22.7 C
Athens
Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Vault: Πρόγραμμα σεζόν 2013-14

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Ο Πολυχώρος Vault πιστός στο στόχος του να σχολιάσει και να προβάλει τη σύγχρονη κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα καθώς και να προσφέρει σε νέους καλλιτέχνες ένα χώρο προβολής και ανάδειξης της δουλειάς τους, τη σεζόν 2013-14 δίνει έμφαση στη γυναικεία ψυχοσύνθεση και ξεκινώντας με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ισπανό ποιητή και συγγραφέα F. G. Lorca, παρουσιάζει μια σειρά από κλασικά έργα με σύγχρονη ματιά, δράμματα και κωμωδίες, χοροθέατρο, όπερα δωματίου και παραστάσεις για παιδιά.
 
ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ VAULT ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2013-14:
 
ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ELIZADETH (3η Χρονιά), παράσταση βασισμένη στους “Βασιλικούς Μετά Τρούλου” του Χάρη Ρώμα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά
ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; της Χρύσας Σπηλιώτη, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου 
 
ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ
 
ΠΝΙΓΜΟΝΗ (παράσταση βασισμένη στο “Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα” του Φ. Γκ. Λόρκα), σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά
ΓΕΡΜΑ του Φ. Γκ. Λόρκα, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ
 
ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
IRAQ – 9 ΤΟΠΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ της Heather Raffo, σε σκηνοθεσία Μαρίας Τσαρούχα.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΛΑ του Δ. Καρατζιά, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ
 
ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ του Γ. Β. Γκαίτε, σε σκηνοθεσία Αυγουστίνου Ρεμούνδου
ΜΑΝΑ ΓΚΡΕΚΑ του Στ. Κακαβούλη, σε σκηνοθεσία Μενέλαου Τζαβέλλα
JACK AND JILL της Jane Martin, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη
S-EXIT, χοροθέατρο (βασισμένο στο “Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα” του Φ. Γκ. Λόρκα) από τους Aleajactaest, σε σκηνοθεσία/ χορογραφία Σκαρμούτσου Βασίλη
ΔΙΔΩ ΚΑΙ ΑΙΝΕΙΑΣ του Henry Purcell, όπερα Δωματίου, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αδάμ
 
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Η MΑΓΙΣΣΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ, της Τζένη Κοσμίδου, σε σκηνοθεσία Αγγελικής Γκαλμπένη
 
Σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται τρεις ακόμη παραγωγές που που θα κάνουν έναρξη τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2014…
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
 
ELIZADETH (3η Χρονιά), παράσταση βασισμένη στους “Βασιλικούς Μετά Τρούλου” του Χάρη Ρώμα.
Αθήνα 2015. Πέντε χρόνια μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και ενώ η ανεργία μαστίζει τον κλάδο των ηθοποιών, μια ομάδα ηθοποιών προσπαθεί να ανεβάσει τη “Μαίρη Στιούαρτ” του Siler. Μόνο που το σύμπαν συνομοτεί για να μαζευτούν σε έναν χώρο “τα λάθη” όλου του κόσμου. Οι λάθος ηθοποιοί, με λάθος έργο, στη λάθος περίοδο, με λάθος σκηνοθέτη, σε λάθος θέατρο, με λάθος χορηγό, υποχρεώνονται λόγω της οικονομικής κρίσης να ανεβάσουν ένα ανιστόρητο “ιστορικό” έργο μιας κατά λάθος συγγραφέως. Οι θεατές παρακολουθούν και συμμετέχουν στη δημιουργία μιας παράστασης από την αρχή μέχρι το τέλος της, μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες που μπορεί κανείς να φανταστεί. Όλα αυτά με πολύ γέλιο, καταιγιστικούς ρυθμούς, τρελές εξελίξεις και ανατροπές.
 
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς, Βοηθός σκηνοθέτη: Αθανασία Κούσουλα, Δήμητρα Κολλά, Μουσική σύνθεση/ επιμέλεια: Μάνος Αντωνιάδης, Στίχοι τραγουδιών: Πάνος Μπρατάκος, Αφίσα: Βαρνάβας Φιλίππου, Φωτογραφίες: Άρης Ρουπίνας (Photo Press News), Επιμέλεια κοστουμιών: Σίμος Παπαναστασόπουλος, Επιμέλεια κίνησης/ χορογραφίες: Βιβή Ρωμανά, Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας, video παράστασης: Γιώργος Κωμάκης, Χρήστος Κοντέος. 
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Σαράντος Γεωγλερής, Δήμητρα Κολλά, Παντελίτσα Λοίζου, Πάνος Μπρατάκος, Αναστάσης Κολοβός, Αλκμήνη Σταθάτου, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Τάσος Τζιβίσκος, Φωτεινή Τσακίρη.
 
Έναρξη παραστάσεων 18 Οκτωβρίου 2013. 
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 ως 12 Ιανουαρίου 2014
 
ΠΝΙΓΜΟΝΗ (παράσταση βασισμένη στο “Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα” του Φ. Γ. Λόρκα).
Στην Πνιγμονή, μια εκδοχή του σπιτιού της Μπερνάρντα Άλμπα, μεταφέρεται το αριστούργημα του Federico García Lorca από την Ισπανία του 1936 στην Ανατολική Τουρκία του 2013, με αφορμή τα εγκλήματα τιμής, τον θρησκευτικό φανατισμό, την κλειστή επαρχιακή κοινωνία και την απάνθρωπη καταπίεση των γυναικών στις Μουσουλμανικές Χώρες. Το έργο είναι ένα «φωτογραφικό ντοκουμέντο», με φόντο την σκληρή ζωή και τη βουβή απελπισία των γυναικών στα ορεινά χωριά της ανατολικής Τουρκίας, όπου η ηθική είναι συνδεδεμένη με το αίμα και τον θάνατο. Το περιβάλλον, οι φυλετικοί και οικογενειακοί κανόνες ορίζουν την καθημερινή ζωή, τη συμπεριφορά και τη μοίρα αυτών των γυναικών. Το δικαίωμα της γυναίκας στη ζωή καθορίζεται από το πόσο συμμορφώνεται με τον «κοινωνικό» της ρόλο. Οποιαδήποτε παρέκκλιση τιμωρείται με θάνατο.
 
Κείμενο / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς, Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Κολλά, Μουσική σύνθεση: Μάνος Αντωνιάδης, Αφίσα: Βαρνάβας Φιλίππου, Επιμέλεια κοστουμιών/ Σκηνικά: Σίμος Παπαναστασόπουλος, Επιμέλεια κίνησης: Βιβή Ρωμανά, Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας, 
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκη  Αναστασίου, Κική Μαυρίδου, Μελισσάνθη Μάχουτ, Αλεξάνδρα Ούστα, Θεοδώρα Σιάρκου, Ειρήνη Σταματίου, Γιάννα Σταυράκη, Αθηνά Τσιλύρα.
 
Έναρξη παραστάσεων Νοέμβριος 2013
 
ΓΕΡΜΑ του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα
Γέρμα: Γυναίκα άγονη, γυναίκα έρημη, γυναίκα σε αναμονή…
 
Ο Λόρκα χαράζει μια αιμάτινη πορεία που οδηγεί από το φως της γέννας στο σκοτάδι της ματαίωσης, από την Γυναίκα-Δημιουργό στην Γυναίκα-Αυτουργό. Προκλητικά μοντέρνος για την εποχή του, και λίγο πριν την εδραίωση της δικτατορίας του Φράνκο στην Ισπανία, ο Λόρκα τολμά να μιλήσει ανοιχτά για θέματα όπως: η ερωτική απόλαυσή και η αναζήτηση της ηδονής, η κοινωνική υποκρισία, η αμφισβήτηση του θείου, το τίμημα της δημόσιας εικόνας, ο ρατσισμός απέναντι στο «διαφορετικό», ο φασισμός της καθημερινότητας εντός και εκτός του οίκου.
 
80 χρόνια μετά, στην Ελλάδα του 2013, 10 νέοι ηθοποιοί αναζητούν μέσα στο κλασσικό κείμενο του κορυφαίου ισπανού ποιητή το καθολικό και διαχρονικό εκείνο στοιχείο που φωλιάζει στον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης, και αποφασίζουν να αφηγηθούν την ιστορία μιας γυναίκας που, κόντρα σε όλες τις κοινωνικές νόρμες, αμφισβητεί και, εντέλει, πράττει.
 
Μετάφραση: Τζένη Μαστοράκη, Σκηνοθεσία: Λίλλυ Μελεμέ, Βοηθός σκηνοθέτη: Δέσποινα Μωυσιάδου, Σκηνικά/Κοστούμια: Αριάδνη Βοζάνη, Επιμέλεια κίνησης: Πάρης Μαντόπουλος, Μουσική : Μαρουσώ Βαϊούλη, Ειρήνη Κουμπαρούλη, Νάντια Πυθαρά,  Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας 
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρουσώ Βαϊούλη, Μυρτώ Γκόνη, Μάγδα Κόρπη,  Ειρήνη Κουμπαρούλη, Σεβίνα Μαραγκού, Σωτήρης Μεντζέλος, Δήμητρα Μπαλή, Νάντια Πυθαρά, Σάββας Σωτηρόπουλος, Μαρίνα Τσουμπρή.
 
Έναρξη παραστάσεων Νοέμβριος 2013
 
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΛΑ του Δημήτρη Καρατζιά
Η πυρετώδης εξομολόγηση μιας γυναίκας που ανατρέπει την μέχρι τώρα γνωστή ιστορία του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, και αποκαλύπτει μυστικά και ψέμματα, ανομολόγητα πάθη και βίαιες αλήθειες καλά κρυμμένες επι χρόνια πίσω από τους εφτασφράγιστους  τοίχους του σπιτιού της Μπερνάρντα Άλμπα.
Η παρεξηγημένη Μαρτίριο, η εμβληματική ηρωίδα του Λόρκα, 30 χρόνια μετά το θάνατο της μικρότερης αδερφής της Αντέλα, σπάει τη σιωπή της και ξετυλίγει αργά και βασανιστικά το κουβάρι των τύψεων και των ενοχών που την καταδιώκουν. Μοναδική απόγονος πια της καταραμένης οικογένειας των Άλμπα, έγκλειστη και η ίδια σ΄ένα σπίτι-φυλακή-τάφο, αναμετριέται με το παρελθόν και τους εφιάλτες της, συνομιλεί με τα φαντάσματα που την «συντροφεύουν», και αναζητά την κάθαρση μέσα από ένα επώδυνο ταξίδι μνήμης.
 
Σκηνοθεσία: Λίλλυ Μελεμέ, Μουσική σύνθεση: Μάνος Αντωνιάδης, Σκηνικά/ Κοστούμια: Αριάδνη Βοζάνη, Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας, 
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκη Αναστασίου, Αθηνά Τσιλύρα.
 
Έναρξη παραστάσεων Δεκέμβριος 2013
 
ΔΙΔΩ ΚΑΙ ΑΙΝΕΙΑΣ του Henry Purcell
 
Το διάσημο σκηνικό έργο του Henry Purcell “Διδώ και Αινείας” σε λιμπρέτο του Nahum Tate, είναι ένα από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου λυρικού ρεπερτoρίου. Είναι βασισμένο στην Αινειάδα του Βιργιλίου, ανήκει στην κατηγορία της Όπερας Δωματίου. 
Στην Καρχηδόνα, η βασίλισσα Διδώ περιμένει τον ήρωα Αινεία για να τον παντρευτεί. Σε μια σκοτεινή σπηλιά η Μάγισσα σχεδιάζει την καταστροφή της βασίλισσας και της Καρχηδόνας…

Θα εμφανίσει ένα πνεύμα στον Αινεία με την μορφή του Ερμή, μεταφέροντας του ψεύτικη εντολή να εγκαταλείψει την Διδώ και να φύγει με τον στόλο του για την Ιταλία όπου και θα ιδρύσει την Νέα Τροία…την Ρώμη!  Ενώ οι ναύτες ετοιμάζουν την αναχώρηση τους, η Μάγισσα σχεδιάζει την τρικυμία που θα καταστρέψει τον στόλο, ο Αινείας θλιμμένος, αποχαιρετά την βασίλισσα στο παλάτι της! Η Μάγισσα θα κάψει την Καρχηδόνα και θα βυθίσει τον στόλο του Αινεία! Η Διδώ συντετριμμένη αυτοκτονεί…  

 
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Αδάμ, Μουσική διδασκαλία / διεύθυνση : Δημήτρης Βεζύρογλου, Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας, 
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Λιώνα, Μαρίνα Βουλογιάννη, Νίκος Ζιάζιαρης, Ευτέρπη Κατσαμάτσα, Πωλ Ζαχαριάδης, Χριστίνα Κατσαμάτσα, Αναστασία Μάντζαρη, Στέλιος Κέλερης.
 
Εναρξη παραστάσεων Φεβρουάριος 2014
 
ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
 
IRAQ– 9 ΤΟΠΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ της Heather Raffo
Η θεατρική επιτυχία του off-Broadway «IRAQ– 9 τόποι επιθυμίας» εξιστόρει την ζωή εννέα Ιρακινών γυναικών, με φόντο τους δύο πολέμους στον Κόλπο και εμβαθύνει στο τί σημαίνει να είσαι γυναίκα, σε μια χώρα που επισκιάζεται από το καθεστώς του πολέμου. Η συγγραφέας εμπνεύστηκε το έργο σ’ ένα ταξίδι της στο Ιράκ τον Αύγουστο του 1993, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Βαγδάτη. Η ιστορία βασίζεται σε αληθινές μαρτυρίες.
 
Μετάφραση: Πέπη Μοσχοβάκου, Άντονυ Μπερκ, Σκηνοθεσία/ Μουσική επιμέλεια: Μαρία Τσαρούχα, Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Καραβασίλη, Σκηνική επιμέλεια / Φωτογραφίες: Νικολέττα Γιαννούλη, Φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας.
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Δήμητρα Βαμβακάρη, Χριστίνα Δενδρινού, Στέλλα Δρογκίτη, Έφη Μεραβόγλου, Χάρις Σιμεωνίδου, Δήμητρα Σύρου, Έλενα Τυρέα.
 
Έναρξη παραστάσεων Δεκέμβριος 2013
 
ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ του Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε.
Η μοναδική κωμωδία του Γερμανού δραματουργού ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
 
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Κυριακού, Σκηνοθεσία: Αυγουστίνος Ρεμούνδος Σκηνικά/Κοστούμια: Ιωάννα Τιμοθεάδου.
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Κυριακού, Αναστασία Χατζάρα, Βάνα Παρθενιάδου, Αυγουστίνος Ρεμούνδος.
 
Έναρξη παραστάσεων Ιανουάριο 2014
 
JACK AND JILL της Jane Martin
Η πορεία μιας σχέσης ξεδιπλώνεται στη σκηνή, δύο ενήλικες περνούν από το θαύμα στην καταστροφή… Κι όταν διαλυθείς αναρωτιέσαι, το απίθανο μπορεί να γίνει πιθανό; Κι αν ναι γιατί; Επειδή είναι αναγκαίο ή επειδή η αγάπη μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις στο απίστευτο;
 
Μετάφραση:Ερρίκος Μπελιέ, Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Λάσκαρης, 
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Κάτσης, Μαργαρίτα Παπαντώνη. 
 
Έναρξη παραστάσεων Ιανουάριος 2014
 
S-EXIT, χοροθέατρο από την ομάδα Aleajactaest
Εμπνευσμένο από το έργο του Federico García Lorca, το S-Exit επικεντρώνεται στις φιγούρες των πέντε κορών της Bernarda Alba και τις δυναμικές που αναπτύσσονται σε ένα περιβάλλον απομόνωσης και αναγκαστικού εγκλεισμού. Εντός του κλειστοφοβικού σπιτιού της αυταρχικής μητέρας, τα συναισθήματα αλλά και τα ένστικτα φτάνουν σε ακραίο σημείο και μορφή λόγω της καταπίεσης και της υπερβολικής στέρησης. 
Η προσέγγιση της AleaJactaEst εδράζεται στο ερώτημα: αν αφαιρεθεί η ελευθερία, υπάρχει επιθυμία; Τί συμβαίνει όταν αναδύονται οι αρχετυπικές ορμές; Η ανθρώπινη επαφή μετουσιώνεται σε σεξουαλική επιθυμία και η κοινωνικότητα σε νυμφομανία; Μπορεί, τελικά, να υπάρξει λύτρωση όταν κυριαρχούν τα πρωτόγονα ένστικτα του ανθρώπου, σε καθεστώς εγκλεισμού; Το S-Exit μελετά τη σημερινή κοινωνία, ανελεύθερη στον πυρήνα της και συνάμα εκρηκτική στις ενστικτικές της εκδηλώσεις.
 
Σκηνοθεσία/χορογραφία Σκαρμούτσος Βασίλης
Ερμηνεία: Μαριλού Ανδρίκου,Τζένη Βαγκοπούλου,Νάντη Γώγουλου,Φωτεινή Ζούμα, Χριστίνα Τσάτσου
 
Έναρξη παραστάσεων Ιανουάριος 2014
 
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕΣ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
 
ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; της Χρύσας Σπηλιώτη 
 
Μια φορά ήταν η Αμερική… Ήταν πόθοι, έρωτες, επιθυμίες, επιτυχίες, προσδοκίες, συγκινήσεις, επιβεβαιώσεις. Ήταν όμως και λάθη, αποτυχίες, απογοητεύσεις ματαιώσεις, διαψεύσεις. Ήταν ναυάγια αλλά και διασώσεις. Ήταν δηλαδή η ζωή εκεί έξω και η ζωή εδώ, μέσα μας. Και ήταν μια φορά, δύο κοριτσάκια η Λίζα κι η Καίτη που γνωρίστηκαν στα οκτώ τους χρόνια και που εμείς θα ταξιδέψουμε μαζί τους ως τα 88 τους, αφού τίποτα δεν μπορούσε να τις χωρίσει. Ένα θεατρικό έργο-ορόσημο, μια πορεία σαν ταξίδι μακρινό, ένας κόσμος σαν την ίδια μας τη ζωή με το γέλιο της και με το δάκρυ της.
 
Σκηνοθεσία / μουσική επιμέλεια: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου, Εικαστική επιμέλεια/ φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη, Σχεδιασμός ήχου: Σταύρος Τσουμάνης, Σχεδιασμός φωτισμών: Δημήτρης Παντελιάς,  
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βίβιαν Κοντομάρη, Νατάσα Μαρματάκη.
 
Έναρξη παραστάσεων 21 Οκτωβρίου 2013
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 ως 19 Νοέμβρη
 
ΜΑΝΑ ΓΚΡΕΚΑ του Στέφανου Κακαβούλη
O Όμιλος για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων παρουσιάζουν την Αργυρώ μια 50χρονη γυναίκα που ζει μαζί με τον 30χρονο γιό της Νίκο στην Αθηνα του 2013. Η απόφαση της να παραιτηθεί από το σούπερμαρκετ όπου δούλευε έχει ώς αποτέλεσμα τα έξοδα του σπιτιού να επιβαρύνουν το γιό της, που αναπάντεχα όμως την ίδια περίοδο απολύεται από την δουλειά του ως πλασιέ λόγω κρίσης. Έτσι η Αργυρώ αναγκάζεται να ζητήσει την παλιά της θέση πίσω. Το γεγονός αυτό οδηγεί σε κατάθλιψη το Νίκο ο οποίος λόγω της αδυναμίας που έχει στη μάνα του δεν μπορεί να τη βλέπει να δουλεύει και πόσο μάλλον να τον ζει. Η ερωμένη του Νίκου και κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Γιάννα τού προτείνει να κάνει μία καινούργια αρχή μαζί της στην Αυστραλία όπου αυτή έχει στρωμένη δουλειά σε μία εταιρεία. Ο μεγαλύτερος ενδοιασμός του Νίκου είναι η μητέρα του. 
 
Σκηνοθεσία: Μενέλαος Τζαβέλλας, Σκηνικα –Κουστούμια: Σάββας Πασχαλίδης,  Βοηθός Σκηνοθέτη: Έυη Αρτσάνου, Μουσική: Γιάννης Οικονόμου, Σύμβουλος παράστασης: Νικήτας Πέτρου, Φωτισμοί: Σαββας Πασχαληδης – Μενελαος Τζαβελλας  Παραγωγή: aRt StUdIO
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βίβιαν Βαλσάμη, Γιάννης Kότζα, Στέλλα Μουκαζή.
 
Έναρξη παραστάσεων Ιανουάριος 2014
 
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
 
Η MΑΓΙΣΣΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥΛΑ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ! της Τζένης Κοσμίδου
Πρόκειται για μια ακόμη ιστορία από τις περιπέτειες της γκαφατζούς μάγισσας Ταραντούλας! Η μάγισσα Ταραντούλα μέσα από τις «καταστροφικές» της ιστορίες περνάει στους μικρούς θεατές (και γιατί όχι και στους μεγάλους), μηνύματα όπως η δύναμη της αγάπης, της επιμονής και της θέλησης. Η παράσταση,  με τη μορφή μιούζικαλ, έχει τραγούδια και χορό, ενώ τα παιδιά παίζουν ενεργό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου! Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 έως και 8 ετών. 
 
Σκηνοθεσία: Αγγελική Γκαλμπένη, Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Στρατηγόπουλος, Χορογραφίες: Ειρήνη Στρατηγοπούλου, Σκηνογράφος: Αίας Μακρής, Μακιγιάζ: Ελένη Ζουμπούλη, Ενδυματολογία: Άννα Ψαρά  
 
Παίζουν οι ηθοποιοί: Αγγελική Γκαλμπένη, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μία Καλλιτζόγλου,  Τζένη Κοσμίδου.
 
Έναρξη παραστάσεων Οκτώβριος 2013
 
Πολυχώρος VAULT
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)
Τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870 
(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 – 14:00 και 17:00 -21:00) 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα