οικονομικά σου, ειδικότερα αν σκέφτεσαι να πάρεις χρήματα για κάποια χορηγία ή αναζητάς στήριξη για την καριέρα σου. Η καθημερινότητα εκεί κυλά εύκολα, με την έννοια πως παραμένεις παραγωγικός (αν εξαιρέσουμε τις δύσκολες μέρες γύρω από τις 14.03 που βάζουν τρικλοποδιές στις συμφωνίες και στα συμβόλαια).

Εντάξει, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να βρίσκεται στο φιλικό υδάτινο ζώδιο του Ιχθύ, αλλά και πάλι δεν σου φαίνεται τόσο… φιλικά. Μπορεί συχνά να γίνει κεντρί στην επικοινωνία, να δυσκολεύει τη συνεννόηση και την πρόοδο. Αλλά υπάρχουν σαφώς τρόποι που μπορείς τώρα να τον αξιοποιήσεις – ειδικά εσύ. Πως; Δες στο ανάλογο άρθρο, σε αφορά περισσότερο απ’οσο νομίζεις: https://astrologyhat.com/anadromos-ermis-ixthues-2019/

ΛΕΩΝ ♌

Η Αφροδίτη περνά την πρωτομηνιά στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί σχεδόν ολόκληρο τον Μάρτιο (μέχρι τις 27.03), κάτι που ευνοεί γενικά τις σχέσεις, υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση, κάνεις ευκολότερα υποχωρήσεις, τα “βρίσκεται”. Αυτό θα ήταν υπέροχο και από μόνο του, αλλά τώρα σου προσφέρει μεγάλη βοήθεια, αφού μέχρι εκείνη την ημέρα είναι επίσης ανάδρομος ο Ερμής στους Ιχθύες. Ο Ερμής από εκεί ανάδρομος δυσκολεύει λίγο τους Λέοντες, αναδύει παρελθοντικά προβλήματα που φτάνουν ακόμα να σε επηρεάζουν, πληγές που νόμιζες πως είχαν επουλωθεί, συμπεριφορές ανταπόκρισης που ήλπιζες πως είχες αποδιώξει. Κι ενώ είναι αναμενόμενο το παρελθόν να μας πλάθει και να μας σπρώχνει σαν από συνήθεια προς γνώριμα μοτίβα, αν ελπίζεις να προχωρήσεις μπροστά και να ανανεωθείς, φτάνει η στιγμή που πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά ο ανάδρομος Ερμής είναι εδώ για να σε βοηθήσει, να σταθεί στο πλευρό σου, υποδεικνύοντάς σου όλα εκείνα που έκανες “λάθος” και παράγουν ακόμα περισσότερα προβλήματα. Είναι πρόοδος, είναι αυτογνωσία, είναι εξέλιξη.

Τα συναισθήματα είναι γενικά τονισμένα κι έντονα μέσα στον Μάρτιο, πολλές φορές νιώθεις πως το υποσυνείδητο έρχεται να σε σκεπάσει. Είναι σαν να μην είσαι εσύ κύριος των συναισθημάτων σου, αλλά απλός υπηρέτης. Αυτό το θέμα διαρκεί ολόκληρο τον μήνα, αλλά κυρίως τις ημέρες γύρω από την Νέα Σελήνη και την σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα. Δηλαδή γύρω από τις 06-07.03.

Σε άλλα νέα, ο Ουρανός περνά στον Ταύρο και αυτό σε επηρεάζει αρκετά, δημιουργεί μια αίσθηση πως πρέπει να προχωρήσεις επαγγελματικά και προσωπικά. Ο Ουρανός επιστρέφει (βρέθηκε ξανά από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβρη του 2018), υπόσχεται να φέρει απρόοπτες αλλαγές στη ζωή σου. Αν η σχέση ή η καριέρα δεν σε γεμίζουν, δεν προσφέρουν καθημερινές ευκαιρίες και έξαψη, αν έχουν φτάσει να βαλτώνουν και να γίνονται συνήθεια, τότε ο Ουρανός θα αναταράξει την Γη κάτω απ’τα πόδια σου δημιουργώντας ισχυρές σεισμικές δονήσεις. Αλλαγές έρχονται Λιοντάρι, τόσο στη ζωή, όσο και μέσα σου. Έτοιμος;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Είναι γεγονός πως ο ανάδρομος Ερμής κάθε φορά επηρεάζει αρκετά τους Παρθένους. Και τώρα φέτος τον Μάρτιο το κάνει λίγο παραπάνω, αφού αναδρομεί στο απέναντί στου ζώδιο, εκείνο των Ιχθύων που για εσένα συμβολίζει τις σχέσεις. Οπότε η επικοινωνία δυσκολεύει, οι σχέσεις απαιτούν σοβαρή και ώριμη επανεξέταση, η συμπεριφορά σου μέσα σε αυτές χρειάζεται μια αναπροσαρμογή και σοβαρές αποφάσεις οφείλουν να ληφθούν σχετικά με τον γάμο/διαζύγιο και γενικά την φύση της μονιμότητάς τους ή μη. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν εκφράζεις ανησυχίες ή προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Απέφυγε να τα ζητάς με άλλους εκτός σχέσης καθώς τείνουν να κρίνουν και στη συνέχεια να μην συγχωρούν τα λάθη του συντρόφου σου – ακόμα κι αν εσύ το κάνεις. Είναι αναμενόμενο. Εσύ είσαι εκείνος που ζεις καθημερινά μαζί τον Άλλον.

Ο Ερμής κυβερνά επίσης την καριέρα σου, οπότε η ανάδρομη κίνησή του τώρα δεν αφήνει ούτε αυτή ανεπηρέαστη. Η συνεργασία με ανθρώπους είναι τεταμένη και η πρόοδος συμβαίνει εξαιρετικά αργά. Σε θετικά νέα όπως φαντάζεσαι, μέσα στον Μάρτη δεν θα βαρεθείς. Υπάρχουν συνέχεια προβληματάκια που απαιτούν την προσοχή σου και κάτι συμβαίνει που τρέχεις να το προλάβεις πριν πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Φυσικά τα θετικά νέα δεν σταματούν εκεί. Ο Ουρανός αλλάζει ζώδιο και περνά μόνιμα πλέον στον Ταύρο, κάτι που δίνει ρυθμό στα ταξίδια που τελευταία σου έλειπαν και ευνοεί τις σπουδές ανεξαρτήτου ηλικίας. Είναι μια πολύ καλή ιδέα με τον Ουρανό στον Ταύρο να σπουδάσεις κάτι που πάντα ήθελες αλλά δεν είχες καταφέρει. Η γνώση είναι δύναμη και εκείνο το master φαίνεται τώρα πιο δελεαστικό από ποτέ.

ΥΓ. Μια προσοχή στα οικονομικά και δη στις σπατάλες χρειάζεται ειδικά τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 21.03.

ΖΥΓΟΣ ♎

Καλό μήνα Ζυγέ και το εννοούμε, δεν το λέμε μόνο για τους τύπους! Ο Μάρτιος κρύβει πολλές στιγμές χαράς αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, βρίσκεται σχεδόν ολόκληρο τον μήνα (μέχρι τις 26.03 συγκεκριμένα) στο φιλικό αέρινο ζώδιο του Υδροχόο, κάτι που ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με τον έρωτα και το σεξ, οπότε η λίμπιντος, η διάθεση και η αισιοδοξία είναι αυξημένα! Σίγουρα ένα καλό σημάδι πως ο μήνας θα κυλίσει όμορφα.

Θα μου πεις… άκουσα πως ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τότε. Είναι αλήθεια. Ο Ερμής θα κινείται (φαινομενικά) ανάδρομος το διάστημα 05-27.03 στους Ιχθύες, κάτι που δυσκολεύει την επικοινωνία στην καριέρα, φέρνει καθυστερήσεις στην καθημερινότητα και βάζει φρένο στην ολοκλήρωση εργασιών. Περισσότερο φαίνεται πως χρειάζεται να επανεξετάσεις πράγματα που ήδη έκανες, ενθουσιάζεσαι συχνά δίχως ρεαλιστικό λόγο και μετά απογοητεύεσαι, ενώ και η υγεία σου είναι ευαίσθητη, κάτι που μπορεί εύκολα αν δεν προσέξεις να διαταράξει την γενικότερη πλανητική αρμονία. Αν υποπτευθείς πως κάτι συμβαίνει με το σώμα σου, αναζήτησε άμεσα επαγγελματική γνωμάτευση και μάλιστα καλό θα ήταν να μην μείνεις στην άποψη ενός μόνο ειδικού. Όμως ο ανάδρομος Ερμής από τον 6ο σου οίκο έχει και τόσα πολλά δώρα να προσφέρει! Δώρα που σχετίζονται με την αυτογνωσία, την κατανόηση των αδυναμιών σου και την αναζήτηση στιγμών χαλάρωσης. Το έχεις ανάγκη και χρειάζεται να το διεκδικήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής τώρα είναι μια άριστη ευκαιρία να σταματήσεις να βάζεις τους άλλους και τις ανάγκες τους πάνω από τον ίδιο σου τον εαυτό. Αντί να γίνεις χαλί να σε πατήσουν, ίσως τελικά χρειάζεται να τους αναποδογυρίσεις το χαλί που ποδοπάτησαν, γιατί πάνω σε εκείνο στηρίζονται και εσύ δεν αντέχεις πλέον περιττά βάρη.

Τέλος, στο ζώδιό σου πραγματοποιείται στις 21.03 η Πανσέληνος του Μαρτίου, και μιλά για δυσκολίες στις σχέσεις. Κάτι που ενισχύεται με το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη την ίδια ημέρα. Και αυτό είναι καλό αστρολόγε μου; Είναι Ζυγέ, γιατί οι δυσκολίες αυτές προέρχονται και πάλι από εσένα που σώπασες στο παρελθόν και δεν έδωσες αρκετή αξία στα δικά σου θέλω. Γιατί άφησες τους άλλους να σε καθορίσουν, ενώ έχεις μια τόση λαμπερή και δυναμική προσωπικότητα. Καιρός να την ανακτήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μπορεί τον Μάρτιο να είναι ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες, όμως για τον Σκορπιό, το σημαντικό είναι η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο! Αυτή η διέλευση θα διαρκέσει έως το 2026 και σχετίζεται με τις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες. Τώρα έχεις όλες τις προδιαγραφές έτσι ώστε να ξεκινήσουν να συμβαίνουν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, με πρώτο και κύριο τα αισθηματικά.  Χρειάζεσαι ασφάλεια, σταθερότητα και την κατάλληλη δόση έξαψης. Εεεε ο Ουρανός υπόσχεται ακριβώς αυτό. Σε αρνητικά νέα, είναι πιθανότερο τώρα να ξεκινήσουν οι γονείς να ανακατεύονται στην προσωπική σου ζωή, κάτι που οδηγεί σε διαφωνίες μαζί τους – και έχεις κάθε δίκιο. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που αξίζει ο οποιοδήποτε να ανακατευτεί στις επιλογές σου.

Ο οίκος του έρωτα είναι επίσης ενεργοποιημένος ολόκληρο τον μήνα και η Νέα Σελήνη εκεί στις 06.03 μιλά για νέες γνωριμίες, ενώ είναι ακόμα πιθανότερο να υπάρξει κάποια επανασύνδεση, να επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν με τους οποίους ήσουν συναισθηματικά δεμένος. Πρόσεξε όμως Σκορπιέ, γιατί συχνά τείνεις να εξιδανικεύεις το τότε, με αποτέλεσμα να καταλήγεις να απογοητεύεσαι στο τώρα, όταν βλέπεις πως οι προσδοκίες σου δεν ικανοποιούνται. Αν έχω μια συμβουλή για εσένα, αυτή είναι να είσαι υπομονετικός και με λογική να προσπαθήσεις να θυμηθείς και τα αρνητικά που έκρυβαν παλαιότερα οι καταστάσεις. Είναι όμορφο να επικεντρώνεσαι στα όμορφα, αλλά αν είναι να ξανακινδυνέψεις από τις δυσκολίες, τότε ποιός ο λόγος να επιστρέψεις; Υποτίθεται έχεις πάρει ήδη το μάθημά σου. Όχι;

Η καριέρα είναι εκείνο που βελτιώνεται μέσα στον Μάρτιο, ειδικά αν επιθυμείς να εξελιχθείς επαγγελματικά. Μια προαγωγή, περισσότερα χρήματα, οι ευκαιρίες υπάρχουν, αλλά και πάλι λόγω του ανάδρομου αγγελιοφόρου, αξίζει τώρα να στρώσεις το τοπίο και να προχωρήσεις από τον επόμενο μήνα. Και άντε, μια δεύτερη συμβουλή γιατί βλέπω πως την χρειάζεσαι: προσοχή στις σπατάλες! Οικονομικές και συναισθηματικές. Ίσως είσαι πιο αισιόδοξος απ’ότι τα αποθέματα χρημάτων ή ενέργειας, σου επιτρέπουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μέσα στον Μάρτιο είσαι αρκετά εσωστρεφής, θέλεις να έχεις τον χώρο και τον χρόνο σου. Δεν είναι κάποια στεναχώρια αυτό που πυροδοτεί αυτή την κατάσταση, απλώς έχεις ανάγκη να μένεις περισσότερο σπίτι με τις σκέψεις και τα αγαπημένα σου πρόσωπα (και χωρίς αυτά συχνά). Η επικοινωνία σε συναισθηματικό επίπεδο (να εκφράζεις όσα νιώθεις και να καταλαβαίνεις τους άλλους) είναι δύσκολη και για αυτό ευθύνεται κατά κύριο λόγω ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες. Τα συναισθήματά σου όπως πάντα ακτινοβολούν στο πρόσωπό σου και όσοι σε ξέρουν μπορούν να τα διαβάσουν. Αλλά παρεξηγήσεις σχετικά με το πώς είσαι ή τι νιώθεις μπορούν να προκύψουν. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον σύντροφό σου ή με κάποιο άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, προσπάθησε να τους ηρεμήσεις, λέγοντάς τους πως όλα είναι εντάξει. Το γεγονός πως φαίνεσαι απόμακρος, εντείνει τα προβλήματα του ανάδρομου.

Επαγγελματικά δεν κινούνται πολλά, περισσότερο χρειάζεται να προγραμματίσεις τώρα το μέλλον, παρά να προχωρήσεις μπροστά. Ακόμα κι εκεί θέλεις χρόνο να αναλύσεις και να υπολογίσεις την επόμενή σου κίνηση. Να τον πάρεις τον χρόνο σου Τοξότη, είναι πάρα πολύ σημαντικό τώρα με τον ανάδρομο Ερμή (ο Ερμής κυβερνά την καριέρα σου). Είναι ο φυσικός κύκλος της ζωής. Κάποιες φορές προχωρούμε μπροστά, άλλες ξεκουραζόμαστε, στεκόμαστε αναλογιζόμενοι το επόμενό μας βήμα.

Τα συναισθήματα φυσικά είναι εκείνα που πρωταγωνιστούν μέσα στον Μάρτιο. Το είπαμε Τοξότη μα το ξαναλέω, καθώς χρειάζεται να ισορροπήσεις και να αναλογιστείς τι είναι εκείνο που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.

Ο Ήλιος είναι μετά τις 21.03 στον Κριό και μπορείς τότε να χαλαρώσεις. Η Πανσέληνος την ίδια μέρα είναι μια άριστη ευκαιρία να βρεθείς με φίλους, να διασκεδάσετε και γενικά να απολαύσεις όσα σε ευχαριστούν. Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον σχεδιασμό ονείρων. Σκέψου: τι θα ήθελα να κάνω; Και να ξέρεις πως από τον επόμενο μήνα μπορείς με αποφασιστικότητα και δίχως εμπόδια να προχωρήσεις προς τα μελλοντικά σου πλάνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομή του κίνηση στους Ιχθύες, το ζώδιο που για εσένα συμβολίζει την επικοινωνία και τις συναναστροφές. Άρα τώρα η επικοινωνία δυσκολεύει, οι διαφωνίες μπορούν να φουντώσουν με μεγάλη ευκολία και οι φόβοι φαίνεται συχνά να παίρνουν το πάνω χέρι εμφανιζόμενοι ως γεγονότα, παρά ως ανησυχίες που είναι. Δεν πατάς γερά στα πόδια σου, υπάρχει ανασφάλεια για το μέλλον που γίνεται μάλλον. Η συμβουλή της αστρολόγου σου είναι να μην πάρεις τον Ερμή τόσο σοβαρά. Ανάδρομος είναι, θα ορθοδρομήσει. Εν τω μεταξύ προσπάθησε να τον αξιοποιήσεις (γιατί έχει και ανάδρομος πολλά να προσφέρει όπως έγραψα στο άρθρο μου σχετικά), να σιγουρεύεσαι πως αυτά που λες, είναι εκείνα που οι άλλοι καταλαβαίνουν και απέφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Η εργασιακή σου καθημερινότητα αποτελεί πρόκληση, όχι γιατί είναι απαιτητική, αλλά λόγω των ανθρώπων στη δουλειά που φαίνεται πως μιλάνε, κουτσομπολεύουν και έχουν μια τάση να σε εκμεταλλευτούν, παρά με ειλικρίνεια να συνεργαστούν μαζί σου. Αλλά οικονομικά ο Μάρτης φέρνει σημαντική βελτίωση – κάτι που βελτιώνει και την γενικότερή σου διάθεση, που είχε λόγω αυτών επηρεαστεί.

Η μετακίνηση του Ουρανού στο φιλικό Γήινο ζώδιο του Ταύρου είναι ένα θαυμάσιο Συμπαντικό δώρο, το οποίο φέρνει νέες γνωριμίες και φλερτ στους αδέσμευτους Αιγόκερους, ενώ σε όλους προσφέρει έμπνευση, λόγους για να περάσεις καλύτερα, πιο ανέμελα και πιο… παιχνιδιάρικα! Σου είπα Αιγόκερε. Ο Μάρτης έχεις προοπτικές – αρκεί να μην “κολλήσεις” στα προβλήματα του ανάδρομου Ερμή. Ο Ουρανός επίσης μπορεί να φέρει και μια απρόσμενη εγκυμοσύνη για τις γυναίκες του ζωδίου.

Τέλος, με την Πανσέληνο στις 21.03 στον Ζυγό, μπορεί η καριέρα να απαιτεί την προσοχή σου, αλλά όταν το ίδιο κάνει και το σπίτι/οικογένεια, πρέπει να σκεφτείς που δίνεις προτεραιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ένας απαιτητικός Μάρτιος, που βάζει στο επίκεντρο την ερωτική σου ζωή και τα οικονομικά. Μάλιστα, η πίεση που ασκείται στα δύο αυτά θεμελιώδη ζητήματα μπορεί να συνδυαστεί, με έναν τρόπο που φτάνεις να συζητάς για ώρες ολόκληρες – και χωρίς πραγματικά να καταλήγεις κάπου – σχετικά με κοινά έξοδα, συνήθειες που απαιτούν οικονομικές χρώσεις ή το ταμείο σας. Όλα εξαιρετικά αγχώδη. Σου προτείνω, αντί να χαθείς σε διαλόγους ή διαφωνίες που δεν οδηγούν πουθενά, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όσα ξοδεύεις και να αφήσεις μεγάλα σχέδια και αλλαγές για τον επόμενο μήνα. Αντίθετα, προσπάθησε να επικεντρωθείς στην αρμονία της συντροφικής σου σχέσης, η οποία είναι εύθραυστη μέσα στις επόμενες εβδομάδες λόγω και του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύες.

Είναι σημαντικό μέσα στον Μάρτιο να αισθάνεσαι την προσωπική σου αυτοεκτίμηση, γιατί φαίνεται σα να αφήνεις τις καταστάσεις να “σε πάρουν από κάτω”. Αυτό εμποδίζει τους αδέσμευτους από το να φλερτάρουν και γενικά όλους τους Υδροχόους από το να δείξουν τον πολυτάλαντο εαυτό τους. Αξίζεις πολλά Υδροχόε – η αστρολόγος σου το γνωρίζει, όπως και όλοι όσοι σε γνωρίζουν καλά. Εσύ;

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 21.03 συμβαίνει την ίδια ημέρα που η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Καθώς οι δύο εραστές έρχονται σε επαφή, είναι μια άριστη ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να επιδιώξεις νέες γνωριμίες και να ταξιδέψεις .

Τέλος, στις 06.03 ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Ταύρο, για να παραμείνει μέχρι το 2026! Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πυροδοτεί μετακομίσεις, αλλαγές στην οικογενειακή σου κατάσταση και στην επαγγελματική σου κατεύθυνση ακόμα. Περισσότερα για τον Ουρανό στον Ταύρο δες ΕΔΩ. Καλό μήνα Υδροχόε!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πολλά συμβαίνουν Ιχθύ μέσα στον Μάρτη και σχεδόν όλα είναι εδώ στο ζώδιό σου! Τι να κάνουμε; έχεις την τιμητική σου μέρες γενεθλίων σου που είναι. Αρχικά είναι πάρα πολύ σημαντικό το διάστημα γύρω από τις 6-7.03 καθώς τότε πραγματοποιούνται:
1.
ο Ουρανός αλλάζει ζώδιο περνώντας στον Ταύρο
2. η σύνοδος του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα
3. η νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου και
4.
ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομή του πορεία. Σε ποιό ζώδιο;;; Καλά το μάντεψες. Στο δικό σου!

Και αυτά που σου ανέφερα είναι μόνο εκείνες τις 2 ημέρες. Οπότε μιλάμε για μεγάλη πλανητική κινητικότητα, η οποία σε φέρνει αντιμέτωπο με αλλαγές στη ζωή σου. Επαγγελματικά και προσωπικά, ενώ όλα ακόμα μοιάζουν αρκετά μπερδεμένα μέσα σου. Χρειάζεται να κοιτάξεις τις ανάγκες και τα θέλω σου, έτσι ώστε να δεις τι είναι εκείνο που θέλεις. Έναν γάμο; μια επανασύνδεση; Μια προαγωγή; μια αλλαγή καριέρας ίσως; Όλα είναι πιθανά και τώρα μπορείς να κατευθύνεις την ενέργεια εκεί που θέλεις.

Η αστρολογία μπορεί πάντα να σε βοηθήσει, δείχνοντάς σου τους τομείς που σε καλεί η πλανητική ενέργεια να επικεντρωθείς κάθε φορά, καθώς επικεντρωνόμαστε στον προσωπικό γενέθλιο χάρτη σου. Αν θες να κλείσεις ένα ραντεβού μαζί μου έτσι ώστε να μελετήσουμε την Ηλιακή Επιστροφή και να κάνουμε 6μηνιαίες προβλέψεις, επικοινώνησε μαζί μου ΕΔΩ ή απλώς απάντησε σε αυτό το mail.

Σε άλλα νέα, οι μέρες γύρω από τις 14.03 φέρνουν δυσκολίες στα επαγγελματικά σου, η Πανσέληνος στις 21.03 δημιουργεί συναισθηματικούς εγκλωβισμούς και στεναχώριες, ενώ ο Ερμής ορθοδρομεί επιτέλους μετά τις 27 του μήνα. Ουφ.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη
1 Μαρτίου 2019

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

ΠΗΓΗ: https://astrologyhat.com/martios-2019/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα