21.9 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Περί..πλανητικά: (Προβλέψεις 1-15 Νοεμβρίου)

Μη ξεχνάς να διαβάζεις εκτός από το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου.
Περισσότερα άρθρα στο: https://www.facebook.com/periplanitika

Κριός
Ο κυβερνήτης σου Άρης παίρνει θέση δίπλα στον Πλούτωνα χρωματίζοντας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη από φιλοδοξία και κίνητρο. Επειδή οι δυο αυτοί Πλανήτες είναι κυβερνήτες του Σκορπιού, θα χρειαστεί μάλλον να ακολουθήσεις τη δική του τακτική για να έχεις το μεγαλύτερο κέρδος, βλέπε ξεπερνάω τα όριά μου. Και αλίμονο, δε λέμε να το κάνεις αυτό στο σώμα σου –λυπήσου το – για τα επαγγελματικά γίνεται ο λόγος.

Ας μη ξεχνάς όμως, πως η σύνοδος αυτή συμβαίνει στον Αιγόκερω, ο οποίος για να φέρει αποτελέσματα θα ζητήσει επιμονή, σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Αρετές που δε σου λείπουν αλλά Κριάρι μου – αποσπάται εύκολα η προσοχή σου με τόσα που κάνεις και αν είναι να τα δώσεις όλα, θα πρέπει να επιλέξεις στοχευμένα και στρατηγικά. Δες τι είναι αυτό που αληθινά επιθυμείς εσύ ο ίδιος και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό. Υπάρχουν οι προδιαγραφές να λάμψεις, αξιοποίησέ τες!

Ταύρος
Αυτό το δεκαπενθήμερο θα είναι από τις σπάνιες εκείνες μέρες τα τελευταία δυο χρόνια που ο Κρόνος δε θα κάνει μόνος του ότι θέλει στις σχέσεις σου. Σε έχει κουράσει αυτή η συνεχής πίεση και δοκιμασία στην οποία σε βάζει, σα να σου απαγορεύει το παιχνίδι, σαν τον αόρατο κριτή που επιτρέπει να μείνει δίπλα σου μόνο όποιος έχει κάτι ουσιαστικό να σου προσφέρει. Και σε ευχαριστούμε Κρόνε – αλλά άνθρωποι είμαστε και θέλουμε πότε πότε να φερθούμε και ανώριμα, να κάνουμε λάθη – πως το λένε; Και μπορεί μια μέρα να τον ευχαριστείς που σε απέτρεψε από το να διαιωνίζεις κάτι αρρωστημένο, αλλά τώρα; Τώρα θα κάνει το ίδιο αλλά με τη νότα της ολοκλήρωσης και θα επικεντρωθεί στις εργασιακές σου σχέσεις – έτσι για αλλαγή. Και να σου πω, επειδή πλησιάζει αυτή η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα, ο Κρόνος θα είναι αυτός που θα σε γλιτώσει όταν θα προκύψει το απρόβλεπτο- το ξαφνικό.

Δίδυμος
Σε έχω δει Δίδυμε πως αγωνίζεσαι να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Να γίνεις αυτό που αληθινά επιθυμείς. Και σου λέω, σε θαυμάζω για αυτό, είσαι το Ζώδιο εκείνο που δε περίμενε καν τις Εκλείψεις. Είχες ήδη αποφασίσει το δρόμο που ήθελες να ακολουθήσεις, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε να αλλάξεις το επάγγελμά σου, τη ζωή σου, αυτό που παλαιότερα σε όριζε. Κι αν η καθημερινότητα ξαφνικά αγριεύει, σε έχω ήδη δει πολλές φορές να τα καταφέρνεις και με πολύ λιγότερα. «Το πεπρωμένο έχει δυο τρόπους να μας κατατροπώνει – με το να αγνοεί τις επιθυμίες μας και με το να τις πραγματοποιεί», είπε ο Henri Frederick Amiel. Εσύ όμως επιθυμείς τις επιθυμίες σου, ακόμη και τώρα που στοιχίζουν αρκετά, έτσι; Γιατί σε έχω δει Δίδυμε και ξέρω πως αν αντέξεις αυτό το κύμα, το μετά θα είναι πιο εύκολο και αποδοτικό από το τώρα.

Καρκίνος
Το κυρίως θέμα του δεκαπνεθήμερου είναι σαφώς το ερωτικό – τόσο κυρίως που δεν αξίζει να αναφερθώ σε τίποτε άλλο. Εδώ ακόμη και ο Κρόνος, σιγοντάρει μαζί με τον Ήλιο ώστε να βρεθείς σε Αφροδίσιες διαθέσεις. Για να μην αναφέρω τον Ερμή που βάζει έναν τόνο παιχνιδιού και φλερτ στην εξίσωση. Δηλαδή τι άλλο περιμένεις; Αααα φυσικά ξέχασα τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων που αυξάνει ακόμη περισσότερο τη σεξουαλική Ενέργεια. Η συμβουλή της αστρολόγου σου είναι μια και απλή. Ενέδωσε στις επιθυμίες της καρδιάς και του σώματος γιατί βρίσκονται και οι δυο στο αποκορύφωμά τους, αποζητώντας το πάθος ως δρόμο έκφρασης. Με ορισμένους γρήγορους υπολογισμούς δε νομίζω να είναι κάτι ικανό να σου χαλάσει τη διάθεση για έρωτα. Εεε αν τώρα εσύ αποφασίσεις να έρθεις σε ρήξη στα καλά καθούμενα ως παρορμητικός που είσαι, δε θα ευθύνονται οι Πλανήτες…

Λέων
Ο Δίας στο Ζώδιό σου δεν έχει την αίσθηση που περίμενες.. Μη βιάζεσαι να του ρίξεις το φταίξιμο όμως, γιατί σε βεβαιώνω αυτός από τη μεριά του κάνει ότι μπορεί. Οι άλλοι είναι που σε ταλαιπωρούν ακόμη, με τον συγχρονισμό τους να είναι άνω- κάτω. Να, δες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη για παράδειγμα. Έχεις ανάγκη από ηρεμία, ιδιωτικές στιγμές με την οικογένειά σου ή απλώς στο σπίτι σου βρε παιδί μου, και αποφάσισε ο Άρης να βάλει φιτιλιές στο χώρο εργασίας σου και καλή τύχη να κρατήσεις τις ισορροπίες. Τι σε πέρασαν; Για Ζυγό; Όοοοχι όμως! Ακόμα κι αν το timing δεν είναι ιδανικό, εσύ θα πάρεις σωστές αποφάσεις, θα επιμείνεις, θα κοπιάσεις αλλά στο τέλος θα πάρεις αυτό θέλεις.

Παρθένος
Εντάξει Παρθένε, μπορείς να χαλαρώσεις τώρα, ο Ερμής πλέον είναι ορθόδρομος και ξεκινά να βάζει μια τάξη στα οικονομικά σου και στο τρόπο που επικοινωνείς – το κατά δύναμιν κι αυτός. Το καλύτερο νέο του δεκαπενθήμερου είναι φυσικά η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στον οίκο του έρωτα και του φλερτ. Βλέπεις, είναι οι δυο σεξουαλικοί Πλανήτες κι έτσι η στάθμη των παθιασμένων παρορμήσεων ξεπερνά κάθε προσδοκία. Με δυο λόγια, ελκύεις του πάντες, έλκεσαι εύκολα και το σεξουαλικό σου ένστικτο υμνεί το γεγονός πως πάνω απ’όλα τα άλλα, είσαι και παραμένεις το Ζώδιο που κυβερνάει το σώμα, την ανάγκη για απελευθέρωση και αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες. Και τι σημασία έχει που η κρίση σου κινδυνεύει να θολώσει; Εκεί βρίσκεται όλη η χάρη του δεκαπενθήμερου Παρθένε. Να ηρεμήσει το μυαλό και να αναλάβει το σώμα!

Ζυγός
Οικονομικά Ζυγέ. Σου ήρθε λίγο απότομο, αλλά μη μου πεις πως δε το περίμενες… Με το Κρόνο τόσο καιρό στον τομέα αυτό, πιστεύω πως έχεις μάλλον συνηθίσει. Τουλάχιστον δεν είναι μόνος του ο Κρόνος τώρα να σε δοκιμάζει με αυτή τη διεστραμμένη τεχνική του, έχει παρέα άλλους Πλανήτες, όπως τον κυβερνήτη σου (την Αφροδίτη καλέ) για παράδειγμα. Έτσι για αλλαγή, ο μήνας αυτός γενικά έχει ευνοϊκές προδιαγραφές στον τομέα αυτόν. Θα μου πεις, έχεις τρύπες πολλές να καλύψεις, έξοδα που συνεχώς δημιουργούνται, δανεικά να ξεχρεώσεις. Εντάξει, δε γίνεται να αλλάξουν όλα μονομιάς. Με τη Πανσέληνο όμως στις 7/11 σου δίνεται μια ευκαιρία να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν, έτσι ώστε να ξεκινήσει μια ροή προς το εσωτερικό του πορτοφολιού σου, όχι μόνο προς το εξωτερικό.

Σκορπιός
Έλα Σκορπιέ και φτάσαμε στον μήνα σου! Έτσι για να το αισθανθείς κι εσύ, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζώδιό σου το πρώτο αυτό δεκαπενθήμερο και θα σε κάνει να δεις τη ζωή με μεγαλύτερη χαρά κι αισιοδοξία. Κάτι που σε κάνει ακαταμάχητο, κάτι που κυνηγά εκείνη για ‘σένα να σου παραδώσει τις απολαύσεις στο πιάτο, κάτι που απαλύνει το βάρος του Κρόνου που συνεχώς αυξάνεται… δεν είναι να απορεί κανείς. Όχι πως τα επαγγελματικά σου μένουν πίσω δηλαδή, απλώς εκεί χρειάζεται μια μεγαλύτερη προσπάθεια από μέρους σου ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το θέμα είναι πως οι δυο κυβερνήτες σου Άρης και Πλούτωνας θα έρθουν σε άμεση επαφή, ευνοώντας τα επικοινωνιακά χαρίσματά σου κάνοντάς σε να απορείς – που κρυβόντουσαν τόσο καιρό; Έτσι είναι, εσύ φιλοξενείς τον κυβερνήτη του Σκορπιού τόσα χρόνια, αυτός τώρα φιλοξενεί τους δικούς σου και ξεκινάει μια κερδοφόρα περίοδος που δεν έχει όρια ή περιορισμούς!

Τοξότης
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη είναι περισσότερο προπαρασκευαστικό για αυτό που θα ακολουθήσει. Ο έρωτας και η εργασία βρίσκονται υπό εξέταση και δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις – παρά να περιμένεις και να προετοιμάσεις το έδαφος. Τα οικονομικά όμως σε ενδιαφέρουν και εκεί επικεντρώνεται το μεγάλο γεγονός, η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα. Έτσι, ανάλογα με το χειρισμό σου, μπορείς είτε να κερδίσεις, είτε να χάσεις πολλά. Τα ρίσκα δε φαίνεται να σε βοηθάνε τώρα, η ασφάλεια και ο σωστός σχεδιασμός όμως το κάνουν. Κι αν ξαφνικά προκύψει κάποιο εμπόδιο, θυμήσου πως όπως το βέλος του Τοξότη, έτσι και η ακτινοβολία σου πάντα θα προηγείται και μπορείς να την αξιοποιήσεις. Η επίτευξη των στόχων σου έρχεται μέσα από τη φιλοδοξία, που με τη σειρά της πηγάζει από τη φιλοσοφημένη αντίληψή σου και όχι από τη ματαιοδοξία και τις απερίσκεπτες κινήσεις.

Αιγόκερως
Ανάδρομος Ερμής τέλος – όσο μπορεί να επηρεάσει τέλος πάντων ο Ερμής ένα παιδί του Κρόνου σαν εσένα. Βελτιώνεται γενικά η αποτελεσματικότητα στη καριέρα σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες, διοικείς, οργανώνεις και τα βγάζεις πέρα με τις καθυστερήσεις που προκύπτουν λαμβάνοντας γρήγορες αποφάσεις. Αυτή η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα στο Ζώδιό σου, εκτός από κέρδη στην εργασία, βοηθά και τις σχέσεις σου. Ας μη ξεχνάμε πως οι δυο κυβερνήτες του Σκορπιού, εκτός από τον έλεγχο, συμβολίζουν και το σεξ. Συνυπολόγισε και την Αφροδίτη, το δεκαπενθήμερο θα κυλήσει ως εξής: Το πρωί στη δουλειά, αποδεικνύεις γιατί οι Αιγόκεροι είναι γεννημένοι ηγέτες. Βγαίνεις με φίλους – περνάς όμορφα. Κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που έχει προοπτικές σοβαρής σχέσης. Η συμβουλή της αστρολόγου είναι να σημαδέψεις πρώτα τα συναισθήματα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει και το σεξουαλικό θα ακολουθήσει με φυσικό τρόπο.

Υδροχόος
Σε κοιτάζει κανείς και βλέπει: Ερωτικά, με τον Δία στον πλευρό σου τα πράγματα βαίνουν καλώς. Οι σχέσεις κυλάνε γενικά ανεξάρτητα της φύσης τους, έχεις τη τύχη με το μέρος σου Υδροχόε, πόσο πιο απλά να στο πω; Αν είναι να κυνηγήσεις κάτι, μην το καθυστερείς άλλο. Επαγγελματικά το δεκαπενθήμερο αυτό έχεις επίσης ευκαιρίες να εξελιχθείς, συναθροίζοντας φυσικά όσα έχεις μάθει τα τελευταία δυο χρόνια. Κρόνος είναι αυτός βλέπεις, δε παίζει, ούτε χαρίζει τίποτα στο πιάτο – χαρίζει όμως ευκαιρίες σε αυτούς που προσπαθούν – καλή ώρα. Υπάρχει όμως κάτι που σε ενοχλεί, δε σε αφήνει να χαρείς. Μια μόνιμη ανησυχία και όχι αδικαιολόγητη αφού βλέπεις πως πίσω από τη πλάτη σου είναι που παίζεται το παιχνίδι. Η συμβουλή της αστρολόγου είναι να διατηρήσεις τη θετική σου στάση, γιατί το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι κάποιο πρόβλημα υγείας να σε κρατήσει μακριά από τη δράση.

Ιχθύς
Όταν ο κυβερνήτης των σχέσεων Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, ερωτικά προσμένουμε θετικά νέα. Βλέπεις όμως, και που επέτρεψε – βρίσκεται στον 8ο οίκο, κι έτσι μη περιμένεις κάποια άμεση συναισθηματική ικανοποίηση. Βρίσκεται εδώ για να ξεδιπλώσει την αληθινή φύση των πράξεων του συντρόφου σου, τα κίνητρα που κάνουν τη σχέση να προχωρά, ή ακόμα χειρότερα να μένει στάσιμη. Ευτυχώς οι Πλανήτες σε έχουν προικίσει με ένα μοναδικό χάρισμα να βλέπεις κάτω από την επιφάνεια (τι ψάρι θα ήσουν διαφορετικά;). Επαγγελματικά τώρα, όχι πως χάνεται η ικανότητα αυτή, μα είναι περίοδος επενδύσεων, όχι τόσο σε χρήμα, όσο σε γνώσεις. Η συμβουλή της αστρολόγου σου είναι η εξής: Στους μήνες που θα ακολουθήσουν αν θες να εξελιχθείς επαγγελματικά, θα χρειαστεί να έχεις από τώρα εξελίξει τα προσόντα, το περιβάλλον και τις συνθήκες εργασίας.

-Φαίδρα 1 Νοεμβρίου 2014
Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του periplanitika δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα