Νέα

Ιουλ
19

Το ΚΘΒΕ «αποχαιρετά» τον Λεωνίδα Λιακόπουλο

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποχαιρετά τον αγαπημένο φίλο όλου του ελληνικού θεάτρου Λεωνίδα Λιακόπουλο που φιλόξενησε στην ταβέρνα του στο Λυγουριό γενιές και γενιές ηθοποιών, σκηνοθετών, σκηνογράφων, μουσικών, χορογράφων και τεχνικών.

Το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου καθώς και το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα εξήντα χρόνια τώρα με την ευγενική του παρουσία.

Ιουλ
16

O Ρότζερ Φέντερερ κατέκτησε το 8ο Wimbledon της καριέρας του

Ο εξωπραγματικός Ρότζερ Φέντερερ των 36 ετών «ισοπέδωσε» με 3-0 σετ τον Μάριν Τσίλιτς στον τελικό του Wimbledon και κατέκτησε το 8ο τρόπαιο εκεί και 19o Grand Slam της καριέρας του! 
 
Στη σύγχρονη εποχή, την αποκαλούμενη και “Golden Era”, του τένις έχουμε μερικά «ιερά τέρατα» όπως ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς, ορισμένους πολύ σπουδαίους τενίστες σαν τον Μάρεϊ και τον Βαβρίνκα και σωρεία αρκετά καλών.

Ωστόσο, μόνος του, πάνω από όλους στέκει ο «Βασιλιάς» του αθλήματος, ο οποίος απλά… ελέγχει τους υπηκόους του: ο μοναδικός Ρότζερ Φέντερερ! 
Ιουλ
15

Η "ηρωίδα" νύφη με το νυφικό των 68 ευρώ

Το μέσο κόστος ενός γάμου με όλα τα «παρελκόμενα» στην Σκωτία, κυμαίνεται περίπου στα 30.000 ευρώ.   Ας μην ανοίξουμε και το θέμα ελληνικός γάμος γιατί θα πονέσει και είναι και της εποχής οπότε οι μελλόνυμφοι καταλαβαίνουν...
 
Όμως κορίτσια απλά δείτε αυτή τη νύφη που αποφάσισε να πάει κόντρα σε όλο αυτό, καταφέρνοντας να ξοδέψει μόλις 1.140 ευρώ για την μεγάλη της μέρα χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα. Και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό για τόσο χαμηλό budget.
Ιουλ
10

Η ζωή επέστρεψε στο Πεδίον του Άρεως

Τις ομορφότερες εικόνες της τελευταίας 10ετίας έχει να προσφέρει σήμερα στους επισκέπτες του το Πεδίον του Αρεως, με τον μεγάλο πνεύμονα πρασίνου στην καρδιά μιας άκρως πυκνοδομημένης περιοχής της πρωτεύουσας να μπαίνει σε μια εποχή ανθοφορίας.

Δρόμοι καθαροί, περιποιημένο πράσινο, ενισχυμένη φύτευση, αποκατεστημένες υποδομές και υδάτινες διαδρομές επιτέλους... υδάτινες!

Η ζωή έχει επιστρέψει, σε βαθμό που καλλιεργούνται βάσιμες ελπίδες ότι οι εικόνες εγκατάλειψης του πάρκου θα μείνουν στο παρελθόν.

Τα στοιχεία που παρουσίασε χθες σε συνέντευξη Τύπου η Περιφέρεια Αττικής δείχνουν το μέγεθος των αλλαγών.

Ιουλ
05

Πρόσληψη 148 ατόμων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

 
Επισκόπηση θέσης εργασίας
 
Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΦEΣTIBAΛ KINHMATOΓPAΦOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ» ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως τεσσάρων (4) μηνών, εκατόν σαράντα οκτώ (148) ατόμων  και συγκεκριμένα του αναφερόμενου παρακάτω, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα καθήκοντα και τα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» (MIS 5002090) που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από το Ελληνικό Δημόσιο.

Αναλυτικές πληροφορίες: