Μια από τις καλύτερες pastry chef των Φιλιππίνων, η Jackie Ang Po συμμετείχε στον διαγωνισμό Food Competition στο Hong Kong και κέρδισε το πρώτο βραβείο με παρασκευές που εμπνεύστηκε και έφτιαξε με τα ελληνικά γλυκά κουταλιού της εταιρίας “Σαραντής”
Τα συγκεκριμένα γλυκά εισάγονται και διαθέτονται κατ’ αποκλειστικότητα στις Φιλιππίνες από την ελληνοφιλιππινέζικη εταιρία “Elgreco Filipino”.
Είναι και αυτό μια μεγάλη διάκριση και προβολή της Ελλάδας στις ασιατικές χώρες.
Εμείς να ευχηθούμε εις ανώτερα και η ήδη καταξιωμένη εταιρία να μπορέσει να οδηγήσει τους Φιλιππινέζους σεφ και σε άλλες ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον…