27.3 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου ?

Περισσότερα άρθρα στο https://astrologyhat.com/

Για να λαμβάνεις την πρόβλεψη του ζωδίου σου με mail κάθε πρωτομηνιά, κάνε εγγραφή ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι δυναμικός άνθρωπος – κυβερνάται και από τον πολεμιστή Άρη άλλωστε, πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Φαίνεται όμως πως η προσπάθεια που καταβάλεις κάνουν τους γύρω σου να συμπεράνουν πως είναι όλα εύκολα και ρόδινα, είσαι σίγουρα τόσο ευτυχισμένος! Το θέμα είναι πως έρχονται στιγμές όπως αυτό το Καλοκαίρι με τον ανάδρομο κυβερνήτη σου, που από πολεμιστής γίνεται… ασκητής που απαιτεί την ηρεμία του, καλώντας σε να τα βγάλεις πέρα μόνος σου. Τα πράγματα μάλλον δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζες και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για τον οποίον εύχομαι ο Σεπτέμβρης να σε ανταμείψει.

Ο Άρης λοιπόν, μιας που τον πιάσαμε στο στόμα μας, στις 11.09 επανέρχεται ορθόδρομος πλέον στον Υδροχόο και είναι έτοιμος – αν είσαι κι εσύ – να σε φέρει κοντά με φίλους, να σε οργανώσει προς ασχολίες που σε παροτρύνουν να περνάς όμορφα. Και όταν αργότερα μέσα στον μήνα Ήλιος και Ερμής περάσουν στον Ζυγό, τότε πλέον γίνεται σαφές πως το γεγονός ότι το ρήμα του ζωδίου σου είναι το «είμαι» δεν σημαίνει πως δεν ευχαριστιέσαι ή δεν έχεις ανάγκη και το «είμαστε».

Επαγγελματικά και οικονομικά φαίνεται πως ισορροπείς όσο προσέχεις πάντα, ειδικά για περιττά έξοδο με την πρόφαση των χόμπι. Γενικά ο Σεπτέμβρης μπορεί να είναι ένας πολύ αρμονικός μήνας για εσένα Κριέ, απαλλαγμένος από περιττά δράματα και καθυστερήσεις. Όλα έχουν την τάση να κυλήσουν ρολόι. Και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 25.09 σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο; Αυτές είναι οι μόνες κάπως πιο συννεφιασμένες μέρες αλλά να θυμάσαι πως Πανσέληνος είναι – θα περάσει. Αν αντέχεις μάλιστα ακόμα τα δύσκολα όπως οι γύρω σου πιστεύουν, τότε ίσως καταφέρεις να ισχυροποιήσεις μια μακροχρόνια σχέση ή να κατατάξεις αυτή που έχεις τώρα στην κατηγορία αυτή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης ορθοδρόμησε στις 28.08, μόλις πριν από λίγες μέρες αλλά εδώ και δύο μήνες δυσκόλεψε τις σχέσεις, αύξησε γενικότερα το άγχος. Πάει τώρα, κινείται σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω για το πρώτο δεκαήμερο και μετά απλώς θα περάσει στον Υδροχόο γεμίζοντας καθυστερημένα τις μπαταρίες σου, διεκδικώντας όσα σου αξίζουν στη δουλειά, παροτρύνοντάς σε να ονειρευτείς και να γνωρίσεις κάτι νέο! Τι σου έμαθε ο ανάδρομος Άρης όλο το Καλοκαίρι; Πως δεν γίνεται να παίρνεις σαν δεδομένα τα συναισθήματα κανενός, πως μπορεί να μην κατέληξες εκεί που φανταζόσουν τον εαυτό σου πριν από 10 χρόνια αλλά η ρευστότητα του μέλλοντος καταλαγιάζει όσο παραμένεις ψύχραιμος και εκφράζεις την αγάπη.

Γιατί στα λέω αυτά; Γιατί τώρα ο Σεπτέμβρης είναι ένας μεταβατικός μήνας που οι πλανήτες σε παροτρύνουν να κάνεις διάλλειμα. Σκέψου το κάτι σαν το προσωπικό σου Καλοκαίρι που φέτος έρχεται αργοπορημένα. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά 09.09 στον Σκορπιό αναζητώντας τη χαμένη αρμονία των σχέσεων, φέρνοντας μαζί βελτίωση. Όμως θυμάσαι που λέγαμε για την ρευστότητα του μέλλοντος; Αν διδάχτηκες το μάθημα που ο ανάδρομος Άρης είχε να προσφέρει, θα αντιμετωπίσεις τον Οκτώβρη ευκολότερα την σειρά της Αφροδίτης να κινηθεί ανάδρομα. Ο Σεπτέμβρης έχει ηρεμία. Ο Οκτώβρης όμως θα ξεθάψει τυχόν συντροφικά/συνεργατικά προβλήματα – μόνο αν αυτά υπάρχουν φυσικά.

Αυτό το μήνα να απολαμβάνεις. Νέα Σελήνη στην Παρθένο 09.09 για να βρεις την αισιοδοξία σου, τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου για να σε κινητοποιήσει να εξελιχθείς στις 19.09 και ένας ολοκληρωμένα δραστήριος δροσερός και ευχάριστος μήνας. Τι να προσέξεις; Τις σπατάλες ειδικότερα τις πρώτες μέρες και την υγεία σου κοντά στις τελευταίες (Πανσέληνος στις 25.09).

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα Δίδυμε, κάτι που η αστρολόγος όχι απλά σου εύχεται, αλλά έρχεται να σου επαληθεύσει κιόλας! Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, βρίσκεται πλέον ορθόδρομος στο άλλο ζώδιο που κυβερνά, την Παρθένο και εκεί παραμένει μέχρι 22 Σεπτεμβρίου. Εν τω μεταξύ ορθόδρομος είναι πλέον και ο Άρης που σε βασάνισε όλους τους Καλοκαιρινούς μήνες κάνοντας συχνά ανυπόφορες τις σχέσεις, γεμίζοντάς σε με νεύρα και χαλώντας σου τη διάθεση για κάθε τι μικρό που τελικά έκρυβε από πίσω του κάτι μεγάλο. Τώρα ο Άρης όχι απλώς είναι ορθόδρομος, αλλά περνά κιόλας μετά τις 11.09 στο φιλικό Αέρινο ζώδιο του Υδροχόου παροτρύνοντάς σε να ταξιδέψεις, ευνοώντας τις σπουδές, τα νέα ξεκινήματα, τις εμπειρίες που χαράζουν τη ζωή. Με μια νότα αισιοδοξίας υποδέχεσαι το νέο σχολικό/εργασιακό έτος ξέροντας πως το μόνο που μπορεί να σε εμποδίσει είναι οι δικές σου υπερβολές.

Ο Σεπτέμβρης είναι επίσης καλός μήνας να ασχοληθείς με το σπίτι σου και με όσα γενικά σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια και ηρεμία. Ίσως αυτό είναι το ίδιο το οίκημα, ίσως η οικογένεια που έχεις ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις. Έξτρα θετικές ημερομηνίες για όλα αυτά γύρω από την Νέα Σελήνη στις 09.09. Η Πανσέληνος του μήνα όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Συμβαίνει στις 25.09 στον Κριό και σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο ένα ταυ τετράγωνο το οποίο δείχνει διάθεση για εξωτερίκευση των επιθυμιών, φλερτ, δημιουργία, ουσιαστική επαφή με τους γύρω σου. Πολύ σπουδαία Πανσέληνος πραγματικά, θα δημοσιευτεί άρθρο λίγες μέρες νωρίτερα όπως πάντα ΕΔΩ.

Για την ώρα κράτα πως τον Σεπτέμβρη μπορούν όλα να κυλήσουν όσο εύκολα όσο ένα δροσερό απογευματινό αεράκι και να μην ξεχνάς πως τα ωραία πράγματα αργούν, αλλά αξίζει να τα περιμένει κανείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας ήρεμος Σεπτέμβρης μετά το ταραχώδες Καλοκαίρι που πέρασες. Ήδη από τις 09.09 η Αφροδίτη περνά στο φιλικό υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας μια νότα ανεμελιάς, αυξάνει τη δημιουργικότητα, προσελκύει τον έρωτα και το παιχνίδι στη ζωή σου. Φυσικά ο μήνας βελτιώνεται ήδη πριν ξεκινήσει καθώς ο Άρης ορθοδρόμησε στις 28.08 στο ακριβώς απέναντί στου ζώδιο που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το τελευταίο δεκαήμερο. Τώρα ο Άρης περνά στις 11.09 στον Υδροχόο και έτσι η προσοχή σου στρέφεται σε 2 πράγματα. Στο πορτοφόλι σου και στο σεξ. Ή στο πορτοφόλι σου και στην οικειότητα που μοιράζεσαι. Όπως και να ‘χει, η λίμπιντο χτυπάει κόκκινο και συχνά η ερωτική σου διάθεση συγχέεται με τα οικονομικά σου αποθέματα. Συμβαίνει.

Ανέφερα πως ο Σεπτέμβρης γενικά είναι μήνας τυχερός; Πολλά μπορείς να καταφέρεις επαγγελματικά και προσωπικά όσο προσπαθείς – θέλει αποφασιστικότητα και να μην σε παίρνουν από κάτω όσα ήδη έχουν συμβεί. Δύσκολες μέρες θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τις τελευταίες του, εκεί μετά τις 23 που το Φθινόπωρο ξεκινά επίσημα. Από τότε και μέχρι το τέλος του μήνα, η κυρίαρχη ενέργεια είναι εκείνη της Πανσελήνου στις 25.09 η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει πως δεν άφησες την Καλοκαιρινή περίοδο των εκλείψεων ανεκμετάλλευτη. Δες το σαν μια δεύτερη ευκαιρία να κάνεις τις αλλαγές που έχεις ανάγκη. Τι πιστεύεις πως αξίζεις και τι σε κρατάει πίσω; Η Πανσέληνος αυτή αν και λίγο απότομη στην ενέργειά της, μπορεί να γίνει κομβικό σημείο της ζωής σου αν αξιοποιηθεί σωστά. Μόνο κάτι απότομο άλλωστε μας ταρακουνά αρκετά, μας προσφέρει την ώθηση να κουνηθούμε και να δράσουμε. Δες τις περιστάσεις όπως είναι, ως δώρο.

 

ΛΕΩΝ

Όπως περιμέναμε ένα δύσκολο Καλοκαίρι (βλ. Ιούλιο, Αύγουστο) για τους Λέοντες, έτσι τώρα αναμένουμε έναν ήπιο Σεπτέμβρη. Τέρμα οι εκλείψεις και οι πολλοί ανάδρομοι. Τώρα ο Άρης που σε παίδεψε, είναι στον Υδροχόο για να σε γεμίσει ερωτισμό, διάθεση για ζωή και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Το ξέρεις πως το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτέμβρη όμως ανήκει θεωρητικά στο Καλοκαίρι; Ίσως έτσι καταφέρεις να τον αξιοποιήσεις με το να πας μίνι διακοπές από αυτές τις πιο ιδιωτικές, πιο ξεκούραστες, πραγματική εξερεύνηση και χαλάρωση.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 09.09 υποδεικνύει οικονομικά ανοίγματα, είναι επίσης καλές μέρες ώστε να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν (χρωστούμενα, ασφάλειες κλπ). Αρμονία στην οικογενειακή ζωή, νιώθεις πως πραγματικά μπορείς να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις τώρα που όλα επιστρέφουν σε μια γνώριμη ρουτίνα. Και από έρωτα; Είπαμε, ο Άρης στον Υδροχόο δεν σε αφήνει παραπονεμένο. Ευνοεί κυρίως τους αδέσμευτους, ενώ τις μέρες γύρω από τις 19.09 με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό, δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα επαγγελματική συνεργασία – μια ευχάριστη αλλαγή πριν το Καλοκαίρι εκπνεύσει.

Οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη ίσως αποδειχθούν πιο δύσκολες, λόγω κυρίως του τετραγώνου που σχηματίζει στις 26.09 ο Ήλιος με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και μπορεί να νιώσεις πως ο αέρας πάλι στενεύει μαζί με τα ψυχικά σου αποθέματα. Η συμβουλή της αστρολόγου είναι να αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα τη φορά, δεν υπάρχει λόγος να πελαγώσεις με καθημερινές δυσκολιούλες. Η Πανσέληνος του μήνα στο φιλικό ζώδιο του Κριού στις 25.09 σου θυμίζει πόσο sexy, δυναμική και ανεξάρτητη είναι η λιονταρίσια σου φύση!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά συμβαίνουν μέσα στον Σεπτέμβρη! Αρχικά είτε μόλις είχες, είτε έχεις τα γενέθλιά σου Παρθένε, να σε χαιρόμαστε! Μετά έρχεται η χαρακτηριστική ημερομηνία 09.09 όπου η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό (πολύ καλό σημάδι για ταξίδια, δημόσιες σχέσεις, γνωριμίες) και την ίδια μέρα έχουμε την ετήσια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου! Σίγουρα ορισμένες φορές βλέπεις ότι εκείνα που περίμενες πως θα συμβούν δεν γίνονται, πως η πραγματικότητα ξεφεύγει από τον Παρθενίσιο σου έλεγχο. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται. Τα Γήινα ζώδια (ανήκεις κι εσύ σε αυτά) έχουν τώρα το πάνω χέρι και εσύ επιπλέον είσαι το μόνο Μεταβλητό εξ’αυτών. Προσαρμόσου στις καταστάσεις που έχεις μπροστά σου και κάνε το βήμα προς την επιτυχία. Αναγνώρισε την προσωπική σου αξία και όταν ο κυβερνήτης σου Ερμής από το ζώδιό σου αντιληφθεί πως σου προσφέρεται κάτι πολύτιμο, τέντωσε το χέρι σου να το αρπάξεις δίχως ντροπές.

Ευνοούνται επίσης μέσα στον μήνα δουλειές και συμφωνίες από το εξωτερικό αν και πρέπει να αντλήσεις κάθε ίχνος διπλωματίας ώστε να αντέξεις τις παραξενιές ορισμένων. Οικονομικά ο Σεπτέμβρης βελτιώνεται περισσότερο μετά τις 22.09 και η Πανσέληνος στον ανάλογο οίκο στις 25.09 σου θυμίζει πως η επιμονή αποδίδει πιο μακροχρόνια από ένα απότομο ξέσπασμα της τύχης. Ερωτικά ακολούθησε το ένστικτο της καρδιάς αλλά μην ξεχνάς να πάρεις και το μυαλό σου μαζί. Η αρμονία των σχέσεων δεν λείπει και σε καλώ να το εκμεταλλευτείς πριν η Αφροδίτη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της τον επόμενο μήνα (06.10) στον Σκορπιό.

Αν πάντως είναι να κρατήσεις μόνο ένα πράγμα από την πρόβλεψη που τώρα διάβασες, ας είναι αυτό: Αν η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, τότε γιατί οι περισσότεροι διστάζουν; Ας μην είσαι κι εσύ ένας από αυτούς.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλό μήνα Ζυγέ! Ναι εντάξει, το Καλοκαίρι ήταν δύσκολο με όλες τις εκλείψεις και τους ανάδρομους, όμως τώρα προχωράς ακάθεκτος, ε; Σχεδόν. Στις 09.09 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ένα φαινόμενο το οποίο προσθέτει στο άγχος, την σωματική και ψυχική κούραση. Την ίδια μέρα επίσης, ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Σκορπιό. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό μαντάτο αφού από εκεί (μαζί με τον Δία) δύναται να αυξήσει τα εισοδήματα, σε κάνει να ποθείς περισσότερα και συνήθως είναι αυτοί που τα θέλουν που τελικά προσπαθούν και τα καταφέρνουν. Προσοχή για τυχόν… τρύπιες τσέπες ακόμα δεν μπήκε το Φθινόπωρο και η Αφροδίτη μπορεί μια χαρά να σε ευνοήσει κι από τον Σκορπιό!

Ας αναφέρω σε αυτό το σημείο πως η καλή σου κυβερνήτης θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα τον Οκτώβρη. Κοινώς, πάνω που ηρέμησες με τους άλλους (Ερμή, Άρη, Κρόνο κλπ), έχεις έναν μήνα καιρό να πάρεις ανάσα πριν ακολουθήσει και η Αφροδίτη το παράδειγμά τους. Περισσότερα για αυτό θα πούμε τον επόμενο μήνα, αλλά μια συγκράτηση στα έξοδα θα φανεί χρήσιμη.

Ερωτικά οι επόμενες εβδομάδες έχουν προοπτικές να γεννηθεί κάτι καινούργιο ή να εμβαθύνει μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Ακόμα και η Πανσέληνος στον απέναντί σου Κριό στις 25.09 διψά για έρωτα, συντροφικότητα, ασφάλεια αναμειγμένη με ενθουσιασμό. Καθώς κοιτάζω τον χάρτη των ημερών από την οπτική σου Ζυγέ, να θυμάσαι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (και γενικά) πως αν κάποιος αγαπάει εσένα, τότε θα βρίσκει τις παραξενιές σου αξιολάτρευτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου στις 09.09 όμως έχει ήδη από νωρίτερα μπει στη «σκιά της». Αυτό σημαίνει πως κινείται πολύ αργά καθώς ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της. Μικρές διακριτικές ενδείξεις της επικείμενης αναδρόμησής της γίνονται αντιληπτές ήδη από τους πιο ενεργειακά ευαίσθητους Σκορπιούς.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο 09.09 πάντως, μαζί με την ταυτόχρονη έλευση της Αφροδίτης που λέγαμε, δείχνουν πως ο μήνας στιγματίζεται από καλοπέραση, δώρα, κοινωνικότητα. Γνωρίζεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσαι πως «κουμπώνεις» και έχεις προοπτικές να διατηρήσεις χρόνιες φιλίες, συνεργασίες ή συντροφικές σχέσεις.

Οι δύο κυβερνήτες σου παραμένουν στον Αιγόκερω μέχρι τις 11.09 που ο Άρης περνά στον Υδροχόο, όμως τότε σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό οπότε σχετίζεται με την συναισθηματική ασφάλεια στις σχέσεις σου. Νιώθεις πως οι άνθρωποι σε φθείρουν, ή σε γεμίζουν όταν άλλοι παράγοντες απομυζούν την αισιοδοξία σου; Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ένας Σκορπιός στη ζωή του και αυτή τη περίοδο ειδικότερα, είναι πεσιμιστές, φοβισμένοι άνθρωποι. Κι αν καμιά φορά θυμώσεις μέσα στις γενικά αρμονικές μέρες του Σεπτέμβρη, να θυμάσαι πως ο θυμός είναι σχεδιασμένος ώστε να διώχνει τους άλλους μακριά, να σε προστατεύει. Όμως η οικειότητα (της Αφροδίτης) είναι σχεδιασμένη ώστε να μένεις κοντά με τον άλλον, να δένεσαι – κάτι που σημαίνει αυτόματα πως μένεις εκτεθειμένος.

Τι να προσέξεις τον Σεπτέμβρη; 1. υγεία 2. οικογενειακές σχέσεις (πάρε τηλέφωνο ή επισκέψου το πατρικό) 3. να μη θυμώνεις δίχως λόγο 4. την ανάγκη σου να είναι όλα τέλεια που δημιουργεί περισσότερο άγχος και από πρώτο ραντεβού. Τι ευνοείται: 1. νέες γνωριμίες 2. πολύ καλός μήνας οικονομικά 3. εβδομάδες για να ξεκουραστεί βαθιά το σώμα 4. να δεθείς εγκεφαλικά και ψυχικά με την συντροφική σου σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σεπτέμβρης ο μήνας της συγκομιδής και αυτό είναι που σε καλεί πραγματικά να κάνεις. Είχες σπείρει και τώρα συλλέγεις τις ανταμοιβές. Είχες στρώσει το δρόμο και τώρα τον περπατάς. Είχες προσπαθήσει και τώρα απολαμβάνεις. Η ενεργοποίηση της Παρθένου είναι πάντα ευχάριστη εμπειρία για έναν Τοξότη, αφού του επιτρέπει να αναδείξει τον πολυτάλαντο χαρακτήρα του με σοφό, ώριμο τρόπο (έναντι της επιπολαιότητας που συχνά εκφράζεται). Ειδικά η νέα Σελήνη στις 09.09 σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία, δηλώνει πως στρέφεις ο ίδιος το τιμόνι προς την κατεύθυνση που θες επαγγελματικά και προσωπικά. Κάνεις αυτό που σε γεμίζει; Ή καλύτερα ας το πούμε ανάποδα: μπορείς να σε γεμίσει οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που κάνεις;

Καθώς ο μήνας προχωρά και οδεύουμε προς την Πανσέληνο του Κριού στις 25.09 είναι βοηθητικό να θυμάσαι όσα σε παρακινούν και να είσαι σε θέση να συνδεθείς μαζί τους στο εδώ και τώρα. Συνδέοντας τον εαυτό σου ενεργειακά με την πηγή της δημιουργικότητάς σου, αντί απλώς να προσπαθείς να την αγγίξεις, καταφέρνεις να την μεγεθύνεις, να την αξιοποιήσεις ατόφια. Και φυσικά να κερδίσεις κάτι από αυτήν – ας μη γελιόμαστε. Όλα στον χάρτη σου δείχνουν πως καταλήγουν στην ανάγκη να ικανοποιηθείς υλικά και συναισθηματικά για όσα ξέρεις πως αξίζεις.

Μιλούν καμιά φορά και συμβουλεύουν (και η αστρολόγος σου μαζί όπως έκανε μόλις λίγες σειρές παραπάνω) τη σπουδαιότητα του να ζει κανείς εστιασμένος στο παρόν. Κάτι που σίγουρα χρειάζεται τώρα να κάνεις αλλά η όλη έννοια είναι αρκετά θεωρητική μέχρι να γίνει όντως βιωματική. Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις πώς αισθάνεσι στο παρόν μέχρι να αφήσεις πίσω σου τη λύπη του παρελθόντος και τα άγχη του μέλλοντος. Μέχρι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αντικρίσει το τώρα και να το βιώσεις συνειδητά ως έχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι γεγονός πως εδώ και αρκετές εβδομάδες σε απασχολούν τα οικονομικά. Κι αν ένιωσες πως τώρα επιτέλους χαλάρωσες και θα ισορροπήσεις, σίγουρα χαλαρώνεις αλλά για το δεύτερο δεν είμαι και τόσο σίγουρη. Συχνά η αυτοεπιβεβαίωση αναζητείται μέσα υλικών και συναισθηματικών αποκτημάτων και εσύ ως ζώδιο παρορμητικό τείνεις να παίρνεις αυτές τις αποφάσεις βάση του ενθουσιασμού που νιώθεις κάθε φορά ή ενίοτε και της απουσία του. Η ερωτική σου ζωή, τα παιδιά (αν υπάρχουν) ή τα χόμπι φαίνονται οι δύο βασικότερες αιτίες οικονομικού ξεζουμίσματος αν και δε σημαίνει πως το κάνουν άμεσα παρά ως δική σου ανάγκης να γεμίσεις κάποιο κενό.

Ο Ήλιος στην Παρθένο σχεδόν όλο το μήνα είναι καλά νέα, όπως και η νέα Σελήνη στις 09.09. Μια Σεπτεμβριανή νότα αισιοδοξίας, θάρρους, επανάπαυσης. Τα ταξίδια και κάθε είδους απόδραση από την καθημερινότητα επίσης ευνοούνται τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα. Συνολικά βλέπω τον φετινό Σεπτέμβρη σαν μία όαση ανάμεσα στα δύο απαιτητικά περιβάλλοντα των γειτονικών μηνών. Έζησες ήδη το αγχώδες Καλοκαίρι. Από Οκτώβρη έρχονται εκ νέου δυσκολίες αν και το επίπεδό τους είναι σίγουρα χαμηλότερο από εκείνο που προηγήθηκε. Σημασία όμως έχει πως τώρα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις, να διασκεδάσεις (αν και προσέχουμε τα οικονομικά – ας το ξανατονίσω) και να αποδείξεις βασικά στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις ανεξαρτήτως δυσκολίας.

Η Πανσέληνος στον Κριό 25.09 σχηματίζει ταυ τετράγωνο με εξοδικό τον Κρόνο από το ζώδιό σου φέρνοντας μια παροδική βαριά ατμόσφαιρα στο σπίτι, στη δουλειά, στις σχέσεις. Σχεδόν τίποτα δεν αφήνει ανεπηρέαστο αλλά η λέξη κλειδί είναι η παροδικότητα. Καλλιέργησε μια αισιόδοξη διάθεση και έτσι πιο γρήγορα θα ελαφρύνεις τη μοναξιά, σταθεροποιώντας εν τω μεταξύ συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι συνταρακτικό συμβαίνει τον Σεπτέμβρη; Ευτυχώς τίποτα! Και αν ήταν να ζύγιζα τον μήνα με των παραμυθιών το ζύγι, αυτό θα έγερνε προς ένα χάπυ έντ. Σίγουρα θετικό χαρακτηριστικό πως η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό στις 09.09 βελτιώνοντας την επαγγελματική σου εικόνα, φέρνει ευκαιρίες, εξομαλύνει σχέσεις – υπέροχα! Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να μεγαλώσει τα εισοδήματα, κάποια αύξηση ενδεχομένως; Συνολικά έχει ευχάριστη ενέργεια η Νέα αυτή Σελήνη όσο έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, καθώς ορισμένοι μικροπρεπείς όταν μυρίζουν την τύχη στον διπλανό τους (εσένα στη προκειμένη), πέφτουν πάνω του να τη διεκδικήσουν, να του την στερήσουν.

Ο Άρης επανέρχεται ορθόδρομος τούτη τη φορά στο ζώδιό σου, μια διέλευση που σε κινητοποιεί, σε βγάζει από τον λήθαργο που κινδύνεψες να πέσεις, σε σπρώχνει έξω από το σπίτι προς την περιπέτεια και τις νέες εμπειρίες. Είναι επίσης ο Άρης ο οποίος θα σε παροτρύνει να πεις σε μερικούς – μερικούς όσα τόσο καιρό σκεφτόσουν και δεν τολμούσες. Κοινώς, το Υροχοΐσιο σου θάρρος, η γενναιότητα και η αυτοπεποίθηση επανέρχονται!

Φυσικά ακόμα και στο θάρρος πρέπει κανείς να βάζει ένα κάποιο φρένο ορισμένες φορές. Σχεδόν ολόκληρο τον μήνα, ο Άρης από το ζώδιό σου σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη σου, Ουρανό. Η επιθυμία για ανεξαρτησία είναι θεμιτή και απαραίτητη, όμως δεν βοηθά κανέναν αν εκφράζεται ως αντιπαράθεση, νευρική ένταση ή επιθετικότητα.

Τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στις 25.09 και το ταυ τετράγωνο με εξοδικό τον Κρόνο που σχηματίζει, ίσως χρειαστεί να γειωθείς στην πραγματικότητα προσέχοντας όχι εκείνα που λέγονται αλλά όσα μένουν ανείπωτα και έχουν την μεγαλύτερη βαρύτητα. Μυστικά, κρυφές σκέψεις, ενοχές και ελλιπής κατανόηση που σε κατευθύνουν πιο ορμητικά και από τα πιο σταθερά σου όνειρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στα χαρτιά φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης είναι πολύ καλύτερος από το Καλοκαίρι. Η Νέα Σελήνη 09.09 στην Παρθένο (σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα) που φέρνει νέο αέρα και φρέσκους ανθρώπους στη ζωή σου, ο Σεπτέμβρης μυρίζει τριαντάφυλλα και ανανέωση. Ταυτόχρονα η Αφροδίτη περνά στο φιλικό υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού ώστε να συναντήσει τον Δία και να σιγουρευτεί πως έχεις μια συναισθηματική ασφάλεια, έστω κι αν αυτή είναι μακριά. Σε ενθαρρύνει επίσης μέσα στον μήνα να ταξιδέψεις – ειδικά αν δε το έκανες τους προηγούμενους μήνες του καύσωνα.

Όπως είπαμε βέβαια, στη θεωρία ο Σεπτέμβρης είναι ευχάριστος μήνας. Όμως στην πράξη, αν και έχει να προσφέρει ευκαιρίες για καλοπέραση και διεξόδους προς κάτι διαφορετικό, το γεγονός πως ο Άρης επανέρχεται ορθόδρομος τούτη τη φορά στον πιο σκοτεινό σου οίκο δημιουργεί ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με απρόσμενα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και μια αίσθηση απογοήτευσης. Ο Άρης είναι ο πολεμιστής μέσα σου, αυτός που διεκδικεί όσα σου αξίζουν. Τώρα φαίνεται πως μετά από 2 μήνες που ήταν ανάδρομος να θέλει να… πάρει έναν υπνάκο. Τι κάνει ο Ιχθύς δίχως την αποφασιστικότητα του Άρη; -Καταφεύγει σε πιο σίγουρες μεθόδους. Αφιερώνεται στη δουλειά και στην διευθέτηση των υποχρεώσεων βάση της πεπατημένης οδού. Κοινώς, η εμπειρία είναι το δυνατό σου χαρτί, αποδεικνύοντας στον εαυτό σου πως ακόμα και δίχως τις πλανητικές βοήθειες, είσαι κάτι παραπάνω από ικανός να αναλάβεις δράση όταν χρειάζεται.

Τις τελευταίες μέρες του μήνα, τότε που το Φθινόπωρο έχει επισήμως κάνει την εμφάνισή του, σκέψου: Αν ενώ έχεις κοινούς στόχους με ανθρώπους και φίλους εκείνοι επιμένουν στο τέλος να κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον τους, αξίζουν πράγματι να είναι στη ζωή σου;

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα
1 Σεπτεμβρίου 2018

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα