Ηθοποιοί

Ιουν
22

Ο Κλήμης Εμπέογλου μιλάει στο All4fun για τη "Στάση Ομόνοιας"

Έξι μέρες. Έξι διαδρομές. Έξι παράλληλες ιστορίες με κοινή κατάληξη στο κέντρο της πλατείας.

Έξι διαφορετικοί χαρακτήρες πηγαίνουν στην Ομόνοια να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Και θα γίνει η πλατεία από σημείο αναφοράς της πόλης, σημείο αναφοράς της δικής τους ζωής.

Ο Κλήμης Εμπέογλου μίλησε στο All4fun για τη "Στάση Ομόνοιας" και για το περιεχόμενο της παράστασης, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2017.
Ιουν
12

Η Σεβαστιάνα Αναγνωστοπούλου μιλάει στο All4fun για την παράσταση "Follicle/Θύλαξ"

Ένα χρόνο μετά το επιτυχημένο του ανέβασμα στο Bios, το έργο "Follicle/Θύλαξ" της Σεβαστιάνας Αναγνωστοπούλου, λίγο πριν την ευρωπαική του περιοδεία επισκέπτεται για μια ακόμα φορά την σκηνή του Bios για 4 μόνο παραστάσεις από τις 12-15 Ιουνίου.  Η δημιουργός της παράστασης μας παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το Κορίτσι του έργου, για την διαφορετικότητα αλλά και για την ημερίδα που διοργανώνεται με θέματα που ξεκινούν από τον συμβολισμό και την αλληγορία (σε πρακτικό και ακαδημαϊκό επίπεδο) ως εργαλεία του πολιτικού σχολιασμού και καταλήγουν σε ζητήματα που αφορούν τον σύγχρονο δημιουργό.
Ιουν
05

Ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος μιλάει στο All4fun για τη "Μητρόπολη"

Έχει μεγάλη όρεξη για δουλειά,  ξέρει τι θέλει στη ζωή του και δεν φοβάται να δοκιμάσει καινούργια πράγματα. Και διαθέτει επίσης μια τεράστια αγάπη για την ομάδα του momentum.
 
Ως μέλος της ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος μας μεταφέρει στην δικιά τους πόλη, τη Μητρόπολη στο Σύγχρονο Θέατρο σε σκηνοθεσία Αργύρη Πανταζάρα και μίλησε στο All4fun για τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο εργο, το οποίο παρουσιάστηκε πέρσι για πρώτη φορά στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. 
 
- Τι πραγματεύεται η παράσταση σας και τι πρόκειται να δούμε πάνω στη σκηνή;
Μαϊ
26

Οι ηθοποιοί του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας - Β΄ σκηνή μιλούν στο All4fun

Το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας- Β’ σκηνή κλείνει την φετινή πετυχημένη σεζόν με τέσσερις παραστάσεις που ξεχωρίζουν και την καλλιτεχνική αρτιότητα και την ανανεωτική τους διάθεση, αφού ως επί το πλείστον οι δημιουργοί τους είναι νέοι καλλιτέχνες με φρέσκια ματιά.

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν βασικοί συντελεστές μιλούν στο All4fun για τις παραστάσεις τους.
 
«Σύντομες συνεντεύξεις με απαίσιους άνδρες» του David Foster Wallace

Σκηνοθεσία-ερνηνεία: Σοφία Μαρία Κικιλίντζια, Σταυρούλα Κοντοπούλου, Ζωή Μυλωνά

Παραστάσεις ως τις 13 Ιουνίου

Τρεις γυναίκες υποδύονται άνδρες που μιλούν για γυναίκες. Σύντομες συνεντεύξεις in medias res - στο μέσο των πραγμάτων - σε ένα παράδοξο περιβάλλον που δημιουργεί μια υπερβατική πραγματικότητα. Πέντε άνδρες εκτίθενται σε ένα υποτιθέμενο πάρτι. Άραγε είναι σε όλους διακριτή αυτή η «περίεργη ταυτοσημία» ανάμεσα σε τόσο διαφορετικές ανθρώπινες σχέσεις; 
Μαϊ
23

Η Μαρία Αποστολακέα μιλάει στο All4fun για τον "Γύρο του κόμπου"

Το μέχρι φέτος αδημοσίευτο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Ο Γύρος του κόμπου: Σικελική τραγωδία», παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό θέατρο σε σκηνοθεσία Γιώργου Δούλου.
 
Η ηθοποιός Μαρία Αποστολακέα μίλησε στο All4fun για την παράσταση, που περιστρέφεται γύρω από δίπολα (Αλήθεια – Ψεύδος, Σάρκα – Πνεύμα, Σκοτάδι – Φως, Καλό – Κακό, Θύμα – Θύτης, Φύση - Ηθική) και έννοιες (Έρωτας, Άνθρωπος, Θνητότητα, Εξουσία, Πόνος), οι οποίες καταλήγουν στον πλήρη αφανισμό του Ανθρώπου.
 
- Τι πραγματεύεται η παράσταση σας και τι πρόκειται να δούμε πάνω στη σκηνή;