35.2 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Περι..πλανητικά: Προβλέψεις 16 -30 Νοεμβρίου

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου.

Περισσότερα άρθρα στο: https://www.facebook.com/periplanitika

Κριός
Η ερωτική σου ζωή γεμίζει με προκλήσεις, ευχαρίστηση αλλά κι απαιτήσεις από τη μεριά σου. Γιατί Άρης κι Αφροδίτη πλέον βρίσκονται απέναντί σου – εκεί που συναντάς τους Άλλους, τους σημαντικούς, αυτούς που σημαδεύουν έστω και λίγο τη ζωή σου. Ιδίως η σχέση με τον Έναν/Μία είναι τώρα στο προσκήνιο και ανάλογα πως έπαιξες τους προηγούμενες μήνες τα χαρτιά σου, μπορεί να σου δημιουργήσει είτε λόγους να εκφράσεις τον πολεμιστή Άρη με τα νεύρα και τις συγκρούσεις, είτε τη γλυκιά χαρούμενη Αφροδίτη.

Θυμήσου όμως πως στους «φυσιολογικούς» ανθρώπους, δε γίνεται να δείχνεις μια το ένα, μια το άλλο εναλλάξ, γιατί σίγουρα θα επικεντρωθούν στο δυσάρεστο. Επίσης, τελευταίες μέρες του μήνα οι Πλανήτες βάζουν ένα εμπόδιο στο δρόμο σου, σου δίνουν όμως και τα μέσα να το υπερβείς και να το αξιοποιήσεις ως ευκαιρία προς την επαγγελματική σου επιτυχία.

Ταύρος
Η καθημερινότητα τώρα κουράζει και σε ρίχνει στο τρέξιμο, ενώ εσύ το μόνο που θες είναι να χαλαρώσεις, να ζήσεις τη φαντασίωση, το όνειρο. Η πραγματικότητα συμβαίνει απότομα και δεν προφταίνεις ούτε να σκεφτείς που εξαφανίστηκε ο ελεύθερος χρόνος που αφιέρωνες σε εσένα και σε αυτά που αγαπάς. Και δε λέω, η προσπάθεια προσφέρει επιτυχία και ικανοποίηση, αλλά μπορεί επίσης να φέρει προβλήματα στο σώμα και κούραση. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και σίγουρα μην επιμένεις να φτάνεις τον οργανισμό στα όριά του. Μετά τις 23/11 που το δίδυμο Ήλιος – Ερμής περνάνε στον Τοξότη, χρειάζεται να ασχοληθείς με οικονομικά και χρωστούμενα, με ασφάλειες και ακίνητα γιατί όλα λύνονται πολύ ευκολότερα όταν καταλαβαίνεις ξεκάθαρα τις προθέσεις των γύρω σου – καλή ώρα.

Δίδυμοι
Οι Πλανητική συσπείρωση που υπήρχε στη Παρθένο έχει πλέον διαλυθεί, και μαζί αυτό το αίσθημα του «δε ξέρω που πάω» και «αισθάνομαι απογοητευμένος». Άρης και Αφροδίτη περνάνε στο φιλικό Αέρινο Ζώδιο του Ζυγού και μαζί φέρνουν ένα δεκαπενθήμερο γεμάτο δημιουργία, νέες ιδέες, ίσως σχέδια για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου. Κάνουν τους γύρω σου να διακρίνουν ξανά το πόσο ερωτεύσιμος είσαι και να προσπαθούν λίγο περισσότερο να σε ικανοποιήσουν, αφού κι εσύ εξάλλου είσαι αισθητά πιο αισιόδοξος και αποφασισμένος. Οι επιθυμίες ακολουθούν η μια την άλλη και όσο παραμένεις αυτό το ανέμελο, έξυπνο, δραστήριο παιδί μασκαρεμένο με σώμα ενήλικα, ξέρεις από εμπειρία πως δεν υπάρχει κάτι να σε εμποδίσει. Εκτός ίσως από τον Κρόνο. Που όταν μπλέκονται θέματα εργασίας και σοβαρών σχέσεων, εκεί δεν αστειεύεται και θέλει να σε ωριμάσει ψυχικά.

Καρκίνος
Τώρα που Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται στον 4ο ηλιακό σου οίκο, αναρωτιέσαι ποιός είναι ο προσωπικός σου χώρος. Λένε πως σπίτι σου είναι εκεί που είναι η καρδιά σου και η οδοντόβουρτσά σου, αλλά τι γίνεται όταν αυτά τα δυο δεν ταυτίζονται; Τι γίνεται όταν αισθάνεσαι ξένος σε ένα περιβάλλον που θα έπρεπε να νιώθεις ασφάλεια; Η Αφροδίτη προσπαθεί να φέρει τη γαλήνη κι έτσι σε καλεί να ξεφορτωθείς όλα τα παράσιτα της καθημερινότητάς που ήρθαν και αγκριστρώθηκαν σε αυτήν. Ο Άρης θέλει να το κάνει λίγο πιο βίαια, παρορμητικά, να σε κάνει να μετακομίσεις, να βάλεις ένα μεγάλο «x» στο παρελθόν γιατί από αυτό προέρχονται τα προβλήματά σου. Να κόψει με το ξίφος του κάθε επαφή με όσους σε πλήγωσαν κι αναγκάζεσαι να βλέπεις. Και ξέρεις τι; Καλό θα είναι να τον αφήσεις να το κάνει.

Λέων
Ο Δίας στη Παρθένο βοηθάει τα οικονομικά σου, αλλά χρειάζεται να τον βοηθήσεις κι εσύ από τη μεριά σου με σοβαρή και λογική σκέψη για τον τρόπο. Παρθένος είναι αυτός, του προγράμματος και της ανάλυσης, βλέπεις. Ευτυχώς τώρα με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Ζυγό σου δίνονται ευκαιρίες να αναδείξεις τις γνώσεις σου, τα ταλέντα σου, τη δημιουργικότητά σου. Επαγγελματικά Λιοντάρι μπορείς να εκτοξευθείς αυτό το δεκαπενθήμερο με λίγη προσπάθεια. Φυσικά, υπάρχει και ο Κρόνος που όταν ακούει για προσπάθεια και επιμονή είναι πρώτος και μετά τις 23 τον συναντάνε στον Τοξότη ο Ήλιος με τον Ερμή και ξεκινάς τότε πραγματικά να  αναδεικνύεις τις ικανότητές σου. Και στη καριέρα και στον έρωτα. Γιατί καθώς φαίνεται, θέλουν και τα δυο τέχνη για να τα βγάλεις πέρα.

Παρθένος
Οι Πλανήτες εγκαταλείπουν το Ζώδιό σου και μένει ο Δίας μόνο, έτσι ώστε να επικεντρωθείς χωρίς αντιπερισπασμούς στους νέους στόχους που θα βάλεις για τα επόμενα χρόνια, ευκαιρία τώρα με τον Βόρειο Δεσμό στο Ζώδιό σου να εκκινήσεις τις καρμικές αλλαγές που αναπόφευκτα θα κινηθούν, τώρα όμως με βάση τις δικές σου ανάγκες. Δίας και Βόρειος Δεσμός ετοιμάζονται να σου φέρνουν κάτι μεγάλο στη ζωή σου, είτε αυτό λέγεται αλλαγή κατοικίας – χώρας, είτε λέγεται γάμος ή παιδί, μπορεί να λέγεται και αλλαγή καριέρας. Εν τω μεταξύ οι Πλανήτες που έφυγαν από ‘σένα, δε πήγαν μακριά – μη νομίζεις. Εδώ δίπλα στον Ζυγό, που κυβερνά τα οικονομικά σου. Είναι καλή περίοδος μέχρι τέλος του μήνα να μαζέψεις τα χρωστούμενα και να εξοφλήσεις όσα σου δημιουργούν περιττό πονοκέφαλο.

Ζυγός
Ζυγέ τώρα με την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο Ζώδιό σου είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών και με σωστό χειρισμό των Πλανητών, μπορούν όλα να κυλήσουν όπως τα θες. Κι εξηγώ. Ο Άρης σε κινητοποιεί, σου χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεκινήσεις όσα έχουν βαλτώσει, να ξεκαθαρίσεις, να ανανεωθείς. Επειδή είναι επίσης μέρες επικίνδυνες για ‘κανα φθινοπωρινό κρυωματάκι όμως, η Αφροδίτη ισοσταθμίζει τη κατάσταση με την απαραίτητη γαλήνη που χρειάζεται το σώμα και το πνεύμα- μην έρθει ο Δεκέμβρης και δεν έχεις δυνάμεις να ευχαριστηθείς τις γιορτές. Ερωτικά η σχέση σου κυλάει χωρίς περιττές διαμάχες όσο είσαι ευχαριστημένος με αυτήν, ενώ αν κυνηγάς να ξεκινήσεις τώρα κάτι, μάθε πως και επικοινωνιακά «το ‘χεις» με τον Ερμή στον Τοξότη μετά τις 20 του μήνα, αλλά και ξεχειλίζεις ερωτισμό. Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σου, και φροντίζει πάντα να σε ικανοποιεί όταν περνάει από τα μέρη σου.

Σκορπιός
Ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό, σε ένα σκοτεινό και θαμπό σημείο του ωροσκοπίου σου, τον αισθάνεσαι πισώπλατα να πάει να στη φέρει και σου συμβαίνουν αναποδιές, αισθάνεσαι μόνος γιατί δεν είναι λίγο πράγμα ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης – Άρης – να μοιάζει πως στρέφεται εναντίον σου. Όλα φαίνονται σε τόνους μαύρου αλλά δεν είναι έτσι. Πρόκειται για μια παροδική αναποδιά, την οποία δε μπορείς να ελέγξεις και αυτό το κάνει χειρότερο, γιατί ξέρω Σκορπιέ πόσο θα το ήθελες. Ταυτόχρονα, στον ίδιο οίκο αυτό τον σκοτεινό που λέγαμε, περνάει και η Αφροδίτη, κυβερνήτης της δουλειά σου κι αισθάνεσαι ώρες – ώρες πνιγμένος και φοβισμένος. Ο Ήλιος με τον Ερμή κατευθύνονται σταδιακά μετά τις 21/11 στον Τοξότη και βελτιώνουν τα οικονομικά, αλλά μέχρι τέλος του μήνα αυτό δε φαίνεται πως είναι αρκετό.

Τοξότης
Ένας Τοξότης πράττει με αιτία. Έτσι και όταν αποφασίζεις να επαναστατήσεις, είσαι επαναστάτης με αιτία. Και με σχέδιο, επιχειρήματα και απτά αποτελέσματα. Το δεκαπενθήμερο που ξεκινάει είναι επαναστατικό σε όλους τους τομείς, με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Ζυγό, το Ζώδιο της δικαιοσύνης, να έρχονται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό. Τα όνειρά σου έχουν όνομα και χρειάζεται να τα κυνηγήσεις. Ναι, οι άνθρωποι που πιστεύουν σε εσένα είναι δίπλα σου, είναι οι φίλοι σου, αυτοί που δε κρίνουν, αλλά βοηθάνε και σου ανεβάζουν το ηθικό. Δείξε το όραμά σου στην εργασία, σταμάτα να περιμένεις από τους ανίκανους να γίνουν ικανοί, επαναστάτησε όχι με ξίφη και όπλα, αλλά με τον τρόπο που σου αρμόζει. Με το μυαλό, τη τέχνη και τον έρωτα.

Αιγόκερως
Ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος (αυτός καλέ που όλοι φοβούνται), σχηματίζει όλο το δεκαπενθήμερο μια δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα σε δυο από τα μεταβλητά Ζώδια. Που σημαίνει πως σε βάζουν στο στόχαστρο για όλα όσα σε βλάπτουν, λες και οι άλλοι ξέρουν τι συμβαίνει μέσα σου, νιώθεις μια καταπίεση κι έναν φόβο επειδή ενδέχεται τελικά να έχουν δίκιο. Ευτυχώς δε μπορούν να κρίνουν την εργασία σου αφού με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Ζυγό, φαίνεται πως παίρνει τα πάνω της, ευκαιρίες παρουσιάζονται να ξεχωρίσεις, να αναδείξεις τα ταλέντα σου, να κάνεις νέες γνωριμίες.  Μα ούτε και τα οικονομικά σου, αφού παραμένουν πολύ πιο σταθερά από τα περισσότερα δικά τους. Κι αν τελικά καθίσεις και το σκεφτείς, ίσως περισσότερο σε βλάπτουν όλα εκείνοι που σε «συμβουλεύουν» παρά όλα όσα σε συμβουλεύουν εναντίον.

Υδροχόος
Να κοινωνικοποιείσαι, να γνωρίζεις κόσμο. Αυτό είναι το πλάνο μέχρι τέλος του μήνα τουλάχιστον, που φαίνεται πως επικοινωνιακά «το ‘χεις» και σε προσεγγίζουν άτομα που ενδιαφέρονται για τις ιδέες, τον ερωτισμό, το πάθος σου. Εν τω μεταξύ, ένα μικρό (ή πιο μεγάλο) ταξίδι αποτελεί τη πλήρη εκμετάλλευση των ημερών, αφού φαίνεται πως μπορεί να σου προσφέρει νέες γνωριμίες, νέες γνώσεις, την ευκαιρία να αισθανθείς καλύτερα για τον εαυτό σου και για όσα έχεις πετύχει έως τώρα, να βιώσεις την ελευθερία. Στα θετικά επίσης, η ερωτική διάθεση φαίνεται πως διαρκεί για όλο το δεκαπενθήμερο, αφού Άρης και Αφροδίτη διατηρούν τον αιώνιο χορό τους στο φιλικό Ζώδιο του Ζυγού, στέλνοντας επιπλέον κύματα σεξ απιλ αλλά και μια δόση εκνευρισμού που είναι ικανή να μετουσιώσει την ένταση του πόθου, σε ένταση για καυγάδες.

Ιχθύες
Ιχθύ το ξέρεις ήδη πως για να επιβιώσεις χρειάζεσαι χρήμα. Ξέρω.. δεν είναι το πιο ιδανικό σενάριο, και κρίμα που δεν έβαλαν εσένα να το γράψεις, αλλά είναι απαραίτητο και τώρα βρίσκεται σε έλλειψη. Σε έλλειψη επίσης φαίνεται να βρίσκεται και η σεξουαλική ικανοποίηση, εξίσου αναγκαία, ιδίως αν μπορείς να την αποκτήσεις σε συνδυασμό με μια συναισθηματική κάλυψη. Το να σου λείπουν και τα δυο, μπορεί να σε κάνει αυτό το δεκαπενθήμερο ψυχρό, άγριο, να οδηγείσαι από τη παρόρμηση πως αν κάνεις κάτι απότομο, ίσως ταρακουνήσεις τη ζωή σου κι αυτή αλλάξει. Όμως ξέρεις, πως η ζωή αλλάζει με στόχους και πράξεις. Με υπομονή, τακτοποίηση, συνεχή προσπάθεια. Μετά τις 23/11,  Ήλιος και Ερμής βοηθάνε από τον Τοξότη να ξεκινήσεις να πετυχαίνεις τα σχέδια που βάζεις. Με τη προϋπόθεση πως βάζεις…

-Φαίδρα 15 Νοεμβρίου 2015

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών.

Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του periplanitika δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα