18.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι υποψηφιότητες για τα 5α θεατρικά βραβεία κοινού All4fun (Σεζόν 2016-17)

Με το σκεπτικό ότι οι παραστάσεις χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται και το All4fun δε θα ήθελε να αποκλείσει ορισμένες εξ’ αυτών ως υποψήφιες για τα 5α του θεατρικά βραβεία κοινού από φέτος η διαδικασία συμμετοχής διαφοροποιείται.
 
Έτσι στη ψηφοφορία σας μπορείτε να επιλέξετε όποιες παραστάσεις και συντελεστές τους σας άρεσαν, με την προϋπόθεση ότι έκαναν πρεμιέρα από τις 8 Σεπτεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιουνίου 2017. 
 
Η απονομή θα πραγματoποιηθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Ιλίσια (Παπαδιαμαντοπούλου 4) στις 21.30 με παρουσιαστές τη Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου και τον Ορέστη Τζιόβα σε καλλιτεχνική επιμέλεια Στέλιου Χλιαρά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν μουσικοθεατρικά δρώμενα και σύντομα θ’ ανακοινωθούν και οι συμμετέχοντες. Mπορείτε να πάρετε μια γεύση από τι συνέβη στα 4α θεατρικά βραβεία κοινού All4fun στον σχετικό σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=SLLOUT-rJ5M&feature=youtu.be

Η διαδικασία ψηφοφορίας είναι απλή: 

Μπορείτε να ψηφίζετε κατά σειρά προτίμησης από 4-10 καλύτερες αντρικές ερμηνείες, από 4-10 καλύτερες γυναικείες ερμηνείες, από 4-10 καλύτερες παραστάσεις και από 4-10 καλύτερες σκηνοθεσίες. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ψηφίσετε το λιγότερο 4 γυναίκες, 4 άντρες, 4 παραστάσεις και 4 σκηνοθεσίες.

Μπορείτε να στέλνετε τις προτιμήσεις σας μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου στο all4funvraveia@gmail.com ή στη σελίδα του σάιτ μας στο f.b: https://www.facebook.com/all4fun.gr/
 
Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί και το πρόσωπο της χρονιάς για το σάιτ μας το 2016, η Ελλη Τρίγγου.
 
Μεταξύ άλλων  θα δοθούν βραβεία και για παραστάσεις που πήγαν σεζόν, για παραστάσεις, που παίχθηκαν λιγότερο από 30 φορές (short term), καθώς και για την καλύτερες παιδικές.

Όπως επίσης και δύο βραβεία, τα οποία εγκαινιάστηκαν το 2016, το βραβείο τύπου και το ειδικό βραβείο All4fun που απονέμεται σε νέους ηθοποιούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα