City flies!

Δεκ
04

Forever friends

Είχα άπειρα αντικείμενα με τα υπερτροφικά αλλά χαριτωμένα αρκουδάκια των Forever Friends. Ποτέ όμως δεν πίστεψα ότι οι φίλοι κρατάνε για πάντα, γιατί έτσι κι αλλιώς τίποτε άλλο δεν είναι για πάντα. Λίγο dark, ξέρω, όμως υπήρξαν στιγμές που με χαρά ακυρώθηκα και με λύπη επιβεβαιώθηκα. 
Σεπ
07

Ένας χρόνος έξω

Πώς είναι να γράφεις για την ξενιτιά από το εφηβικό σου δωμάτιο; Χμ, αν με ρώταγε ένας δημοσιογράφος θα του ζητούσα να πηγαίναμε στη θάλασσα να συνεχίσουμε την κουβέντα μας για να μπορώ να σκεφτώ καλύτερα. Οι μέρες στην Ελλάδα είναι σαν μια θύελλα που δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει. Οι φίλοι και η μυρωδιά του μαλακτικού στα ρούχα φέρνουν τον ήλιο ενώ οι σκέψεις που σε ξαγρυπνάνε το βράδι φέρνουν τους άναρχους ανέμους και την ξέφρενη βροχή. Βροχή.Aκόμα μου κάνει ξένη εδώ στην Ελλάδα ενώ επάνω απλά έβαζα το αδιάβροχο και έβγαινα από το σπίτι.

Οι φίλοι μου που ζούσαν στο εξωτερικό ενώ εγώ ζούσα το μύθο μου στην Ελλάδα στα 20, τώρα είναι πιο επίκαιροι από ποτέ. Ανάμεσα σε δύο σπίτια, εκεί τους λείπει το εδώ, εκεί τους λείπει το εδώ. Μου έλειψε σήμερα το πάρκο με τα ελάφια, εκεί μου έλειπε η παγωμένη ρακή και το καρπούζι.

Ιαν
09

100 μέρες ξενιτιάς

Μάζεψα ψάθα, βιβλίο και αντηλιακό και πήγα στο Αστρος Κυνουρίας εκείνο το Σάββατο για να πάρω τη μεγάλη απόφαση. Βόλεμα χωρίς προοπτική ή ξεβόλεμα με ρίσκο; Δεν ξέρω ποια ακριβώς ήταν η κίνηση που έριξε την ζυγαριά στη Γηραιά Αλβιώνα.

Τα τρία χρόνια δουλειάς και κούρασης, η νέα μείωση στο μισθό μου, ή η προοπτική να μείνω στην Ελλάδα και να καταλήξω παντρεμένη με κάποιον απλά επειδή είμαι 35 (σύντομα 36) και είναι διαθέσιμος και μάλλον με θέλει αλλά τι να κάνουμε, όλοι πρέπει να παντρευόμαστε; Νομίζω όλα μαζί μιας και είχα δώσει σε όλους τους τομείς της ζωής μου πολύ χώρο και χρόνο να εξελιχθούν. Βέβαια, εγώ πάντα δούλευα και ήμουν πολύ κουρασμένη και απρόθυμη να τσεκάρω την πρόοδο τους. 
Οκτ
16

Addicted to likes

SocialMediaΞεκινώντας για την παραλία τον Αύγουστο, βρίσκοντας την καλύτερη θέση για την ξαπλώστρα, αγκαλιά με το νέο πόνημα της Τζίλιαν Φλιν και σκοπό να δω το ηλιοβασίλεμα, τα πέτυχα όλα εκτός από το βασικότερο: Να δω το ηλιοβασίλεμα! Ξαφνικά από εκεί που φορούσα αλατισμένα γυαλιά ηλίου, βρέθηκα στο σκοτάδι, με κουνούπια να μαζεύονται στη λάμπα από πάνω μου.

Δεκ
30

10 στιγμές για το 2013

Η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά, αποφασισμένη να ξορκίσει τις κακές στιγμές του 2012.asas

1. Βοήθησε αρκετά ο Don Draper από τη σειρά Mad Men, με τη «σορολόπ» ζωή που κάνει, το υπέροχο παρουσιαστικό του και γενικά την τελειότητά του. Από τότε που ανακάλυψα τη σειρά, τεμπέλιασα πολλές φορές στο κρεβάτι τα Σαββατοκύριακα και τώρα για το 2014 περιμένω πώς και πώς τη νέα σεζόν. Παράλληλα, το Modern Family και το Rules of Engagement, με έκαναν να γελάω στα σκοτεινά μόνη μου, σιωπηλά, για να μην ξυπνήσω τους υπόλοιπους.