19.4 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Περι..πλανητικά: Προβλέψεις 15 -31 Οκτωβρίου

Περισσότερα άρθρα στη σελίδα https://www.facebook.com/periplanitika

(Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε και τον Ωροσκόπο σου.)

Κριός
Ο κυβερνήτης σου, Άρης, δημιουργεί μια υπέρλαμπρη σύνοδο με τον Δία, και σε ισχυροποιεί με ακόμα περισσότερη ενέργεια και δύναμη. Κάτι που χρειάζεσαι, γιατί η εργασία γίνεται πιο απαιτητική και έχεις στην άκρη ταυτόχρονα ορισμένους στόχους να πετύχεις. Παρά τη βοήθεια των δυο Πλανητών, η δική σου προσωπική προσπάθεια χρειάζεται να είναι εξίσου μεγάλη και όχι τόσο να αντέξεις τη κούραση των ημερών, αυτό ξέρεις πως δεν είναι τόσο πρόβλημα. Το θέμα είναι Κριέ, πως είσαι Ζώδιο Παρορμητικό, και υπάρχουν στο ιστορικό σου στιγμές κατά τις οποίες η βιασύνη, η ανυπομονησία ή η υπερβολική σιγουριά, σε οδήγησαν σε λάθος αποφάσεις. Είναι ένα δεκαπενθήμερο κατά το οποίο μπορείς να πετύχεις επαγγελματικά και οικονομικά, όσο παραμένεις υπεύθυνος και ακολουθείς ένα σταθερό πρόγραμμα. Ο κυβερνήτης σου βρίσκεται τώρα στον «μετρημένο» Παρθένο, καθόλου τυχαία.

Ταύρος
Όλα φαίνονται στη θέση τους. Αφροδίτη (ο κυβερνήτης σου) και Άρης χορεύουν τον χορό των εραστών στον οίκο του φλερτ (Παρθένος). Ο Βόρειος Δεσμός έχει ήδη ακολουθήσει και θα παραμείνει για 2 χρόνια στο ίδιο Ζώδιο, ενώ παραμένει ο τυχερός Δίας που ευνοεί γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με σχέσεις, καλοπέραση κι έρωτα. Το δεκαπενθήμερο φαντάζει μαγικό και μπορεί όντως να είναι, με μια μικρή παρατήρηση. Όλα τα θετικά είναι τόσα πολλά που ενδέχεται να παρασυρθείς σε υπερβολές. Η ενέργεια είναι τόσο έντονη και δυνατή που μπορεί να καταλήξεις σε τρελές πράξεις και παραδοχές αγάπης που αργότερα ίσως μετανιώσεις. Θυμήσου, όλα φαίνονται μεγαλύτερα, καλύτερα απ’ ότι στη πραγματικότητα είναι. Αυτό όμως δεν σε εμποδίζει να απολαμβάνεις το σεξ, τον έρωτα, τον χορό και τη προσοχή που λαμβάνεις. Το αντίθετο, είναι σχεδόν απαραίτητο τώρα να το κάνεις.

Δίδυμοι
Εισέρχεσαι στις πιο ευνοϊκές ημέρες του 2015 Δίδυμε! Ο Άρης, κυβερνήτης στα θέματα της εργασίας σου, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία, που αντιπροσωπεύει τη καριέρα σου. Πολύ καλός οιωνός. Εκτός αυτού, η Αφροδίτη που κυβερνά τα χρήματα και την αγάπη δείχνει πως έχεις ευκαιρίες να κερδίζεις οικονομικά αλλά εσύ προτιμάς να νιώθεις την οικειότητα των αγαπημένων σου προσώπων. Είτε αυτό λέγεται σχέση, είτε οικογένεια, είτε έχεις καταφέρει ήδη να τα συνδυάσεις. Η ενέργειά σου αυξημένη, και δε καταφέρνει καμία ίωση ή Φθινοπωρινό κρυωματάκι να σε ρίξει. Ποιος είπε πως δε γίνεται όλα να εξελίσσονται ιδανικά; Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα το αντέξεις ή έχεις συνηθίσει σε καθημερινά δράματα σε σημείο που τώρα σου φαίνεται η ζωή βαρετή. Γιατί ξέρεις, εύκολο να βρει κανείς κάτι να πιαστεί να φαγωθεί.

Καρκίνος
H είδηση, όχι μόνο του δεκαπενθήμερου, αλλά ολόκληρου του μήνα, είναι πως ο Βόρειος Δεσμός άλλαξε Ζώδιο, κάτι στο οποίο δε δόθηκε η απαραίτητη σημασία. Αλλά εσύ ως παιδί της Σελήνης, είσαι άμεσα συνδεδεμένος και με τους Δεσμούς της επίσης, οπότε θα εστιαστούμε λίγο σε αυτό. Οι Δεσμοί αλλάξαν Ζώδιο, και ο Βόρειος βρίσκεται πλέον στη Παρθένο, εκεί που τώρα συναντάς επίσης τον Άρη και την Αφροδίτη για λίγες ακόμα εβδομάδες, ή τον Δία για αρκετούς μήνες. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ούτως ή άλλως, πως το σημείο του Ωροσκοπίου σου αυτό έρχεται στο επίκεντρο, αυτό που σε προδιαθέτει να γνωρίσεις, να εξερευνήσεις, να μάθεις, να δοκιμάσεις. Εν τω μεταξύ, ο άξονας των Δεσμών θα παραμείνει εδώ πολύ περισσότερο -δυο χρόνια συγκεκριμένα- ώστε σιγά-σιγά ξεκινώντας από τώρα, να μεταμορφώσει τη ζωή σου. Θα σε οδηγήσει σε ταξίδια και γνωριμίες με τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους! Και ναι – αν ακόμα αναζητάς το άλλο σου μισό, τώρα όντως όσο κυνηγάς τη τύχη σου, εκείνη ανταποκρίνεται.

Λέων
Η ενεργητικότητα του Λέοντα στρέφεται στα οικονομικά και κατά πόσο καλύπτεσαι. Η προσοχή σου τώρα βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα, που παραμένει ενεργός με τις συνεχόμενες συνόδους Άρη – Δία, Αφροδίτη – Δία. Την ώρα που αναρωτιέσαι αν σε καλύπτουν όσα παίρνεις, ευκαιρίες εμφανίζονται και έχεις την ευκαιρία να δεις ξεκάθαρα τη λύση. Το όλο ζήτημα είναι να μη χάσεις τον έλεγχο, να μπορείς όντως να ελέγχεις το πόσα θα κερδίζεις, να εξαρτάται κυρίως από ‘σένα. Αλλά αυτό δυστυχώς κανείς δε το κατάφερε, πάντα σε τέτοια ζητήματα θα εξαρτάσαι από άλλους, που ίσως είναι και αδύναμοι ή ανάξιοι εμπιστοσύνης. Αυτό δε σημαίνει πως χρειάζεται να γίνεις επιφυλακτικός με κάθε είδους νέο εγχείρημα ή συναλλαγή. Ειδικά τώρα που ευνοείσαι όσο είσαι σίγουρος για τις αποφάσεις σου.
ΥΓ. Στον ερωτικό τομέα, μπορείς να αντικαταστήσεις τη λέξη «οικονομικά», βάζοντας «συναισθηματικά» της πρώτης πρότασης και να συνεχίσεις ως έχει.

Παρθένος
Ο Οκτώβρης τώρα ξεκινά Παρθένε και είναι ένας μήνας δυναμικός, καμία σχέση με το πρώτο του μισό. Άρης και Δίας δημιουργούν σύνοδο, μάντεψε; Στο Ζώδιό σου! Εκτός λοιπόν από τη σωματική ενέργεια, σου προσφέρουν όρεξη για ζωή και δύναμη για πράξεις που χρειάζονται αρκετή ενέργεια και θάρρος. Όχι ανυπολόγιστα ρίσκα, θάρρος! Το ξεκίνημα ενός καινούργιο επαγγελματικού project, μιας νέας γνώσης, μια μετακόμιση ή ακόμα και κάποια πολεμική τέχνη. Άρης είναι αυτός που έχεις από πάνω σου. Και σα να μην έφτανε αυτό, σύνοδο κάνει εκτός από τον τελευταίο ΚΑΙ η Αφροδίτη με τον Δία, βεβαιώνοντας πως οικονομικά αναπνέεις. Με τα χρήματα προσοχή χρειάζεται κυρίως τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο 27/10, γιατί όταν εσύ παίρνεις ανάσα, κοιτάζουν να πάρουν λίγο αέρα κι άλλοι.

Ζυγός
Μπορεί ο Ερμής ορθόδρομος, ακόμα και ο Ήλιος για λίγες ακόμα μέρες, να βρίσκονται στο Ζώδιό σου, αλλά αυτό δεν αισθάνεσαι πως ισοσταθμίζει όοολους τους Πλανήτες που βρίσκονται στη Παρθένο. Αφροδίτη (ο κυβερνήτης σου), Άρης, Δίας και Βόρειος Δεσμός στο πιο σκοτεινό σημείο του ωροσκοπίου σου, είναι ικανά να σε γεμίσουν εκνευρισμό, μοναξιά, μυστικοπάθεια και φόβους ή ακόμα χειρότερα το βάρος ανυπέρβλητων ενοχών. Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται σαν από σκηνή σε θρίλερ και όχι τίποτε άλλο, αν ζεις Ελλάδα, δε γιορτάζεις και το Halloween τέλος του μήνα. Αυτά που χρειάζεσαι Ζυγέ είναι 1)ισορροπία, το φυσικό σου χαρακτηριστικό, γιατί μυαλό και σώμα δεν αντέχουν τις υπερβολές. 2) Έρωτα, γιατί πάντα φαίνεται πως λύνει όλα τα προβλήματα, ως το πλέον φυσικό αντίδοτο. Έστω κι αν τώρα μπαίνουν περιορισμοί 3) Γνώση, γιατί σου αποσπάει ευχάριστα και παραγωγικά τη προσοχή, ενώ όσο ο μήνας περνά, τόσο πιο ιδανικό γίνεται το σκηνικό για να μάθεις κάτι που πάντα ήθελες.

Σκορπιός
Μπορεί ο Κρόνος να είχε φύγει, αλλά εντελώς ελεύθερος αυτό το δεκαπενθήμερο ξεκινάς να νιώθεις. Και όχι αδίκως με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη, Άρη, σε σύνοδο με τον Δία και όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα. Και φυσικά, η Αφροδίτη δεν αφήνει τον Άρη μακριά, πηγαίνει κι εκείνη στο Ζώδιο της Παρθένου και έτσι σε βλέπω Σκορπιέ πιο κοινωνικό και δραστήριο, να γεμίζουν οι ώρες σου με παρέες, όνειρά, σκοπό. Ααα τώρα που ανέφερα τις ερωτικές περιπτύξεις Άρη και Αφροδίτης, να σου θυμίσω πως δεν είναι αποδοτικό να αναζητάς τη σεξουαλική ικανοποίηση μέσα στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά το αντίθετο. Το πρώτο δημιουργεί μπλεξίματα κι απογοητεύσεις, ενώ το δεύτερο σου εξασφαλίζει και μια κουβέντα με την ευκαιρία. Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό, ο Οκτώβρης συνεχίζει με το πρόγραμμά σου γεμάτο, τις ώρες σου να περνάνε ευχάριστα και ταυτόχρονα έχεις την ευκαιρία να διαπρέψεις επαγγελματικά. Καθόλου άσχημα.

Τοξότης
Αν αυτό το δεκαπενθήμερο έχει ένα theme, τότε αυτό λέγεται καριέρα. Με τον κυβερνήτη σου, Δία, να πραγματοποιεί δυο συνεχόμενες συνόδους με τον Άρη και την Αφροδίτη, τώρα είναι η στιγμή να κινηθείς, να δράσεις να αδράξεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Γιατί σίγουρα εμφανίζονται και μπορείς να τις αξιοποιήσεις. Εξάλλου, μπορεί να κάνεις κάποιος λάθος στη πορεία, αλλά το μεγαλύτερο θα είναι αν απλά τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Είναι οι μέρες που μπορείς να κοιτάξεις το σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου στα μάτια και να δεις όλα να συμβαίνουν όπως χρειάζεται. Η αμοιβαία αποδοχή του Ερμή με την Αφροδίτη υπόσχεται επιτυχία, φήμη και οικονομικά έσοδα. Με την προϋπόθεση πως δε θα βιαστείς, λαμβάνοντας ανυπολόγιστα αποφάσεις. Η εμπειρία σε έχει διδάξει καλύτερα.

Αιγόκερως
Φαίνεται πως τα πράγματα επιστρέφουν στα φυσιολογικά τους. Η επιτυχία στην εργασία είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας και η επιτυχία στον οικονομικό τομέα, αποτέλεσμα της εργασίας. Η ερωτική σου ζωή διαθέτει σπιρτάδα και ο φόβος που μπλόκαρε τη δράση ξεκινά να διαλύεται. Μη παρεξηγηθώ, ο Κρόνος θα παραμείνει στον Τοξότη για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείς να απολαύσεις μια νέα σχέση, έστω κι αν αυτή είναι από απόσταση. Όπως μπορείς να απολαύσεις τη δουλειά σου, έστω κι αν δεν είναι το μεγάλο σου όνειρο. Έτσι είναι τώρα. Όλα πηγαίνουν καλά, έστω κι αν δεν πηγαίνουν προς τη κατεύθυνση που τα είχες σχεδιάσει. Όσο διατηρείς τον υπομονετικό σου χαρακτήρα και το λογική σου στο μυαλό, το δεκαπενθήμερο αυτό δεν επιφυλάσσει καμία αρνητική έκπληξη. Αντίθετα, ίσως κάτι θετικό…!

Υδροχόος
Χρειάζεται να ξεκινήσω τη πρόβλεψη γνωστοποιώντας σου, πως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη που σήμερα ξεκινά, είναι σαφώς καλύτερο από το πρώτο. Βλέπεις, ο Ερμής βρίσκεται ήδη σε ορθή πορεία, ενώ η Αφροδίτη είναι στο Ζώδιο της Παρθένου, εκτοξεύοντας τις ορμόνες σου στα φυσιολογικά επίπεδα επιθυμίας τόσο από ‘σένα όσο κι από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν. Στο ίδιο Ζώδιο βρίσκονται ο Άρης με τον Δία, κι ενώ μπορεί να τους περιτριγυρίζει μια θετική φήμη, στο σημείο αυτό του Ωροσκόπου σου δεν είναι ιδανική παρουσία. Βλέπεις, ο 8ος οίκος (η Παρθένος) συμβολίζει τα απωθημένα και τις απώλειες. Ο Δίας είναι ο Πλανήτης της υπερβολής, κι έτσι μεγεθυμένα αισθάνεσαι τέτοια σκοτεινά, αρνητικά συναισθήματα. Τουλάχιστον είναι όντως καλύτερα, γιατί τώρα δεν έχεις τη διάθεση να επιστρέψεις σε κάτι που έχει πλέον τελειώσει. Και μπορεί ίσως να πονάς, αλλά εκεί στη Παρθένο, ακολουθεί η λύτρωση. Μέσα από τη προσφορά.

Ιχθύες
Ο «άλλος» συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο, είτε Αυτός λέγεται σύντροφος, σύζυγος ή φίλος. Είναι αυτός που έχει την ικανότητα να σε εκνευρίζει, να σε μαγεύει, να σε θυμώνει, να σε ηρεμεί, να σε γεμίζει, να σε αδειάζει και να βάζει τα νερά του Ιχθύ σε κίνηση τσουνάμι. Είναι αυτό το μέλλον που μπορείς τώρα να διακρίνεις και δεν είσαι σίγουρος αν σε απογοητεύει ή είναι το πιο ιδανικό σενάριο. Όλα μοιάζουν θολά και γεμάτα αντιθέσεις. Αισθάνεσαι πως η συντροφικότητα έχει παρερμηνευτεί και έχει γεμίσει το μυαλό σου ψευδαισθήσεις. Το ρεαλιστικό πληγώνει, αφανίζει τον ρομαντισμό και πιέζει να πάρεις μέτρα και αποφάσεις – αν δε το έχεις ήδη κάνει. Πως γίνεται μέσα σε όλα αυτά όμως, δε χάνεις στιγμή τη δελεαστική, ελκυστική πλευρά σου.

-Φαίδρα 15 Οκτωβρίου 2015

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών.

Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του periplanitika δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα