30.1 C
Athens
Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις Ιούνιος 2019

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίον αναζητάς σταθερότητα. Φυσικά αυτή η πολυπόθητη σταθερότητα δεν είναι εντελώς εφικτή ποτέ, αλλά στα βασικά, αναζητάς να χτίσεις μια σχέση στέρεα, ένα σπιτικό που να μπορείς να χαλαρώνεις και μια καριέρα που να σε εκφράζει. Ευτυχώς ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο ολόκληρο τον Ιούνιο, και ευνοεί ακριβώς αυτά τα σημαντικά ζητήματα. Σχέσεις – σπίτι (εύρεση οικίας ευνοείται) – καριέρα. Ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σου, οπότε από τον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει να “κυβερνήσεις” κι εσύ σε αυτούς τους βασικούς τομείς.

Στις σχέσεις αναζητάς οικειότητα, και το γεγονός πως συναντάμε και τον Ερμή στον Καρκίνο σχεδόν ολόκληρο τον μήνα, μπορείς να αξιοποιήσεις την ενέργεια με το να χτίσεις τη σχέση από τις ρίζες, να γνωρίσεις καλύτερα τον άλλον, να δεθείς συναισθηματικά και άρα πιο ουσιαστικά. Η αυτογνωσία – τα γνωρίσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, διαρκεί μια ολόκληρη ζωή, και σε μία σχέση, καλούμαστε να γνωρίσουμε όχι μόνο εμάς, αλλά και τον άλλον, όπως επίσης και την ίδια τη σχέση. Η πολυπλοκότητα αυτής της κατάστασης απλοποιείται κατά πολύ μέσα στον Ιούνιο που όλα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα, ο νους είναι πιο καθάριος και οι επιδιώξεις μπορούν να γίνουν συγκεκριμένες και επιτεύξιμες.

Επαγγελματικά υπάρχει τρέξιμο, κάτι που ευνοεί τον οικονομικό τομέα άμεσα, αλλά αντίστοιχα, υπάρχει κίνδυνος να αμελήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εξήγησε την κατάσταση εξ’ αρχής, τον αυξημένο φόρτο εργασίας. Η επικοινωνία επιτυγχάνεται τώρα με ευκολία και κυριαρχεί η κατανόηση. Βρες όσο περισσότερο χρόνο μπορείς ώστε να ισορροπήσεις τα δύο αυτά βασικά σημεία της καθημερινότητας (δουλειά – σπίτι), ειδικά τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 17 Ιουνίου.

Αφιέρωσε μέσα στον Ιούνιο χρόνο για εσένα και τις ανάγκες της ψυχής σου. Είναι αρκετά ελκυστικό να τα δώσεις όλα για να επιτύχεις τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους, αλλά ο μήνας έχει μια ενέργεια αυτοφροντίδας και σε καλεί να παραμένεις ήρεμος. Αλλά μην ανησυχείς, ο Ιούλιος θα είναι ένας πραγματικός καλοκαιρινός μήνας για εσένα, με δίχως πολλές έννοιες και περισσότερο χρόνο για διασκέδαση, φλερτ και ανεμελιά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στις 09.06 στους Διδύμους και αυτά είναι υπέροχα νέα, μιας που φαίνεται πως ευνοούνται τα οικονομικά σου. Φυσικά επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, αυξάνεται επίσης και η τάση για υπερκαταναλωτισμό, το ξόδεμα σε κατά κανόνα αχρείαστα αντικείμενα. Την άποψη αυτή ενισχύει και η Νέα Σελήνη στις 03 Ιουνίου, που αν και φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος, δεν παύει να δημιουργεί ψευδαισθήσεις σχετικά με το υπόλοιπο του τραπεζικού σου λογαριασμού. Είναι γενικά ένας μήνας κατά τον οποίον χρειάζεται να κάνεις οικονομία και να αξιοποιήσεις την πλανητική ενέργεια έτσι ώστε να περάσεις καλά. Ακριβώς! Να περάσεις καλά! Ο Ιούνιος είναι εδώ και δεν ανέχεται την μιζέρια ή τις μετριότητες. Σκέψου πως θα μπορούσες να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στο να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους, με τον σύντροφο ή ακόμα και ενώ δουλεύεις. Όλα είναι πηγή ευχαρίστησης και η κάθε είδους ευχαρίστηση -ευτυχώς- δε συνεπάγεται αμέριστα έξοδα.

Ο Άρης από τον Καρκίνο σε τροφοδοτεί λοιπόν με πολύ ενέργεια αλλά στη λίγο πιο αρνητική του έκφραση, μπορεί να σε κάνει ευέξαπτο ειδικά στο δεύτερο μισό του μήνα. Ευνοεί μαζί με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο όσους Ταύρους δίνουν εξετάσεις και προσφέρει συγκέντρωση, καλό ένστικτο και κριτική σκέψη. Άλλο αρνητικό του Ιουνίου, είναι πως κάποιος που θεωρούσες φίλο, μπορεί να προδώσει την εμπιστοσύνη σου. Προσπάθησε να θωρακιστείς απέναντι σε αρνητικές ενέργειες. Ευτυχώς ο Χείρωνας στον Κριό βοηθά στο να καταφέρεις εσύ μέσα -στον πυρήνα σου- να είσαι φωτεινός και αποτρέπει ανθρώπους που κοιτάζουν απλώς το δικό τους συμφέρον να εισχωρήσουν στη ζωή σου, σαν ο Χείρωνας να τους καίει με τη λαμπρότητα που ακτινοβολείς.

Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα κορυφώνεται στις 18.06 και είναι μια άριστη ευκαιρία να προγραμματίσεις ή να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι. Οι διακοπές, οι νέες εμπειρίες ή ακόμα και η επιστροφή σε ένα αλλαγμένο αλλά γνώριμο περιβάλλον, είναι κάτι που ο Ιούνιος ευνοεί. Μείνε ανοικτός στις προτάσεις που δέχεσαι και -επιπλέον- αξιοποίησε τον μήνα έτσι ώστε να έρθεις πιο κοντά με τον/την σύζυγο ή τη μακροχρόνια σχέση σου. Αυτές είναι τώρα που ευνοούνται κυρίως, αφού φαίνεται πως αποκτούν μεγαλύτερο βάθος και ενισχύονται συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ολόκληρος ο Ιούνιος χαρακτηρίζεται από το εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία σε επηρεάζει άμεσα και σε διάφορους τομείς. Πρώτα απ’ όλα στις σχέσεις, στις οποίες παρατηρείς πως διαλύονται ψευδαισθήσεις που έτρεφες σχετικά με το ποιόν έχεις απέναντί σου. Συχνά πέφτουμε στην παγίδα της συνήθειας και δεν παρατηρούμε τα μικρά σημάδια που δείχνουν πως έχουμε δίπλα μας ανθρώπους χειριστικούς ή εγωπαθείς, που κοιτάζουν απλώς να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που τους έχουμε ή απλώς ολοένα και ζητάνε περισσότερα. Ο Ποσειδώνας δε φημίζεται για την καθαρότητα του νου, όμως όταν τα μικρά σημάδια που “πιάνει” το υποσυνείδητο, έρχονται να δέσουν με τη σοβαρότητα του Κρόνου, τότε όλα μοιάζουν να καθαρίζουν και τελικά έχουμε πρόσβαση στα κίνητρα που κρύβονται πίσω από αθώες κουβέντες ή πράξεις.

Ο Ήλιος παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι το Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21.06 και αυτό εκτός του ότι δείχνει τις γενέθλιες ημέρες σου, δηλώνει μια νέα αρχή που ορίζεται εκτός των άλλων και με τη Νέα Σελήνη στις 03.06 στο ζώδιό σου! Καθώς το νέο προσωπικό σου έτος ξεκινά, μπορείς εύκολα να μάθεις τι να περιμένεις μέσα από μια Ηλιακή Επιστροφή ή αστρολογικές προβλέψεις. Έτσι θα είσαι προετοιμασμένος για το τι θα ακολουθήσεις και το πώς καλύτερα να αξιοποιήσεις τα πλανητικά δώρα που έρχονται! Επικοινώνησε μαζί μου ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα.

Είναι μέσα στον Ιούνιο πάρα πολύ σημαντικό να κάνεις σωστή διαχείριση των χρημάτων, ενώ μια αύξηση στα εισοδήματα δεν αποκλείεται. Φυσικά, με τον Άρη στον Καρκίνο, θέτεις ως προτεραιότητα την αποπλήρωση τυχόν οφειλών και υποχρεώσεων και στη συνέχεια τη διεκδίκηση των στόχων σου -ώστε να μη μείνεις στον άσσο. Αισιόδοξα όμως είναι τα πράγματα στα οικονομικά, ευνοούνται οι επενδύσεις, τα σχέδια και το να βρεις νέους τρόπους να κερδίσεις περισσότερα. Στις δυσκολίες του Ιουνίου βρίσκουμε τον επαγγελματικό τομέα, που μοιάζει σαν οι προσδοκίες σου να διαλύονται από τα δεδομένα της πραγματικότητας. Βοηθάει να επιδιώξεις νέες συνεργασίες -η ισχύς εν τη ενώσει είναι τώρα έντονη και αποδίδει.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τελικά, είναι να προστατευτείς από αρνητικές ενέργειες που σε περικυκλώνουν και τελικά να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, στις δικές σου ανάγκες και προσωπικούς στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με τον Άρη στο ζώδιό σου ολόκληρο τον Ιούνιο, φαίνεται πως έχεις μια ασυγκράτηση ενέργεια ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου! Είσαι αποφασισμένος, έχεις μεγάλη ζωτικότητα, θάρρος και δύναμη ώστε να τα καταφέρεις! Είναι ένας μήνας κατά τον οποίον χρειάζεται να βγαίνεις έξω, να διεκδικείς περισσότερα, να ρουφάς τις εμπειρίες της ζωής, να απολαμβάνεις ακόμα και την απλή καθημερινότητα -που τελικά έχει τόσα να προσφέρει!

Η Νέα Σελήνη στις 03.06 και η Πανσέληνος στις 18.06 σε βοηθούν να καταλάβεις προς τα πού είναι καλύτερα να στρέψεις την προσοχή σου, τις ψυχικές σου ανάγκες. Σε αυτές περιλαμβάνονται φυσικά και η ανάγκη για ξεκούραση. Μπορεί ο Άρης να σε κάνει ασυγκράτητο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το σώμα δεν απαιτεί την φροντίδα που του αρμόζει. Η γυμναστική βοηθά και ευνοείται, το να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα, περπάτημα ή μία άθληση όπως το ποδήλατο τώρα που ο καιρός το ευνοεί, βρίσκει υποστήριξη από την πλανητική ενέργεια του μήνα.

Το τετράγωνο μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα είναι έντονα ενεργό και σε επηρεάζει επαγγελματικά -ίσως όχι με τον καλύτερο τρόπο. Φαίνεται βασικά σαν να δημιουργούνται ψευδαισθήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα, να περιμένεις περισσότερα και τελικά να απογοητεύεσαι όταν αυτά δεν έρχονται. Η καλύτερη στρατηγική είναι να αξιοποιήσεις τον Ερμή (που κυβερνά την κριτική σκέψη) ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου, έτσι ώστε να προσαρμόσεις τις επόμενές σου κινήσεις με βάση τη λογική. Η ενέργεια που διαθέτεις χρειάζεται να διοχευτετεί σωστά. Είναι το πιο εύκολο πράγμα να αισθάνεσαι δυνατός αλλά να μη συγκεντρώνεις τη δύναμη εκεί που πραγματικά θες. Συχνά τα όνειρα και οι προσδοκίες φαίνονται αρκετά αληθινά που επισκιάζουν τις ανάγκες της πραγματικότητας. Καλύτερα να μην το αφήσεις να συμβεί -γιατί τότε θα ακολουθήσει μια τάση αναβλητικότητας και τελικά δε θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις καθόλου τη διέλευση του Άρη από το ζώδιό σου.

Κάτι τελευταίο: όπως παρατηρώ τον χάρτη έχουν οι γύρω σου μια τάση να το παίζουν αφεντικά και παντογνώστες, κάτι που -κακά τα ψέματα- σε εξαγριώνει. Σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου αλλά καλό είναι να το κάνεις με κάποιο τακτ, διαφορετικά η ακεραιότητά σου θα μεταφραστεί από τους υπόλοιπους ως νευρικότητα ή ανωριμότητα. Το να σε κρίνουν λανθασμένα είναι πάντα ενοχλητικό, ειδικά όταν έχεις κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου.

ΛΕΩΝ ♌

Υπάρχει μια μελαγχολία στον αέρα για εσένα Λιοντάρι. Ξέρω… όχι και ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω τη μηνιαία πρόβλεψη, αλλά αυτό επικρατεί τώρα στον χάρτη σου με τον Άρη στον 12ο οίκο σου. Όμως η μελαγχολία αυτή δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό. Και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Είναι ένας μήνας κατά τον οποίον έχεις ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος, να απομονωθείς και να δουλέψεις με τον εαυτό σου με σκοπό την αυτοβελτίωση. Συχνά όταν διανύουμε μια τέτοια περίοδο, που είναι κάπως “σκοτεινή” δεν εμφανιζόμαστε έξω καρδιά, δεν είναι όλα ρόδινα, όμως είναι απαραίτητο -ώστε να καταφέρουμε να βγούμε μετά προς τα έξω πιο δυνατοί, αναζοωγονημένοι, φρέσκιοι- να διεκδικήσουμε τα θέλω μας -που πλέον ξέρουμε καλύτερα τι είναι. Μπορεί ο Ιούνιος να είναι κάπως περιοριστικός και ίσως λίγο “άχαρος”, όμως στην ουσία του προσφέρει ευκαιρίες ψυχικής επέκτασης, κατανόησης του εαυτού καθώς και λύση προσωπικών θεμάτων που επηρεάζουν την ψυχολογία.

Δε χρειάζεται φυσικά να το περάσεις μόνος σου. Όταν βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο μεταβατικό στάδιο, βοηθά σίγουρα να ξεμπλοκάρεις μέσα από κάποια καθοδηγούμενη τεχνική αυτογνωσίας ή και από παρέες φίλων που στέκονται στο πλευρό σου και προσφέρουν την κατάλληλη αισιοδοξία και ενθάρρυνση. Και εσύ με τη σειρά σου να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες. Άλλωστε, το να μη δείχνουμε αδυναμία, δεν είναι σημάδι δύναμης.

Ερωτικά ο Ιούνιος δεν είναι ιδανικός, αν και αν βρίσκεσαι σε μία μακροχρόνια σχέση, έρχεστε πιο κοντά, γνωρίζετε σε μεγαλύτερο βάθος ο ένας τον άλλον. Επαγγελματικά λειτουργείς καλύτερα όσο παραμένεις διακριτικός, παρά όταν ξεχωρίζεις. Η αποδοτικότητα δηλαδή τώρα, έρχεται ευκολότερα όταν δεν έχεις να σκεφτείς και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Χρειάζεσαι επιπλέον αρκετή ξεκούραση, φαίνεσαι κουρασμένος. Ίσως και η πολύ πνευματική δουλειά, κάτι η κούραση των προηγούμενων μηνών, κάτι και το ψυχολογικό φόρτωμα που πέρασες, όλα συσσωρευμένα απαιτούν σωματική και πνευματική χαλάρωση. Άκου το σώμα σου και επίτρεψέ του να εκφράσει και εκείνο τις δικές του αδυναμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο ολόκληρο τον μήνα, και εκεί θα συναντήσουμε και τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, το διάστημα 05-27.06. Άρα οτιδήποτε συμβολίζει για εσένα το ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Και αυτά είναι οι φίλοι, οι συνεργασίες, η κοινωνική σου ζωή. Άρα γενικά μέσα στον Ιούνιο είσαι φιλικός και έχεις μια ευχάριστη διάθεση, η οποία αντανακλά την ευχάριστη προσωπικότητά σου (όταν θες!). Αυτό φυσικά έχει κι άλλα τυχερά, τα οποία έρχονται με έμμεσο τρόπο. Βγαίνοντας έξω, όταν συναναστρέφεσαι με κόσμο, είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες που εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και μπορούν γρήγορα να μεταμορφωθούν σε καλοκαιρινούς έρωτες. Και ο χαρακτηρισμός αυτός δε σημαίνει πως θα διατηρηθούν μόνο για την εποχή αυτή, αλλά πως θα έχουν τον ενθουσιασμό και την έξαψη που τη συντροφεύει.

Καθώς όμως μέσα στον μήνα ενεργοποιείται έντονα ο άξονας 4ου-10ου οίκου με τη Νέα Σελήνη, την Πανσέληνο και το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα, φαίνεται πως η φήμη και οι επαγγελματικές σου κατακτήσεις παίρνουν τα πάνω τους, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και αυτό ευτυχώς συμβαίνει με θετικό πρόσημο -κάνεις καλή εντύπωση, Παρθένε! Αυτό μπορείς να το αξιοποιήσεις αν θέλεις να επεκτείνεις τη δουλειά σου -ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας- ή για να βρεις νέα πηγή εισοδήματος, να επεκτείνεις τις συνεργασίες και τον κοινωνικό σου κύκλο. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως αποτελούν μεγάλη βοήθεια για εσένα τώρα. Οπότε αν τα αξιοποιείς επαγγελματικά, πρόσεξε ιδιαίτερα τι δημοσιεύεις. Πάντως, για να συνοψίσω, αξίζει να είσαι άμεσος και θαρραλέος στις επαγγελματικές σου κινήσεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να αλλάξεις λίγο τις τακτικές. Τώρα έχεις κερδοφόρα αποτελέσματα!

Το καλό και το κακό του Ιουνίου είναι πως μοιάζει σαν να μην είσαι ποτέ μόνος. Πράγμα υπέροχο για να αντισταθμίσει τη μοναξιά του προηγούμενου διαστήματος (και -spoiler alert- αυτής που θα ακολουθήσει τον Ιούλιο), αλλά λίγο κουραστικό όταν θέλεις απλώς να χαλαρώσεις με τον εαυτό σου. Δεν πειράζει όμως Παρθένε, οι ευκαιρίες του Ιουνίου είναι πολλές και το γεγονός πως και οι καταστάσεις δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις, σε κρατάνε σε εγρήγορση, αποδεικνύεται χρήσιμο. Αξιοποίησε τον μήνα με το να παραμένεις δραστήριος και υποσχέσου στον εαυτό σου πως η ξεκούραση θα έρθει από τον επόμενο μήνα, που ελπίζω να μπορέσεις να απολαύσεις και τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι βασικό Ζυγέ. Οι προσδοκίες των άλλων, σχετικά με το τι θα κάνεις τελικά εσύ, δε χρειάζεται να έχουν τη βαρύτητα που τους δίνεις. Φυσικά και μπορούν -εφόσον το ζητήσεις – να προσφέρουν μια συμβουλή, αλλά η ζωή και οι επιλογές είναι δικές σου, και όχι κανενός γονιού, φίλου ή συντρόφου. Αυτό σχετίζεται άμεσα και με τον επαγγελματικό τομέα μέσα στον Ιούνιο, μιας που μια απογοήτευση είναι πιθανή να υπάρξει. Η πραγματικότητα έρχεται συχνά να συνθλίψει ορισμένα όνειρα και τότε οι Άλλοι χρειάζεται να είναι εκεί ως στήριγμα, ως βοήθεια και όχι ως κριτές. Πέραν των επαγγελματικών δυσκολιών του μήνα, τα οικονομικά παραμένουν ένα αγκάθι στο πόδι που σε δυσκολεύει να προχωρήσεις παραπέρα. Κάνε λίγο υπομονή Ζυγέ, τον επόμενο μήνα παρατηρείται βελτίωση και εκεί.

Εντάσεις μπορεί να προκύψουν με συναδέλφους μέσα στον Ιούνιο που όσο διαβάζεις την πρόβλεψη μπορεί να απορείς -και τι θα πάει καλά τέλος πάντων; Ο έρωτας; Και εκεί Ζυγέ, δε φαίνεται πως κάτι νέο ξεκινά, αν και στα ζητήματα σχέσεων, ευνοούνται οι φιλικές σχέσεις και συναναστροφές, οι οποίες βοηθάνε και στον επαγγελματικό τομέα, μπορούν δηλαδή μέσα από μια συνεργασία και να έχεις ένα επιπλέον κέρδος.

Ο Ιούνιος είναι ιδανικός για ταξίδια. Διακοπές σε μέρη που δεν έχεις ξαναεπισκεφθεί και τόπους νέους για εσένα ώστε να αποκτήσεις εμπειρίες. Αλλά και ταξίδια πιο πνευματικά, αφού φαίνεται πως μέσα στον μήνα, και ειδικότερα μετά τις 09.06 ευνοείται η ενασχόληση με εναλλακτικές μεθόδους, ψυχολογία, πνευματισμό, ενεργειακές θεραπείες και αποκρυφισμό. Καθώς ο καιρός ζεσταίνει, έχεις ενέργεια και αυτό είναι θετικό. Όμως είναι σημαντικό να ξεκουράζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο και αν, χτύπα ξύλο, χρειαστεί να αναζητήσεις ιατρική βοήθεια, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς και έναν δεύτερο ιατρό, μιας που φαίνεται πως οι γνωματεύσεις είναι κάπως ρευστές, ειδικά το πρώτο μισό του μήνα.

Tip: Καλός ο μήνας για διαπραγματεύσεις, ταξίδια, επικοινωνία, σπουδές και εξετάσεις όλος ο μήνας, αλλά ειδικά εκεί γύρω από την Πανσέληνο, στις 17 Ιουνίου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καλό μήνα Σκορπιέ! Ο Ιούνιος επιφυλάσσει όμορφες καταστάσεις, αφού κορυφώνεται το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, το οποίο μπορεί να ευνοήσει τα οικονομικά σου! Είσαι τυχερός και αυτό φαίνεται. Ξεκίνα την κάθε σου μέρα με αυτή τη σκέψη (κάνε προβολή στην πραγματικότητα μέσα από τον Ποσειδώνα) και θα δεις πως αυτό θα έχει άμεσο ακτίκτυπο στην πραγματικότητα και στο κέρδος (Δίας στον Τοξότη). Ευκαιρίες παρουσιάζονται για μια νέα πηγή εισοδήματος, κάτι που έρχεται και ταιριάζει άψογα -είσαι τυχερός άλλωστε, το είπαμε!- με την ανάγκη ανεξαρτησίας και αυτονομίας που υπάρχει μέσα σου.

Η Αφροδίτη, βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σου έως τις 09.06 κάνοντάς σε θελκτικό και αυξάνοντας τις ευκαιρίες για τους αδέσμευτους τους ζωδίου σου να κάνουν μια νέα γνωριμία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, ο Άρης από τον Καρκίνο μέχρι τέλος του μήνα ευνοεί την επικοινωνία, ή για να το πω καλύτερα, την κατανόηση. Η θετική ατμόσφαιρα στις σχέσεις, είναι βοηθητική και σε άλλες επιδιώξεις του μήνα, διοχετεύει με καλή διάθεση κάθε σου κίνηση!

Η Νέα Σελήνη στις 03.06 και η Πανσέληνος αργότερα στις 17.07 εκτός του ευνοούν τα οικονομικά (τα είπαμε αυτά πως είσαι τυχερός και απρόσμενα έσοδα προκύπτουν ευκολότερα!), δίνουν ώθηση και στην επαγγελματική επιτυχία, στην επέκταση των δραστηριοτήτων σου. Φυσικά χρειάζεται προσοχή να μην το παρακάνεις με τα έξοδα ταυτόχρονα, αλλά συνολικά, ακόμα και η συνεργασία με τελείως νέους ανθρώπους, φαίνεται πως αποδίδει.

Ο Ιούνιος είναι επίσης ιδανική περίοδος να κάνεις κάποιο ταξίδι! Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, ο Άρης, βρίσκεται στον Καρκίνο και ευνοεί την ανακάλυψη προορισμών, τις νέες εμπειρίες και τη γενικότερη απόκτηση γνώσεων. Τι καλύτερο τώρα που καλοκαιριάζει;

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ο κυβερνήτης σου, ο Δίας, βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Το τετράγωνο αυτό είναι ενεργό για όλο το 2019, απλώς μέσα στον Ιούνιο κορυφώνεται ξανά και άρα σε επηρεάζει αρκετά έντονα! Περισσότερα για το τετράγωνο μπορείς να δεις ΕΔΩ. Το τετράγωνο ενεργοποιείται εκ νέου και με τη Νέα Σελήνη στις 03.06 στους Διδύμους αλλά και με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 17.06, φέρνοντας επιτυχίες, μια νέα εποχή στον γάμο σου, απαλύνοντας τις διαφωνίες και ενθαρρύνοντας τον αμοιβαίο σεβασμό, ανεξάρτητα από τυχόν διαφορετικές απόψεις. Είναι αλήθεια πως ακόμα και στις ιδανικότερες σχέσεις, διαφωνίες μπορεί να προκύψουν, το θέμα είναι να λύνονται όλα με κατανόηση και ενθάρρυνση ακόμα και για έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων. Υπάρχει γενικά βελτίωση στις σχέσεις και με την Αφροδίτη στους Διδύμους μετά τις 09.06, ενθαρρύνεται η συναισθηματική οικειότητα και ο χρόνος που περνάς με τον σύντροφό σου είναι εποικοδομητικός. Αλλά και για τους αδέσμευτους Τοξότες τα νέα είναι ενθαρρυντικά αφού (suprise – surprise), κάτι νέο φαίνεται όχι απλά στον ορίζοντα -αλλά σαν να είναι ήδη εδώ και να περιμένει απλώς να το προσέξεις, να του δώσεις την απαραίτητη προσοχή και αξία σχετικά με το σε τι θα μπορούσε να εξελιχθεί.

Αν αναζητάς δουλειά, ο Ιούνιος είναι ιδανικός μήνας, μιας που φαίνεται πως υπάρχει πλανητική ώθηση από φίλους και γνωστούς. Αυτή η ευνοϊκή ενέργεια επηρεάζει επίσης και την τρέχουσα εργασία, αφού φαίνεται πως μπορείς να κάνεις καλή εντύπωση στους ανωτέρους, να βρεις καλύτερους υπαλλήλους και να καταστρώσεις πιο οργανωμένα επαγγελματικά πλάνα -ειδικά όταν στοχεύεις μακροπρόθεσμα, κάτι που εσύ ως Τοξότης μπορείς με φυσικότητα να κάνεις. Δεν είσαι από τα ζώδια που δυσκολεύονται να δούνε πέρα από τη μύτη τους, εκτός του παροδικού σήμερα.

Οικονομικά ο μήνας έχει ορισμένες δυσκολίες, καθυστερήσεις στις πληρωμές και στην έγκριση εισοδημάτων, ενώ ταυτόχρονα τα έξοδα τρέχουν και προκαλούν πονοκέφαλο. Η συμβουλή της αστρολόγου σου είναι να τακτοποιήσεις οφειλές, ενώ ταυτόχρονα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κέρδη που δικαιούσαι. Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα δείχνει πως μια πηγή χρημάτων που είχες ξεχάσει ή δεν είχες λάβει υπόψιν σου μπορεί να σε ξελασπώσει. Χρειάζεται απλώς να το ψάξεις και να το κυνηγήσεις.

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 17.06 μιλά για επαναπροσδιορισμό του εαυτού και ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους άλλους. Αν κάτι/κάποιος σε ενοχλεί ή σε φυλακίζει, είναι καιρός να το αποβάλλεις από τη ζωή σου με συνοπτικές διαδικασίες. Άντε, γιατί έχουμε και δουλειές -δε γίνεται να μας περιορίζουν άνθρωποι που υποτίθεται μας αγαπούν και θέλουν το καλό μας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

O Ιούνιος χρωματίζεται από το εξάγωνο του κυβερνήτη του, του Κρόνου, που τώρα φιλοξενείς, με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο ζώδιο κυβέρνησής του, στους Ιχθύες. Δύο πολύ ισχυρά αρχέτυπα ενώνονται και σε τροφοδοτούν με πολύ ενέργεια ώστε να επιτύχεις. Αυτό εκφράζεται αρχικά στα επαγγελματικά. Ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, το εξάγωνο αυτό, σε συνδυασμό με άλλες πλανητικές θέσεις του μήνα, δείχνει μεγάλη πρόοδο και αύξηση του εισοδήματος. Ο μήνας είναι επίσης ευνοϊκός για όσους Αιγόκερους αναζητούν εργασία. Τώρα οι πόρτες ανοίγουν ευκολότερα, ευκαιρίες παρουσιάζονται όσο φυσικά κι εσύ το κυνηγάς. Η Νέα Σελήνη στις 03.06 δείχνει ένα πιθανό νέο ξεκίνημα στη δουλειά, μια συνεργασία ή νέους συναδέλφους. Να είσαι φειδωλός στις προσδοκίες σου αλλά να ξέρεις πως πράγματι είναι κατάλληλη εποχή για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Με τόσα πλανητικά σώματα στο απέναντί στο ζώδιο (στον Καρκίνο), είναι λογικό οι σχέσεις να είναι και πάλι σημαντικό θέμα του μήνα. Ο Άρης εκεί, μαζί με τον Ερμή και τον Ήλιο (μετά τις 21.06) δείχνει προσπάθεια να κερδίσεις, να αποδείξεις πως είσαι κατάλληλος σύντροφος και μπορεί ο άλλος να στηριχτεί επάνω σου. Εκφράζοντας το πάθος και την ασφάλεια που εκπέμπεις, καταφέρνεις όχι μόνο να αναθερμάνεις τη σχέση σου, αλλά και να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ναι, οι single Αιγόκεροι είναι πιο πιθανό να βρουν τον έρωτα τώρα που καλοκαιριάζει, ακόμα κι αν αυτό συμβεί σε κάτι πολύ συνηθισμένο, όπως στον οδοντίατρο ή στο εμπορικό κέντρο.

Οπότε συνολικά, διακρίνω επιτυχίες επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στις σχέσεις. Όλα φαίνεται πως βρίσκουν τον δρόμο τους Αιγόκερε και επιπλέον, είναι κατάλληλη περίοδος να διεκδικήσεις περισσότερα. Μη φοβηθείς ή “βολευτείς”. Τώρα υπάρχει πλανητική εύνοια και μπορείς να την αξιοποιήσεις για να κερδίσεις περισσότερα. Αναζητώντας το καλύτερο, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Απλά να θυμάσαι: Ο πρώτος κανόνας της νίκης, είναι να πιστέψεις πως είσαι ικανός να την πετύχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο Ιούνιος είναι εδώ και εσύ φαίνεται πως έχεις αρκετές ευκαιρίες να συναναστραφείς με κόσμο που αγαπάς και που είχες καιρό να δεις. Περιτριγυρισμένος από πρόσωπα που σε νοιάζονται, βάζεις τη ζωή σε μια διαφορετική προοπτική για το τι έχει πραγματικά αξία. Σε αυτό βοηθά το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, το οποίο κορυφώνεται εκ νέου μέσα στον Ιούνη. Θέτεις προτεραιότητες, ανακαλύπτεις τι είναι σημαντικό, τι μετράει και πως μπορείς να έχεις περισσότερα από ακριβώς αυτά. Οι φίλοι, η καλοπέραση, ακόμα και η αύξηση των οικονομικών έρχεται στο προσκήνιο και ευκαιρίες παρουσιάζονται.

Βέβαια ο Άρης στον Καρκίνο είναι ένα αγκάθι που σε κάνει να τρέχεις και να μη φτάνεις, μεγεθύνει τους φόβους και τις ανησυχίες σου σε βαθμό που συχνά δυσκολεύεσαι να απολαύσεις όλες αυτές τις φαντασιώσεις που έχεις μέσα σου. Το ότι άτομα από το παρελθόν μπορούν να ξαναπροσφέρουν ευχαρίστηση στο τώρα, δεν εμποδίζει τελικά και τις φοβίες που προέρχονται από εκεί να βρουν τον δρόμο τους. Συχνά το να πατήσεις πόδι και να δηλώσεις ηχηρά την παρουσία σου φαίνεται πως βοηθά, αλλά από την άλλη βλέπεις πως όταν έχεις νεύρα δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις και όλα να σου φταίνε. Μπορεί να περίμενες το καλοκαίρι, αλλά φαίνεται πως δεν υπολόγιζες στα κουνούπια. Και σε παρακαλώ μετάφρασε αυτή τη φράση με κάθε αναλογία που πιστεύεις ταιριάζει στην περίπτωσή σου.

Σε καλά νέα, η νέα Σελήνη στους Διδύμους και η Πανσέληνος στον Τοξότη προσφέρουν ευχάριστες στιγμές, νέες γνωριμίες, πάθος, ένταση, ανακάλυψη και μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση που έχεις ανάγκη. Έτσι ευνοείται ο έρωτας που είναι σαν να ανοίγεις τα παράθυρα και να μπαίνει νέος αέρας, να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που μένουν μακριά, να ταξιδεύεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις και, αν δεν ενδιαφέρεσαι για μακροχρόνια σχέση, ευνοεί ακόμα και τις πιο… παροδικές απολαύσεις.

Τέλος, μια συμβουλή: επειδή το ανοσοποιητικό δε βρίσκεται στα καλύτερά του και ο καιρός ίσως ακόμα σε μπερδεύει, καλύτερα να φορτίζεις τις μπαταρίες σου όσο συχνότερα γίνεται, να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου για ξεκούραση και να του επιτρέπεις να λέει “όχι” εκεί που χρειάζεται. Έτσι ηχηρά, πατώντας πόδι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω και όπως εσύ, ως Υδροχόος, μπορείς να κάνεις εύκολα όταν το θελήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Δυναμικά ξεκινά ο μήνας για εσένα Ιχθύ, αφού η Νέα Σελήνη στις 03 Ιουνίου ενεργοποιεί τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και άρα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, το οποίο ξανακορυφώνεται στις 16.06 και σε επηρεάζει άμεσα, αφού προδιαθέτει μια βασική αλλαγή στη ζωή σου, η οποία βασίζεται στις πραγματικές σου επιθυμίες, σε όσα ΕΣΥ θέλεις να καταφέρεις και επιδιώκεις -στα όνειρα που εκκινούν από τον πυρήνα της ψυχής σου. Άρα καταλαβαίνεις αμέσως – αμέσως πως πρόκειται για έναν σημαντικό μήνα μέσα στη χρονιά, όπου ευνοεί τα επαγγελματικά σου κυρίως, αλλά και τις σχέσεις με την οικογένεια. Όσα σε γεμίζουν σταθερότητα και σε βοηθούν από εκεί και πέρα να προχωρήσεις. Ο δρόμος πάνω στον οποίον κινείσαι. Τα θεμέλια και οι στόχοι σου.

Το επαγγελματικό μέλλον μοιάζει λίγο θολό ορισμένες φορές αλλά μέσα στον μήνα (και ειδικά με τη Νέα Σελήνη), φαίνεται πως καθαρίζει, μπορείς ευκολότερα να ανακαλύψεις τι θέλεις και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, να πάρεις τις καίριες αποφάσεις ώστε να οδηγηθείς προς το μέλλον που επιθυμείς.

Το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα με το Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21.06 αλλά εσύ ήδη το νιώθεις λόγω της ερωτικής ενέργειας που κυριαρχεί γύρω σου. Ο μήνας ευνοεί τις νέες γνωριμίες, την αυτοπεποίθηση που είναι πάντα sexy και την ικανότητά σου να μαγεύεις τους γύρω σου μέσα από τις γνώσεις, τη στάση και τον μαγνητισμό που εκπέμπεις. Ο ρομαντισμός είναι επίσης έντονος, κάτι που ευνοεί και τους ήδη δεσμευμένους. Τι καλύτερο από μια βόλτα στην παραλία το βράδυ με μόνο φως την Πανσέληνο στις 17.06; Έχεις πολλές ιδέες σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις με τον/την σύντροφό σου ώστε να ξυπνήσει το πάθος και να δυναμώσει η αγάπη.

Μετά τις 09.06 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και τη διέλευση αυτή μπορείς να την αξιοποιήσεις με διάφορους τρόπους. Θα μπορούσες να γνωρίσεις τον σύντροφό σου στην οικογένειά σου, να κάνεις κάποιο ταξίδι ή να περάσεις χρόνο διαμορφώνοντας το σπίτι ώστε να αντικατοπτρίζει καλύτερα όσα αισθάνεσαι και είσαι.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη
1 Ιουνίου 2019

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

ΠΗΓΗ: https://astrologyhat.com/iounios-2019/ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα