Νέα

Μαρ
24

Βραβεύτηκε η νέα οπτική ταυτότητα του Εθνικού Θεάτρου

Τα προγράμματα και οι αφίσες των παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου ξεχώρισαν στα φετινά Ermis Awards που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος.

 

Μαρ
23

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου "Μαντάμ Σουσού" στο Παλλάς

Η Μαντάμ Σουσού ξαναχτυπά στο θέατρο "Παλλάς" με την Δήμητρα Παπαδοπούλου σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα τον Οκτώβριο του 2017 
 
Η  Δήμητρα Παπαδοπούλου θα υποδυθεί την θρυλική ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά στο θέατρο «Παλλάς» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα  τον ερχόμενο Οκτώβριο του 2017 σε μία φιλόδοξη παραγωγή των «Θεατρικών Σκηνών» των Γιάννη Κέντ και Πάνου Κατσαρίδη (στα χέρια των οποίων περνά η εν λόγω θεατρική σκηνή για τα επόμενα 10 χρόνια).
 
Τον ρόλο του πτωχού ψαροπώλη συζύγου της Σουσούς θα ενσαρκώσει ο Κώστας Κόκλας ενώ προχωρούν οι συζητήσεις για να οριστικοποιηθούν τα ονόματα που θα υποδυθούν τους υπόλοιπους χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν την θρυλική ηρωίδα στην πολυτάραχη ζωή της από τον Βούθουλα στο Κολωνάκι.
 
Ενθουσιασμένη με τον ρόλο της Σουσούς η πρωταγωνίστρια του έργου Δήμητρα Παπαδοπούλου καθώς και οι υπεύθυνοι παραγωγής που αποφάσισαν να εγκαινιάσουν το θέατρο αυτό με ελληνική κωμωδία και φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μία υπερπαραγωγή αντάξια της φήμης της ηρωίδας του Δημήτρη Ψαθά που ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας, αφού έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, ρουμανικά, τουρκικά και έχει παιχτεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού με μεγάλη πάντα επιτυχία.
Μαρ
23

Zητούνται βοηθητικοί ηθοποιοί για μικρού μήκους ταινία

Βοηθητικοί ηθοποιοί ζητούνται για την μικρού μήκους Hippo. 
Μαρ
23

Εγκαίνια του μουσείου Ν. Μπελογιάννης στις 27 Μαρτίου

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι όπου θα παραστεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, και ο Γ.Γ του Κ.Κ.Ε Δημήτρης Κουτσούμπας.

Εξήντα πέντε χρόνια μετά την εκτέλεση, τον Μάρτιο του 1952, ο Νίκος Μπελογιάννης «επιστρέφει» στην πόλη που γεννήθηκε.

Το οίκημα Μπελογιάννη, ανοίγει για να στεγάσει τη μουσειακή συλλογή που αφορά τη ζωή και την πολιτική δράση του «ανθρώπου με το γαρύφαλλο», του χαμογελαστού ήρωα που στο πρόσωπό του συμπυκνώθηκε το δράμα της μετεμφυλιακής Ελλάδας, η τραγωδία της…

Μαρ
22

Κορυφαίο κρασί στο μεγαλύτερο διαγωνισμό των ΗΠΑ το αγιωργίτικο «Κτήμα Γαία» της Gaia Wines

Με το χρυσό βραβείο, που αποτελεί την κορυφαία διάκριση των TEXSOM International Wine Awards, τιμήθηκε η Gaia Wines στην κατηγορία των κόκκινων κρασιών για το αγιωργίτικο «Κτήμα Γαίας», το οποίο παράγεται και εμφιαλώνεται στη Νεμέα, όπου βρίσκονται και οι ιδιόκτητοι αμπελώνες του οινοποιείου.
 
Αντίστοιχα, στην κατηγορία των λευκών κρασιών, το ασημένιο βραβείο έλαβαν τα προερχόμενα από τους αμπελώνες της Σαντορίνης «Θαλασσίτης» και «Ασύρτικο της Γαίας – Wild Ferment».