31.4 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουάριος 2019

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, βρίσκεται στο ζώδιό σου το πρώτο μισό του μήνα αλλά δεν είναι μόνος τους. Συναντά τώρα τον πλανήτη Ουρανό και από κοινού αυξάνουν τον παρορμητισμό σου. Είσαι γρήγορος, απότομος, νευρικός και πράττεις συχνά δίχως να σκέφτεσαι. Έχεις πολύ ενέργεια συσσωρευμένη – κάτι που αν δεν εκτονωθεί δημιουργεί προβλήματα. Πνευματική κούραση, ένταση, αγανάκτηση, νεύρα και άγχος.

Μια πολύ καλή διέξοδος της ενέργειας αυτής είναι στα επαγγελματικά σου, ειδικά αφού και η Αφροδίτη βρίσκεται στον αντίστοιχο οίκο για όλον τον Φλεβάρη. Ξεχωρίζεις μέσα από ομαδικές εργασίες και όλα φαίνεται πως δουλεύουν υπέρ σου. Κοινώς, μπορείς να αξιοποιήσεις τον μήνα ώστε να διεκδικήσεις τα όνειρά σου στην καριέρα. Όσο ήσουν πιστός στις αρχές και στα θέλω σου το προηγούμενο διάστημα, τόσο λιγότερα εμπόδια συναντάς στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Και φυσικά, οι προσπάθειές σου ανταμείβονται ανάλογα.

Η Νέα Σελήνη στις 04.02 είναι καλή ευκαιρία για νέες γνωριμίες, ενώ η Πανσέληνος στις 19.02 σε βρίσκει λίγο πιεσμένο, αλλά παρουσιάζει ιδανική ευκαιρία έτσι ώστε να ξεφορτωθείς ανεπιθύμητες συνήθειες. Οι περισσότερες μέρες του μήνα ευνοούν επίσης κάποια πνευματική ασχολία, αφού φαίνεται πως είσαι περισσότερο συνδεδεμένος με τον ανώτερο εαυτό σου. Σου μιλά, σου στέλνει αδιάκοπα μηνύματα, η διαίσθησή σου είναι αυξημένη. Εσύ ακούς;

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σε κυβερνά και βρίσκεται στον Αιγόκερω μέσα στον Φεβρουάριο – κάτι που σε βοηθά να βιώσεις με ρομαντισμό τον Άγιο Βαλεντίνο. Κι αν είσαι από τους Ταύρους που αυτές οι γιορτές τους αφήνουν ασυγκίνητους, μάθε πως εκείνη ακριβώς την ημέρα, στις 14.02 περνά ο Άρης στο ζώδιό σου και ο Άρης για εσένα συμβολίζει τις σχέσεις. Οπότε να ξέρεις πως ο ρομαντισμός σου βγαίνει στην επιφάνεια μαζί με το πάθος και τη λαχτάρα ικανοποιηθούν ο έντονες ανάγκες σου. Θέλεις δίπλα σου έναν σύντροφο σταθερό, ώριμο και γιατί όχι; – παθιασμένο!

Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 04.02 είναι ένα σημείο καμπής για τους περισσότερους εκπρόσωπους του ζωδίου σου, φέρνει επιτυχίες και ευκαιρίες για αλλαγή καριέρας. Ξέχνα κάθε φόβο ή ανασφάλεια και μην αμφισβητείς τις ικανότητές σου – η αστρολόγος σου σίγουρα δεν το κάνει. Η Πανσέληνος στις 19.02 από την άλλη ενεργοποιεί τον άξονα των φίλων και του φλερτ. Που σημαίνει πως οι ελεύθεροι Ταύροι δε δυσκολεύονται καθόλου να βρουν ένα ταίρι και γενικά ευνοούνται οι ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές με τα κοντινά πρόσωπα. Τι πιο όμορφο;

Τις τελευταίες μέρες του μικρού αυτού μήνα, η Αφροδίτη στέκεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα, κάτι που δείχνει πως ευνοούνται τα ταξίδια, οι μετακομίσεις και η αυτογνωσία. Θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου; Παρακολούθησε ένα βιωματικό σεμινάριο, διάβασε ένα ανάλογο βιβλίο, αποδέξου τό είναι σου και καλλιέργησε τα δυνατά σου σημεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο μήνας χωρίζεται σε δύο διακριτά μέρη. Αρχικά το διάστημα 1-13 Φεβρουαρίου, συμβαίνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 04.02 και ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, βρίσκεται επίσης στο ίδιο φιλικό αέρινο ζώδιο. Το πρώτο λοιπόν μισό του μήνα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, συμπεριφέρεσαι ως ένας αυθεντικός Δίδυμος! Λύνεις διαφωνίες που δημιουργηθήκαν με το άλλο σου μισό, συναναστρέφεσαι με φίλους και σίγουρα έχεις πολύ πολύ δουλειά να κάνεις. Η Αφροδίτη από τον 8ο οίκο σου, προσφέρει ερωτισμό αντάξιο του μήνα των ερωτευμένων, το πάθος είναι στα φόρτε του αλλά χρειάζεται κι εσύ να συμβιβάζεσαι συχνά, προκειμένου να κυλούν όλα ομαλά. Άκου τις ανάγκες των άλλων, δήλωσε ξεκάθαρα τις δικές σου και απόλαυσε έναν πραγματικά ερωτικό μήνα – ανεξαρτήτως Αγίου Βαλεντίνου.

Στο δεύτερο μισό του μήνα, μετά τις 14.02 δηλαδή, ο Άρης περνά στον Ταύρο και έτσι ενεργοποιεί τον 12ο οίκο σου. Νιώθεις αγανάκτηση και η ενέργειά σου είναι γενικά πεσμένη. Επειδή είναι σε τέτοιες περιόδους που οι Δίδυμοι ξεκινούν να ανησυχούν σχετικά με πιθανά προβλήματα υγείας ή προσέχουν συμπτώματα για τα οποία δεν έχουν πραγματική εξήγηση, προσπάθησε να παραμένεις ψύχραιμος, να μην ταράζεσαι για το τίποτα και να μην πηγαίνει αμέσως ο νους σου στο κακό. Αναζήτησε τη συμβουλή ενός ειδικού ιατρού έτσι ώστε να σιγουρευτείς, αν οι ανησυχίες ξεκινήσουν να παίρνουν μεγάλες διαστάσεις.

Επίσης, στις 19.02 που έχουμε και την Πανσέληνο του μήνα, ο Ερμής που όπως είπαμε σε κυβερνά, σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, και ενώ η διέλευση αυτή ευνοεί τα επαγγελματικά σου ανοίγματα, σαν όψη επίσης βοηθά το να εδραιωθούν ως γνώσεις οι δυνατότητές σου, να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου σε άτομα που διαθέτουν εξουσία. Δείξε την αξία σου Δίδυμε και σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα όταν και οι άλλοι σε αντικρίσουν για όσα πραγματικά μπορείς να καταφέρεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ένας πολύ ευχάριστος Φεβρουάριος σε περιμένει Καρκίνε όσο κι εσύ κρατήσεις χαρακτήρα. Τι εννοώ; Ας ξεκινήσουμε από τα ερωτικά, μιας που τον Φεβρουάριο έχει την τιμητική του ο Άγιος Βαλεντίνος. Έχεις ανάγκη κάποιον με τον οποίον να αισθάνεσαι ασφάλεια, να υπάρχει μια σταθερή και πλούσια προοπτική μέλλοντος μαζί του. Αν αυτό δεν ικανοποιείται βέβαια και βρίσκεσαι σε σχέση, η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό μέσα στον μήνα μπορεί να προκαλέσει έναν χωρισμό – πάντα όμως για καλό, προκειμένου να ξεκινήσεις να έχεις δίπλα σου εκείνα που όντως σου αξίζουν. Αν είσαι Καρκίνος μόνος, ψάχνει, ο Φεβρουάριος έχει επίσης αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, όσο φυσικά δε γίνεσαι κτητικός ή δεν εκφράζεις ζήλιες. Εντυπωσίασε μέρες που είναι, με τη ρομαντική σου φύση. Ξέρω πως αρκετοί διαλαλούν πως δε χρειάζεται η γιορτή των ερωτευμένων έτσι ώστε να δείξεις πόσο αγαπάς τον σύντροφό σου, αλλά δεν παύει να είναι μία ακόμα ευκαιρία για να το κάνεις!

Δεύτερον, ο μήνας – και ειδικά μέχρι τις 13.02 – σου δίνει πληθώρα ευκαιριών να αναδειχθείς επαγγελματικά και να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου προς τα εκεί που πραγματικά το επιθυμείς. Έχεις στήριξη από ανθρώπους, οι πλανητικές ενέργειες σε ευνοούν σε οτιδήποτε αποφασίσεις να επενδύσεις τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Τρίτον, η κοινωνική σου ζωή φαίνεται πως ξαναβρίσκει τη γνωστή της ρότα μετά τις 14.02, βρίσκεσαι με φίλους, χαλαρώνεις μαζί τους, αναζητάς συμβουλές στην παρέα τους και φυσικά προσφέρεις κι εσύ τις δικές σου απλόχερα. Άκου τις ανάγκες των κοντινών σου ανθρώπων και θα διαπιστώσεις ότι τότε και οι δικές σου εισακούονται καθαρότερα.

ΛΕΩΝ ♌

Λένε πως για να συμβεί κάτι σωστά, ο συγχρονισμός είναι το παν ή όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλόφωνοι «timing is everything». Και σου έχω ευχάριστα νέα λιοντάρι, καθώς πράγματι μέσα στον Φεβρουάριο φαίνεται πως όλα συνωμοτούν έτσι ώστε να βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή. Είτε αυτό σημαίνει για μια νέα εργασιακή ευκαιρία, είτε για τις πιο ευχάριστες νέες γνωριμίες. Γιατί ναι – ο Φεβρουάριος, είναι ιδανικός μήνας να γνωρίσεις σημαντικά για εσένα πρόσωπα, άτομα που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Φυσικά αυτό λίγο έχει να κάνει με την γιορτή των ερωτευμένων και περισσότερο συμβαίνει λόγω πολλών πλανητικών συγκυριών, όπως η Νέα Σελήνη στις 04 του μήνα στο απέναντί σου ζώδιο, τον Υδροχόο, που συμβολίζει για εσένα τις σχέσεις. Μπορείς έτσι με ευκολία να περάσεις σε μια νέα φάση τις σοβαρές για εσένα ενώσεις, όπως το να πάρεις απόφαση τον γάμο ή αν είσαι single, να έρθεις σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους. Επίσης, μια υπέρλαμπρη σύνοδος δημιουργείται στις 13.02 μεταξύ του Άρη και του Ουρανού από τον Κριό – όμορφες εκπλήξεις, πάθος και νέες εμπειρίες έρχονται προς το μέρος σου με γοργά βήματα!

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (πλανήτης που κυβερνά την καριέρα και ζώδιο που συμβολίζει την εργασία αντίστοιχα), ο μήνας είναι επίσης εξαιρετικά αποδοτικός σε ότι σχετίζεται με το επάγγελμα, όσο κι εσύ είσαι διατεθειμένος να επιδείξεις ομαδικό πνεύμα, περιβάλλον συνεργασίας και γενικά να μην αφήσεις τυχόν κόντρες στη δουλειά να εμποδίσουν την ενέργεια εύνοιας από το να ρέει ανενόχλητη.

Έχεις καλό timing όλες αυτόν τον μήνα- αξιοποίησέ το!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αφροδίτη και Άρης (μετά τις 14.02) στέκονται στα δύο άλλα φιλικά Γήινα ζώδια και σε γεμίζουν με αισιοδοξία, τύχη, ερωτισμό και ευκαιρίες για νέες περιπέτειες! Έτσι είναι – ο Παρθένος ανήκει στην κατηγορία των ευνοούμενων ζωδίων για τον Φλεβάρη. Αποδέξου το και απόλαυσέ το!

Εν τω μεταξύ ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής μπορεί για την ώρα να βρίσκεται στον Υδροχόο, αλλά στις 10.02 περνά στους Ιχθύες και από εκεί φέρνει ανανέωση στην ερωτική σου ζωή, είναι ευκολότερο να λυθούν παρεξηγήσεις στις σχέσεις, επανέρχεται η αρμονία και η κατανόηση στη συντροφικότητα. Αυτό θα ευνοήσει κυρίως τους ήδη δεσμευμένους Παρθένους, αλλά και για τους αδέσμευτους θα προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες (σε συνδυασμό και με το τρίπτυχο Αφροδίτης – Κρόνου – Πλούτωνα από τον Αιγόκερω) για νέες γνωριμίες. Αρέσεις Παρθένε – το ξέρεις φαντάζομαι.

Τι να προσέξεις μέσα στον Φλεβάρη; Να μην ενδώσεις στους ίδιους σου τους φόβους. Η σύνοδος Άρη – Ουρανού στον 8ο οίκο σου και η Πανσέληνος αργότερα στο ζώδιό σου στις 19.02 δείχνει το ότι νιώθεις πως πιέζεσαι από διάφορες καταστάσεις με τα οικονομικά να γίνονται το νούμερο ένα άγχος και οι πολλές υποχρεώσεις και συναισθηματικές σου ανάγκες το δεύτερο. Χαλάρωσε, βρες χρόνο για τον εαυτό σου και αξιοποίησε τις αρμονικές ευκαιρίες που ο μήνας φέρνει. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι με το να θέσεις ξεκάθαρες προτεραιότητες και με σταθερά βήματα να προσεγγίζεις στους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, τον Ερμή μετά τις 10.02 στους Ιχθύες και τον Άρη έως τις 13.02 στον Κριό, ο μήνας φαίνεται πως τα έχει όλα! Ευκαιρίες να αντιμετωπίσεις τα νεύρα σου, ερωτισμό, νέες γνωριμίες (τι Άγιος Βαλεντίνος θα ήταν αυτός μέσα στην καρδιά του Φεβρουαρίου;) αλλά και οι εργασιακές ευκαιρίες δεν απουσιάζουν. Η σημαντικότερη όψη του μήνα είναι φυσικά η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Κριό η οποία κορυφώνεται στις 13.02 αλλά σε επηρεάζει ήδη από τώρα. Οι σχέσεις δύναται να ανατραπούν άμεσα, έχουν ξαφνικά μεγαλύτερη ζωντάνια, ενώ μέσα σε όλη αυτή την ενέργεια των απροόπτων, δεν αποκλείεται να αναζητήσεις την σεξουαλική ικανοποίηση εκτός σχέσης ή να ανακαλύψεις πως κάτι τέτοιο συνέβη από τον σύντροφό σου. Συνολικά πάντως στα ζητήματα των σχέσεων, υπάρχει μια έντονη ενέργεια τουξαφνικού και γι’ αυτό βλέπουμε πως τώρα είναι εύκολο αυθόρμητες γνωριμίες και εξελιχθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε σοβαρές σχέσεις.

Η νέα Σελήνη του μήνα (04.02) στον Υδροχόο σε κάνει να σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να μετατρέψεις ένα χόμπυ σε επάγγελμα έτσι ώστε να έχεις οικονομικό κέρδος κάνοντας αυτό που αγαπάς. Και φυσικά η νέα Σελήνη δε σου βάζει απλώς την ιδέα – σου δίνει και ευκαιρίες να τα καταφέρεις. Η Πανσέληνος του μήνα πάλι (19.02) ενεργοποιεί τον οίκο της υγείας σου και αυτό σημαίνει πως αρχικά δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι. Τις μέρες γύρω από την έκλειψη ίσως νιώσεις μια αστάθεια, η ζωτικότητα είναι λίγο πεσμένη και οι ανησυχίες παίρνουν τα πάνω τους. Είναι επιρροή της έκλειψης, προκειμένου να δείξεις στον εαυτό σου το πως η ισορροπία που το ζώδιό σου συμβολίζει, οφείλει να εκφράζεται πρωτίστως εσωτερικά από όσα καταπίνεις, είτε διατροφή, είτε συναισθήματα.

Μετά τις 14.02 η πλανητική ενέργεια σε ενθαρρύνει επιπλέον σε ότι αφορά την τακτοποίηση οφειλών, δανείων και ασφαλειών, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πως μπορείς να ασχοληθείς εύκολα με πιο καθημερινά και πρακτικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καλό μήνα Σκορπιέ και έτσι φαίνεται πράγματι πως θα είναι! Κοιτώντας τις διελεύσεις του μήνα από τη πλευρά σου, ο Φεβρουάριος φαίνεται ιδιαίτερα κερδοφόρος και εποικοδομητικός. Καταφέρνεις να μιλάς με μεγάλη άνεση, είσαι καταφερτζής και η πειθώ σου είναι εφάμιλλη πολιτικών και συμβουλάτορων. Επιπλέον, με την ενεργοποίηση του 5ου οίκου φαίνεται πως περνάς πολύ όμορφες στιγμές, παίζεις σαν παιδί, φλερτάρεις σαν έφηβος και απολαμβάνεις ως ενήλικας. Τι μπορεί να πάει στραβά; Ναι, ο Σκορπιός ξέρει πως όπου ακούει πολλά κεράσια καλό είναι να κρατά μικρό καλάθι γιατί υπάρχει πάντα ο κίνυδνος να αντιμετωπίσει τις σχέσεις του ως παιδί (ειδικά μετά τις 14.02) που θέλει να έχει πάντα την τελευταία κουβέντα, τη δουλειά σου ως έφηβος (δίχως καμία πραγματική όρεξη να τη φέρεις εις πέρας) και ο ενήλικας μέσα σου να πάρει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 04.02 δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση, προαγωγή και αύξηση, ενώ μπορεί επίσης να εξομαλύνει μικροεντάσεις στο σπίτι. Η Πανσέληνος στις 19.02 από την άλλη είναι ακόμα πιο θετική -αν κάτι τέτοιο είναι πιθανό- αφού ενεργοποιεί τον άξονα της κοινωνικοποίησης, του έρωτα και των φίλων. Συναναστρέφεσαι με ένα σωρό κόσμο, κάνεις νέες γνωριμίες, ενισχύεις τον ρομαντισμό στις σχέσεις και σαν κερασάκι στη τούρτα, φαίνεται πως είσαι γενικά πολύ γόνιμος. Είτε αυτό μεταφράζεται κυριολεκτικά στην περίπτωση που επιθυμείς να επεκτείνεις την οικογένειά σου, είτε μεταφορικά με την έννοια πως δημιουργείς τέχνη, γεννάς ιδέες, αυξάνεται η φαντασία.

Ο Άρης βρίσκεται μέχρι τις 13.03 ακόμα στον Κριό, κάτι που ειδικά εκείνες τις τελευταίες μέρες προκαλεί απρόοπτα στην υγεία σου, ανεβάζει τη θερμοκρασία είτε από νεύρα, είτε από πυρετό. Μείνε στα ζεστά, διατήρησε την ψυχραιμία σου και επίτρεψε στον Φεβρουάριο να σου αποδείξει πως μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους μήνες του έτους!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μπορεί η Αφροδίτη να αποχωρίζεται το ζώδιό σου ήδη από τις 3 του μήνα αλλά ο Φεβρουάριος εξακολουθεί να διαθέτει λίγη από την ερωτική της ενέργεια, σαν να πασπάλισε με αστερόσκονη το πέρασμά της και εσύ τώρα να συλλέγεις τα δώρα της. Φυσικά σε αυτό βοηθά και ο Άρης που εκεί στον φλογερό Κριό συναντά τον Ουρανό, οπότε ειδικά το πρώτο μισό του μήνα πυροδοτεί έντονα πάθη, απρόσμενες γνωριμίες και ακαταμάχητο ερωτισμό. Αλλά πρόσεχε Τοξότη γιατί όταν μιλάμε για έντονα συναισθήματα, σίγουρα αυτά μπορούν να εκφραστούν υπέροχα – όπως έγραψα παραπάνω – αλλά συχνά δημιουργούν αστάθεια, διαφωνίες και επιθετικότητα – ειδικά όταν δεν αισθάνεσαι ικανοποιημένος.

Μετά τις 14, άρα το δεύτερο μισό του μήνα, ενεργοποιείται έντονα η εργασία σου, μπορείς να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να απολαύσεις όμορφα πράγματα. Και πάλι όμως – επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές – προσέχεις να μη σπαταλάς περισσότερα απ’ όσα πρέπει γιατί μια τάση υπερκατανάλωσης υπάρχει επίσης. Επαγγελματικά πάντως και με την έκλειψη στης 19.02 στον εν λόγω άξονα, η προσπάθειά σου ξεχωρίζει από ανωτέρους και είναι επίσης καλή περίοδος για τη λήξη μιας συνεργασίας και την έναρξη μιας άλλης.

Συνολικά ο Φεβρουάριος είναι ένας ευχάριστος μήνας, προσπάθησε να παραμένεις ψύχραιμος (γιατί τα νεύρα σου μπορούν να πάρουν τεράστιες διαστάσεις) και να εκτονώνεις την ενέργειά σου παραγωγικά. Πήγαινε στο γυμναστήριο ή ξεκίνησε γιόγκα – είναι πάντα μια καλή ιδέα όπως έχω γράψει και ΕΔΩαναλυτικά για το κάθε ζώδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Καλό μήνα Αιγόκερε και αν εξαιρέσουμε ορισμένα μελανά σημεία, μπορεί να είναι εξαιρετικά κερδοφόρος. Φυσικά μπορεί όταν ακούς για κέρδος να σκέφτεσαι αρχικά τα χρήματα, κάτι που πράγματι ευνοείται, ειδικά με τον Ερμή στον Υδροχόο και τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 04 του μήνα. Χρήματα φαίνεται πως έρχονται ευκολότερα προς το μέρος σου, αν σου χρωστάνε ευκολότερα σε εξοφλούν και βρίσκεις νέους τρόπους να έχεις περισσότερα έσοδα.

Φυσικά κερδοφόρος είναι ο Φεβρουάριος επίσης σε ό,τι αφορά το επάγγελμα, μιας που η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στις 13.02 (που όμως είναι ενεργή ολόκληρο τον μήνα), φέρνει αναγνώριση και η ταυτόχρονα παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ξεκαθαρίζει πως είσαι ο υπάλληλος του μήνα – όλοι σε βλέπουν μέσα από θετικό πρίσμα. Ο επαγγελματισμός σου ξεχωρίζει, οι δυνατότητές σου αναγνωρίζονται και το ηγετικό σου πνεύμα διψά να εκφραστεί.

Είναι γεγονός πως η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό έχει και τις δυσκολίες της, μιας που σε «κλείνει» ψυχολογικά, σε κατευθύνει προς πιο σοβαρές πτυχές, αναδεικνύει σημαντικότερα προβλήματα – ευτυχώς μόνο μέχρι την ημέρα των ερωτευμένων. Την ενέργεια αυτή ισοσταθμίζει φυσικά ο ίδιος ο έρωτας (έτυχε και ο Άρης περνά εκείνη την ημέρα στον αισθησιακό Ταύρο), και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όλα φαίνεται πως ελαφραίνουν – μη φοβηθείς να πλησιάσεις όποιον σου αρέσει, μην ξεχνάς να φλερτάρεις και -αλίμονο- μην αφήσεις το παρελθόν να καταστρέψει κάτι στέρεο που έχεις χτίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και η ενέργειά της σε προκαλεί ξεκάθαρα να αντικρίσεις το εξελικτικό σου μονοπάτι, να εκτιμήσεις όλα όσα έχεις καταφέρει και να ξεκινήσεις άμεσα να οδεύεις προς νέα σχέδια. Επειδή ακόμα παραμένουν οι γενέθλιες μέρες σου, πάντα είναι ταιριαστό στην έναρξη του νέου προσωπικού σου έτους να μετράς τις κατακτήσεις που κέρδισες, τα μαθήματα που έλαβες και να επαναπροσδιορίζεις την πορεία σου έτσι ώστε να καταφέρεις ακόμα περισσότερα μέσα στον επόμενο. Η αστρολογία μπορεί πάντα να σε βοηθήσει, δείχνοντάς σου τους τομείς που σε καλεί η πλανητική ενέργεια να επικεντρωθείς κάθε φορά, μελετώντας τον προσωπικό γενέθλιο χάρτη σου. Αν θες να κλείσεις ένα ραντεβού μαζί μου έτσι ώστε να μελετήσουμε την Ηλιακή Επιστροφή και να κάνουμε 6μηνιαίες προβλέψεις, επικοινώνησε μαζί μου ΕΔΩ ή απλώς απάντησε σε αυτό το mail.

Ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, σχηματίζει πολλές όψεις μέσα στον Φεβρουάριο, όπως τοτρίγωνο με την Αφροδίτη στις 03.02 και τη σύνοδο με τον Άρη στις 13.02. Αυτά δείχνουν το ότι οι εμπειρίες του μήνα σχετίζονται με την αίσθηση της περιπέτειας. Να βγαίνεις έξω, να ταξιδέψεις, να κάνεις νέους φίλους και να συνδεθείς με ανθρώπους τους οποίους μοιράζεσαι έναν κοινό ενθουσιασμό, ένα πάθος για κάτι σημαντικό για εσένα. Οι όψεις αυτές επίσης φέρνουν έναν μεγάλο ενθουσιασμό, μας καλούν να αισθανθούμε διαφορετικά απ’ ότι συνηθίζουμε. Με το να επιτρέψουμε στο διαφορετικό να εισβάλει στον τρόπο που σκεφτόμαστε και δρούμε, προσκαλούμε μεγαλύτερη αυθεντικότητα στην ίδια μας τη ζωή.

Τέλος, η Πανσέληνος του μήνα στις 19.02 πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σου, οπότε αυτά φαίνεται πως ξανά σε απασχολούν. Πρόσεξε μη δανείσεις χρήματα (γιατί υπάρχει η τάση εξαπάτησης), παρά να αξιοποιήσεις την ενέργεια της Πανσελήνου έτσι ώστε να τακτοποιήσεις παρελθοντικές οφειλές και να διεκδικήσεις τα ίδια σου τα κεκτημένα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Στις 10.02 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου για να τον ακολουθήσει και ο Ήλιος μόλις 9 μέρες αργότερα και έτσι να ξεκινήσουν οι γενέθλιες μέρες σου! Αυτό σημαίνει πως ήδη ξεκινά μια περίοδος ρομαντισμού (ό,τι πρέπει για τον ερωτικό Φλεβάρη), φαντασίας, έμπνευσης και ιδεαλισμού.Αν και δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις όσο καθαρά θα ήθελες (υπάρχει ένα σύννεφο μπερδέματος στη σκέψη), ο Άρης από τις 14.02 κι έπειτα στον Ταύρο δείχνει ξεκάθαρα πως είσαι ικανός να συγκεντρωθείς και να κάνεις πράξη τις ιδέες σου. Όσο αφηρημένες κι αν είναι στην αρχή, αυτό υποδεικνύει μόνο την καλλιτεχνική φύση που κάθε Ιχθύς διαθέτει. Προσπάθησε όσο μπορείς να γειώσεις την πνευματική σου ενέργεια, έτσι ώστε να καταφέρεις να έχεις έμπρακτα αποτελέσματα.

Η Πανσέληνος στις 19.02 ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεων και αναδύει έτσι ζητήματα συμβιβασμού, την ανάγκη να ισορροπήσεις τις δικές σου ανάγκες με εκείνες του συντρόφου σου. Ο συμβιβασμός είναι πάντα, μα πάντα απαραίτητος σε μία υγιή σχέση, και ειδικά για όσους υπέφεραν τα τελευταία χρόνια δίχως μία τέτοια, μπορούν τώρα να κάνουν ουσιαστικά βήματα στο να χτίσουν τα θεμέλια για μία σχέση η οποία πράγματι τους ικανοποιεί, τους γεμίζει με ελπίδα και σιγουριά.

Οικονομικά ο μήνας έχει αρκετές προοπτικές επέκτασης, μπορείς δηλαδή με λίγα λόγια να κερδίσεις περισσότερα. Με τη σύνοδο του Άρη – Ουρανού στον Κριό όμως στις 13.02, χρειάζεται εκείνες τις μέρες να είσαι προετοιμασμένος για αναποδιές της τύχης, απρόοπτα έξοδα που διαταράσσουν τον προϋπολογισμό σου, αλλά και μικρά δωράκια που πάντα το Σύμπαν απλόχερα σου χαρίζει όσο κι εσύ είσαι ανοικτός να τα δεχτείς.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη
1 Φεβρουαρίου 2019

Οι προβλέψεις αυτές πρέπει να θεωρούνται απλά μετάφραση των θέσεων των πλανητών. Σε καμία περίπτωση οι προβλέψεις του AstrologyHat δεν αποτελούν νόμιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό ή επιχειρηματικό επίπεδο ή κάποιου είδους καθοδήγηση, διάγνωση ή βοήθεια σε κανένα επίπεδο.

ΠΗΓΗ: https://astrologyhat.com/fevrouarios-2019/ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα