Νέα

Μαϊ
29

Ακρόαση για τον "Θουκυδίδη Δραματικό 2017"

Το Μορφωτικό και Ερευνητικό Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (HERC, www.herc.gr) εν όψει της διεξαγωγής του θερινού προγράμματος «Θουκυδίδης Δραματικός: Το Θέατρο του Πολέμου 2» (Ιούλιος-Αύγουστος 2017) προγραμματίζει ακρόαση για την θεατρική παράσταση που θα πλαισιώσει το εκπαιδευτικό μέρος του προγράμματος.
 
Η ακρόαση απευθύνεται σε απόφοιτους σπουδαστές δραματικών σχολών των τελευταίων τριών ετών (2015-17). Εξαιρέσεις συμμετοχής στην ακρόαση θα γίνουν δεκτές, εφόσον κριθεί σκόπιμο από τους διοργανωτές και κατόπιν ειδικής συνεννοήσεως.
Μαϊ
29

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες ακροάσεις για το μιούζικαλ "Μάλιστα Κύριε"

Περισσότεροι από 600 νέοι ηθοποιοί και χορευτές ανέβηκαν στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη για να πάρουν μέρος στις ακροάσεις που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, για τη στελέχωση του ελληνικού μιούζικαλ-υπερπαραγωγή, που προετοιμάζουν τα Αθηναϊκά Θέατρα, για τον Οκτώβριο.
 
Τα κείμενα και τη σκηνοθεσία της φιλόδοξης μουσικοχορευτικής παράστασης υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας έχοντας αντλήσει στοιχεία και έμπνευση από το βιβλίο της κόρης του συνθέτη.
Μαϊ
29

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

 Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας 

- Πέθανε στη 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Μαΐου 

- Ήταν περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν, αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.
Μαϊ
28

«Πάμε Επίδαυρο»: Ακόμη μία προσφορά από το Εθνικό Θέατρο

Ακόμη μία μεγάλη προσφορά από το Εθνικό Θέατρο για τις καλοκαιρινές παραγωγές του, Ειρήνη του Αριστοφάνη και Άλκηστη του Ευριπίδη, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 21 - 22 και 28 - 29 Ιουλίου αντίστοιχα.

Μαϊ
28

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου
29/7/2017 – 25/8/2017