37.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

“Η Σημασία Να Είναι Κανείς Ειλικρινής” στο Studio Μαυρομιχάλη

H ομάδα New Lab Theatre Company  παρουσιάζει το έργο του Όσκαρ Ουάιλντ

«Η Σημασία Να Είναι Κανείς Ειλικρινής»

Δύο νέοι κύριοι ξεγελούν την αλήθεια για να βάλουν λίγο ενθουσιασμό στη μονότονη ζωή τους. Ο κος Ουόρδινγκ εφευρίσκει έναν αδελφό, τον Έρνεστ, τον οποίο χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για να αφήνει τη βαρετή ζωή του πίσω στην εξοχή και να επισκέπτεται την εξαιρετική Γκουέντολιν στο γοητευτικό Λονδίνο.

Ο κος Μονκρίηφ αποφασίζει να πάρει το όνομα του φανταστικού αδελφού Έρνεστ και επισκέπτεται το σπίτι του κύριου Ουόρδινγκ στην εξοχή.

Τα πρόσωπα συναντιούνται και εμπλέκονται σε μια σειρά από διασκεδαστικά γεγονότα, αντιμετωπίζοντας έτσι την κρυφή τους επιθυμία να είναι ο σοβαρός και ειλικρινής εαυτός τους.

Σκηνοθεσία: Όλγα Τζωρτζ
Σκηνικά: Όλγα Τζωρτζ
Κοστούμια: Βικτορία Γιαννάκη, Έβελυν Κάκκου
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Φωτογραφίες: Σύλβια Κουβέλη
Οργάνωση: Ενελπά

Διανομή ρόλων:
Μέριμαν/ Λέην: Γιάννης Οικονόμου
Άλτζερνον: Γιάννης Δαμάλας
Τζακ: Γιώργος Στυλ
Γκουέντολιν: Εύα Ζουμπουνέλλη
Λαίδη Μπράκνελ: Ιωάννα- Μαρία Μπατή
Σέσιλι: Βίκυ Μιχαλοπούλου
Μις Πρισμ: Ελεάννα Χρυσανθοπούλου
Τζάζουμπλ: Ευθύμης Ξυπολιτάς

Στο πιάνο η Κατερίνα Δεληγιαννίδου

Θέατρο Studio Μαυρομιχάλη
28-31 Mαΐου,ι 4-5 Ιουνίου, 11 και 12 Ιουνίου στις 21:15
Τιμή Εισιτηρίου: 13 Ευρώ
Κρατήσεις: 6972482962- σύντομα και μέσω Viva

Photo1.jpg

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

ΟΛΓΑ ΤΖΩΡΤΖ
Acting Coach- Σκηνοθέτης
Σπούδασε Δραματικές Τέχνες (acting) στην American Academy of Dramatic Arts της Νέας Υόρκης, Ορθοφωνία σύστημα ΙΡΑ με την Sousan Finch και την Pamela Prather στην Νέα Υόρκη, Κλασικό και Μοντέρνο Χορό στο American College of Greece και Κινησιολογία και Μιμική στο Atelier de Mouvement της Monika Pagneux και του Philippe Gaulier στο Παρίσι. Σπούδασε επίσης Προπονητική στην Βασιλική Ακαδημία Αντισφαίρισης στο Μπάντμιν της Κορνουόλις με υποτροφία της Βασιλικής Ακαδημίας Αντισφαίρισης, στο Natural Health Science Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό NLP Life Coaching.Εκπαιδεύτηκε με τον Anthony Robbins σε συνεργασία με την Ακαδημία Αυτοβελτίωσης στη Ζυρίχη, τον Mike George σε συνεργασία με το BK World Spiritual University και εργάστηκε ως συντονίστρια ομάδων επίτευξης στόχων έκφρασης μέσα από την κίνηση και τον λόγο. Έχει ολοκληρώσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Stanford University που αφορά την Επικοινωνία και το Δημιουργικό πλαίσιο ανάπτυξης της σκέψης και της πράξης. Συνεργάζεται με το τμήμα σπουδών του Πανεπιστημίου Erasmus του Βελγίου για σεμινάρια που αφορούν την Δραματική Πλευρά του Μουσικού και το Σκηνικό Άγχος και είναι μέλος του The Volterra Project στην Ιταλία για την χρονιά του 2017. Είναι εξωτερικός συνεργάτης του σκηνοθέτη Christopher Bailey και το Geneva Drama English Society στη Γενεύη.

HΘΟΠΟΙΟΙ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΜΑΛΑΣ
Απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης και του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με τον Ανδρέα Μανωλικάκη και την Όλγα George. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Πέτρο Φιλιππίδη, Δημοσθένη Φίλιππα, Δημήτρη Δεγαΐτη, Λευτέρη Γιοβανίδη & Ελένη Σκότη.
ΕΥΑ ΖΟΥΜΠΟΥΝΕΛΛΗ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Απόφοιτος του τμήματος θεατρικών σπουδών του ΕΚΠΑ. Έχει κάνει σπουδές κλασσικού μπαλέτου και γαλλικών. Έχει κάνει σπουδές πάνω στην τεχνική Meisner κι έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις “Ηλέκτρα project” και “Τρωάδες season” σε σκηνοθεσία Όλγας Τζωρτζ.
ΒΙΚΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
Είναι ηθοποιός και performer. Έχει Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού Ε.Μ.Π. Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης ΘΕΜΕΛΙΟ. ‘Eχει εκπαιδευτεί στην Τεχνική Meisner με την Ό.Τζωρτζ και στη Method Acting με την Ε. Σκότη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Γκροτόφσκι με τον Σ.Κουβαρά και την Α.Καζάζου. Έχει κάνει σπουδές μουσικής και χορού και παίζει πιάνο. Έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις: “Performing Metamorfosis” σε σκην. Χ.Προσύλη, “Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών” σε σκην. Ζ.Τζουμάκα, “Online” σε σκην. Γ.Ρούφα, “Ηλέκτρα” σε σκην. Ό.Τζωρτζ, “Λήθη- ένας κινηματογραφικός μύθος” σε σκην. Ν.Φυτά, “Mars 1” σε σκην. Γ.Στυλ, “Δωδέκατη Νύχτα” και “Βάκχες” σε σκην. Ζ.Ζάρπα, Comedia d’Ellada σε σκην. Γ. Κόνιαρη κ.ά.
Photo2.jpg
ΙΩΑΝΝΑ- ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΗ
Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1986. Σπούδασε μετάφραση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρας και στο Université Marc Bloch του Στρασβούργου. Φοίτησε στο «Θέατρο των Αλλαγών» και στη συνέχεια αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά. Από το 2011 εκπαιδεύεται στην Τεχνική Meisner με την Όλγα Τζωρτζ. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις της Ανεξάρτητης Θεατρικής Ομάδας του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Στρασβούργου, του «Θεάτρου του Ιονίου» και της ομάδας New Lab Theatre Company.
ΕΥΘΥΜΗΣ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ
Γεννημένος στη Ρόδο το 1982. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής ΠΡΑΞΗ 7 το 2010. Έχει πάρει μέρος σε διάφορες παραστάσεις όπως: «Το Πορφυρό Νησί» σκην. Μαρία Βαρδάκα, «Ηλέκτρα» σκην. Όλγα Τζωρτζ, «Σιλωάμ» σκην. Γιώργος Γιανναράκος, «Το μέλλον είναι στα Αυγά» σκη. Κωστής Καπελώνης, «Η ανάκριση» σκην. Σταύρος Τσακίρης, «Ο αφέντης Πούντιλα και ο δούλος του Μάττι» σκην. Κώστας Καζάκος, «Το ημέρωμα της στρίγγλας του κύριου Σαίξπηρ» σκην. Γιάννης Μπέζος κ.ά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Γεννήθηκε το 1990 στη Λάρισα και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα Μαθηματικών. Το 2016 ξεκίνησε μαθήματα κλασικού και σύγχρονου χορού καθώς και μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών». Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή θεατρικών κειμένων τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε διαγωνισμούς για νέους καλλιτέχνες. Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι μέλος θεατρικών ομάδων ενώ έχει συμμετάσχει σε ταινίες μικρού μήκους, σε παραστάσεις αυτοσχεδιασμού και σωματικού θεάτρου στο θέατρο «Επί Κολωνώ» καθώς και σε φεστιβάλ νεοσύστατων θεατρικών ομάδων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛ
Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, performer και σεναριογράφος.
Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών. Έχει διδαχθεί τις τεχνικές υποκριτικής Meisner (διδ: Όλγα Τζωρτζ), Stanislavski (διδ: Άγγελος Αντωνόπουλος), Grotowski (διδ: Ομάδα Matejka), Method Acting (διδ: Ε.Σκότη) και τις τεχνικές χορού Butoh (διδ: Sumako Koseki, Μαρία Μαλαξιανάκη), Self with others (διδ: John Britton, Eilon Morris).
ΕΛΕΑΝΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ
Είναι απόφοιτη Εφαρμογών Πληροφορικής. Φοίτησε στο ”Θέατρο των Αλλαγών” υποκριτική για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Συμμετείχε στην συγγραφή σεναρίου μικρού μήκους ” Το ταξίδι ” για τον Ν.Κορνήλιο. Έχει εκπαιδευτεί στην τεχνική Meisner με την Όλγα Τζωρτζ. Παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής με τον Π.Τερζάκη, σύγχρονου χορού με την Μ.Μανωλιάδη και κλασσικό με τον Δ.Καμινάρη. Έχει συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους ” Το θες ”, σκην.Όλγα Τζωρτζ. Συμμετέχει σε παραστάσεις της ομάδας New Lab Theater Company.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα