Εκδηλώσεις

Ιαν
07

Ομάδα Ίριδα: Πάρτυ για την παράσταση "Βυσσινόκηπος"

Με αφορμή το ανέβασμα της παράστασής μας, σας καλούμε στο ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ, το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου για να γνωριστούμε, να πιούμε, να αλληλοστηριχθούμε!
(Προσοχή μετά τις 23.00, γιατι πριν θα παίζεται παράσταση)

Ποιοι είμαστε: Η ομάδα "ΙΡΙΔΑ". Η πιο πολύχρωμη ομάδα, η ομάδα ουράνιο τόξο!

Ιαν
05

Εσύ, Εγώ, Εμείς Florence Peake στον Κινητήρα

Η Βρετανίδα χορογράφος και εικαστικός Florence Peake παρουσιάζει στις 6 Ιανουαρίου μια εναλλακτική πρόταση για τη συλλογική performance με τίτλο Εσύ, Εγώ, Εμείς. H χορεύτρια, χορογράφος και εικαστικός, που πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό κοινό την περσινή χρονιά, συνδυάζει το σχέδιο, τη ζωγραφική και τη γλυπτική με το κινούμενο σώμα. Η τοποθεσία μιας περφόρμανς, το κοινό, ο ηχογραφημένος ή μη λόγος και το χιούμορ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της δουλειάς της, η οποία έχει παρουσιαστεί διεθνώς (National Portrait Gallery, BALTIC, Hayward Gallery, David Roberts Art Foundation, Yorkshire Sculpture Park, Modern Art Oxford, Chapter Arts, Cardiff, Harris Museum, Preston, Exchange, Penzance). Ως δασκάλα έχει διδάξει εκτενώς χορό, αυτοσχεδιασμό και χορογραφία στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς. Σε όλη τη διάρκεια των γιορτών η Florence Peake θα μείνει στον Κινητήρα και θα διδάξει την εισαγωγική σειρά μαθημάτων της Skinner Releasing Technique (SRT). 
Ιαν
05

Ο Έλληνας καθηγητής του ΜΙΤ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης στη Στέγη

Στα 27 του έγινε Επίκουρος Καθηγητής στο ΜΙΤ, στα 30 του απάντησε στον άλυτο γρίφο του Τζων Νας και τώρα έρχεται στη Στέγη για να μας μιλήσει για την επανάσταση στην τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα, Amazon Alexa, image search... η ζωή μας εμπλουτίζεται συνεχώς με «έξυπνους αλγόριθμους». Οι αλγόριθμοι γίνονται ολοένα εξυπνότεροι: καταλαβαίνουν τι λέμε, μαθαίνουν πράγματα για εμάς, μαθαίνουν ξένες γλώσσες, μαθαίνουν να ζωγραφίζουν και, γενικώς, μαθαίνουν. Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτούς και τι πάει να πει «μαθαίνουν»;

Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής στο MIT, έρχεται στις 12 Ιανουαρίου 2017 ως προσκεκλημένος της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο της έκθεσης Υβρίδια (διάρκεια έκθεσης έως 15 Ιανουαρίου) , για να μας μιλήσει για την εξελισσόμενη επανάσταση στην τεχνητή νοημοσύνη, την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από αυτήν και τα φιλοσοφικά ερωτήματα που προκύπτουν για τη μάθηση και τη νοημοσύνη.

Δεκ
30

TempusVerum-2016S The Party

Στις 30/12 το Θέατρο TempusVerum-ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ και όλοι οι συντελεστές του θα κάνουν ένα Πάρτι γιορτάζοντας την επιτυχία των παραστάσεων.

Ελάτε να πέσουμε μαζί μέσα στη μαύρη τρύπα του χρόνου.

Ελάτε να ξεθάψουμε τραγούδια από τα 90s ως το σήμερα, να διασκευάσουμε και να τραγουδήσουμε karaoke, με βαθειά αγάπη στο Trash και το Ρεύμα του.

Δεκ
22

Early New Years' PARTY

23 Δεκεμβρίου, μετά το cabaret του Γ' έτους, πάρτε φίλους, αγαπητικούς, εχθρούς και ελάτε να μετρήσουμε αντίστροφα για μια νέα υπέροχη χρονιά.