Dr. Love

Μέσα από τη στήλη του Dr. Love, δηλαδή του γιατρού της αγάπης, θα προσπαθώ να κατανοήσω τα προβλήματα σας και γιατί όχι, να βρούμε μαζί τη λύση στον έρωτα, στις σχέσεις, στο sex, στο γάμο και σε όλα αυτά τα μικρά πράγματα που πολλές φορές στις σχέσεις μας προκαλούν και τα μεγαλύτερα βάσανα. Μην απελπίζεστε λοιπόν γιατί το φάρμακο έφτασε και ο γιατρός έχει έτοιμη τη... σύριγγα για τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης και απεριόριστης αγάπης. Όσοι φίλοι επιθυμείτε να βρείτε να ?κλείσετε ραντεβού με τη θεραπεία, μην ξεχνάτε πρώτα να στέλνετε ένα mail με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για κάθε ερώτημα υπάρχει και μία απάντηση? Αγαπήστε λοιπόν και μην ξεχνάτε πάντα τα καθιερωμένα τσεκ απ γιατί η καρδιά πρέπει πάντα να χτυπάει δυνατά από προσμονή και από έρωτα.

Νοε
01

Ένα νέο κεφάλαιο...

Μετά από μία μεγάλη σχέση και όταν περάσει ένα διάστημα, νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο στην ζωή σου. Να φτιάξεις τη ζωή σου με μία γυναίκα ή αντίστοιχα με έναν άνδρα που θα σε καταλάβει, θα σε στηρίξει και το αντίστροφο. Θες να είσαι κοντά σε έναν άνθρωπο που θα είναι ο εραστής σου, ο φίλος σου, η παρέα σου και αυτός ή αυτή που θα καλύψει τα κενά σου και εσύ θα καλύψεις τα δικά του.

Οκτ
25

Με αγαπά... δεν με αγαπά... με αγαπά…

Την ώρα που διαβάζεις αυτό το άκρως κατατοπιστικό κομμάτι (λέμε τώρα) μπορεί να είσαι στην φάση του ψησίματος για μία γκόμενα ή ακόμα καλύτερα να βρίσκεσαι στο στάδιο όπου έχει βρει μία κοπέλα και θα ήθελες πολύ να κάνεις σχέση μαζί της. Προς Θεού μην τολμήσεις να μου προσάψεις ανδρικό γουρούνι ότι θέλω να σου δώσω συμβουλές, εδώ δεν μπορώ καλά, καλά να δώσω συμβουλές σε εμένα, θα βοηθήσω και εσένα; Δεν σφάξανε και μετά να έχεις τύπε μου να μου λες ότι σε έκαψα.

Οκτ
18

Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!

Τα τελευταία δύο χρόνια τα αγοράκια και τα κοριτσάκια στην Ελλάδα έχουν βρει ένα νέο όρο, προκειμένου να δικαιολογήσουν την συνεχόμενη και αυξανόμενη σεξουαλική τους απελευθέρωση. Ο όρος ονομάζεται fuck buddies, δηλαδή «είμαστε φίλοι, αλλά παράλληλα μπορούμε να ...πνίγουμε και τον κούνελο όποτε βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές ξηρασίας.».

Πολλοί νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίσουν για να βρουν ένα ταίρι, προτιμούν τις πιο εύκολες λύσεις δηλαδή friends with benefits. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς υποχρεώσεις και το κυριότερο ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, η σεξουαλική επαφή είναι εξαιρετική, αφού γίνεται μεταξύ δυο ανθρώπων που γνωρίζουν ο ένας τον άλλο και τις συνήθειες του.

Οκτ
14

Τώρα με την κρίση πιάστε το .... ναι εντάξει μην το κάνουμε και πορνό

Περίεργη παροιμία, και ίσως πιο επίκαιρη από ποτέ στην Ελλάδα της ανασφάλειας και της κακομοιριάς. Παρόλα αυτά η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει μία μεγάλη αύξηση στους γάμους και στις γεννήσεις παιδιών. Τι συμβαίνει λοιπόν με αυτή την άκρως περίεργη κατάσταση; Αντι να υπάρχουν περισσότερα διαζύγια, το μυστήριο του γάμου βρίσκεται σε άνθηση, ενώ μέσα σε όλα βλέπουμε περισσότερες γεννήσεις παιδιών από προηγούμενα έτη.

Μαρ
19

Dr. Love: I am back!

Πριν από περίπου τέσσερις μήνες έγραψα ένα κομμάτι, το οποίο δημοσιεύτηκε στη στήλη του Dr. Love στο all4fun.gr, μία ιστοσελίδα που μπορεί να υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν πως δεν την πονάω. Καλώς ή κακώς, όμως  τυγχάνει να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.