Μαϊ
15

Πρόσκληση συμμετοχής στο ERGO FESTIVAL17

Οι ημερομηνίες του φεστιβάλ θα είναι 14-18 Ιουνίου και οι συμμετέχοντες θα βαθμολογούνται από επιτροπή καλλιτεχνών, συντάκτες καλλιτεχνικών και το κοινό.
 
Θα επιλεγούν και θα συμμετέχουν τελικά έως 12 Θεατρικές παράστασεις. Όλα τα ρεπερτόρια είναι δεκτά εφόσον ο χώρος μπορεί να τα στηρίξει τεχνικά.

Οι τρεις πρώτες ομάδες κερδίζουν από ένα βραβείο* και στη συνέχεια απονέμονται αναλόγως βαθμολογιών, βραβεία συγγραφής, σκηνοθεσίας, ερμηνειών, σκηνογραφίας/ενδυματολογίας, μουσικής επιμέλειας/ σύνθεσης, αφίσας & προγράμματος.
 
Καλλιτεχνική επιτροπή:

Σταύρος Νικολαΐδης (Ηθοποιός)
Έφη Μεράβογλου (Ηθοποιός - Σκηνοθέτις)
Ελπίδα Παναγιωτίδου (Σκηνοθέτις Κιν/φου - Casting Director)
Wendy Gibbins (Χορογράφος - Καθηγήτρια Χορού)
 
Θα επιλεγούν και θα συμμετέχουν τελικά έως 12 Θεατρικές παράστασεις. Όλα τα ρεπερτόρια είναι δεκτά εφόσον ο χώρος μπορεί να τα στηρίξει τεχνικά. Οι τρεις πρώτες ομάδες κερδίζουν από ένα βραβείο* και στη συνέχεια απονέμονται αναλόγως βαθμολογιών, βραβεία συγγραφής, σκηνοθεσίας, ερμηνειών, σκηνογραφίας/ενδυματολογίας, μουσικής επιμέλειας/ σύνθεσης, αφίσας & προγράμματος.
 
Βραβείο συντακτών για την καλύτερη παράσταση, θεατρικό κείμενο και καλύτερου ανδρικού και γυναικείου. 
 
*Οι τρεις πρώτες ομάδες για τη σεζόν 2017 - 2018 θα έχουν την ευκαιρία για κάποιον αριθμό παραστάσεων να παρουσίαζουν στην καλλιτεχνική στέγη του εργοταξίου την παράσταση που πήρε βραβείο στο φεστιβάλ, σε συμπαραγωγή με την εταιρεία του χώρου.
 
Η Θεατρική σκηνή του εργοταξίου για τις ανάγκες του φεστιβάλ δίνει σε όλα τα Θεατρικά σχήματα που θα επιλεγούν να συμμετέχουν στο φεστιβάλ 2 πρόβες στο χώρο.
 
Η αίθουσα έχει προδιαγραφές Black Box ενώ όλος ο χώρος είναι σαν εργοτάξιο. Βρίσκεται στο Άγιο Δημήτριο δίπλα ακριβώς στο μετρό της Δάφνης και στην αφετηρία πάρα πολλών αστικών λεωφορείων. Επίσης διαθέτει κι ένα μικρό δικό του χώρο στάθμευσης.
 
Για οποιαδήποτε άλλη διευκρύνιση και πληροφορία καλέστε στο 6983930220 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
 
ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ERGO ΣΑΣ!
 
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - έως 28-5
(τη συμπληρώνετε και την αποστέλλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
 
ERGO FESTIVAL 17
Όνομα ομάδας:
Τίτλος έργου:
Συγγραφέας:
Σκηνοθέτης:
Αριθμός ηθοποιών:
Ηθοποιοί:
Άλλοι συντελεστές (με τις ειδικότητές τους):
Πόσες φορές και που έχει παιχτεί από εσάς;
Έχετε δικό σας τεχνικό για την παράστασή σας;
Έχετε άδεια για το ανέβασμα του συγκεκριμένου έργου;
Υπεύθυνος ομάδας:
Τηλέφωνο υπευθύνου:
Περίληψη του έργου: Μέχρι 150 λέξεις. Και μία μέχρι 20 λέξεις.
Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να επισυνάψετε φωτογραφία, trailer (εφόσον υπάρχει).