19.2 C
Athens
Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Τα τελευταία δύο χρόνια τα αγοράκια και τα κοριτσάκια στην Ελλάδα έχουν βρει ένα νέο όρο, προκειμένου να δικαιολογήσουν την συνεχόμενη και αυξανόμενη σεξουαλική τους απελευθέρωση. Ο όρος ονομάζεται fuck buddies, δηλαδή «είμαστε φίλοι, αλλά παράλληλα μπορούμε να …πνίγουμε και τον κούνελο όποτε βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές ξηρασίας.».

Πολλοί νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίσουν για να βρουν ένα ταίρι, προτιμούν τις πιο εύκολες λύσεις δηλαδή friends with benefits. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς υποχρεώσεις και το κυριότερο ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, η σεξουαλική επαφή είναι εξαιρετική, αφού γίνεται μεταξύ δυο ανθρώπων που γνωρίζουν ο ένας τον άλλο και τις συνήθειες του.

Οσο εύκολο όμως και αν ακούγεται αυτό, άλλο τόσο δύσκολο είναι και μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές στις σχέσεις των δύο φύλων.

ΝΑΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Οι άνδρες λόγω των ανασφαλειών που κουβαλούν και του φόβου μίας δέσμευσης, τους βολεύει μία τέτοια κατάσταση με κάποιο φιλικό τους πρόσωπο. Το πρόβλημα ουσιαστικά ξεκινάει από τις γυναίκες. Μία γυναίκα πολύ δύσκολα θα αντέξει μία τέτοια κατάσταση. Αντε 2-3 μήνες το πολύ. Μετά αρχίζουν οι πολύπλοκες σκέψεις, ότι με αυτό τον άνθρωπο από τη στιγμή που ταιριάζουμε στο σεξουαλικό κομμάτι, γιατί να μην μπορέσουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο, δηλαδή να μπούμε σε μία διαδικασία για σχέση. Ή το ακόμα πιο πολύπλοκο, ότι μία γυναίκα αισθάνεται ότι με αυτή την πράξη ο άντρας την εκμεταλλεύεται.

Μία γυναίκα αν είναι έξυπνη και δεν γίνει βορά των συναισθημάτων της μπορεί να πετύχει μία σχέση με τον φίλο της. Μία σχέση που ίσως να είναι πολύ ανώτερη από την παραδοσιακή σχέση ενός ζευγαριού. Αυτό εξηγείται εύκολα, καθώς δύο φίλοι επειδή έχουν μάθει να τα λένε όλα μεταξύ τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη γνώση σαν όπλο για να καλύψουν τις ανάγκες και τα θέλω από το έτερο τους ήμισυ.

Για να μπορέσει να το πετύχει αυτό η γυναίκα, από τη στιγμή οι διάφορες σκέψεις θα κατακλύσουν το μυαλό της, θα πρέπει να δείξει τη στοιχειώδη αδιαφορία για αυτό τον άντρα. Να τον φέρει σε τέτοιο σημείο, ώστε ο ίδιος να ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνήγι για να μπορέσει να την κατακτήσει. Ας μην ξεχνάμε ότι εξαιτίας αυτών των σκέψεων έχουν διαλυθεί πολλές τέτοιες σχέσεις και κατ’ επέκταση και των φιλικών επαφών.

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΩ ΚΑΙ ΔΩ ΤΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ;

Δεν πρέπει να είμαστε άδικοι δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες για τα στραβά και ανάποδα αυτού του κόσμου. Φταίνε και οι άντρες. Αυτά τα παμφάγα πλάσματα, ανάμεσα τους και ο γραφών, που αντί να ανοίξουν τα στραβά τους και δουν ότι δίπλα τους έχουν μία ιδιαίτερη περίπτωση ατόμου που μπορεί να τους φροντίσει, προσπαθούν απλά να κάνουν το κέφι τους. Ας σταματήσουν λοιπόν να είναι ζώα και ας προσπαθήσουν να δουν καθαρά ότι δίπλα τους έχουν ένα διαμάντι. Μία γυναίκα που τους ξέρει, τόσο καλά, όσο αυτοί γνωρίζουν τον εαυτό τους.

Για αυτό λοιπόν συνεχίστε τα γκολ στα φιλικά, αλλά προσπαθήστε να έχετε αυτοσυγκράτηση, ώστε να μην πληγωθείτε και να μην πληγώσετε και το άτομο που σας αγαπάει αληθινά. Τα αυτογκόλ άλλωστε ουδείς μίσησε, αλλά τους ατζαμήδες που τα σημείωσαν τους περιγελούν…

Dr Love ή κατά κόσμον Ηλίας Ηλιόπουλος, 19/10/2011 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα