Ηθοποιοί

Φεβ
11

Η Εριφύλη Στεφανίδου μιλάει στο All4fun για τη "Μύτη"

Η Εριφύλη Στεφανίδου ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών, που φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Πολύ περισσότερο απ' όσο χρειάζεται με βάση τις ικανότητες τους και το ταλέντο τους.
 
Μετά από απουσία αρκετών μηνών από τη σκηνή και ένα διάστημα, όπου βρέθηκε σε άλλα πόστα του θεάτρου, το οποίο υπηρετεί με πίστη και αυταπάρνηση όλα αυτά τα χρόνια, επιστρέφει φέτος, συμμετέχοντας με την αγαπημένη της ομάδα Patari Project στη "Μύτη", ένα έργο που βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ και παρουσιάζεται στο θέατρο Πόρτα σε σκηνοθεσία της Σοφίας Πάσχου.

- Η «Μύτη» είναι ένα έργο παραλόγου εμπνευσμένο από το διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ. Πώς είναι να ξυπνάει κάποιος έχοντας χάσει κάτι που θεωρεί δεδομένο πως το έχει;

Νομίζω πως ειδικά στην Ελλάδα, τη σήμερον ημέρα, ο καθένας θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Μας έχει συμβεί επανειλλημένως τα τελευταία χρόνια. Όπως και σε κάποιες άλλες χώρες, πιο μακρινές, που μπορώ να  σκεφτώ. Λες να ζούμε σε διήγημα που έγραψε ο Γκόγκολ;
Ιαν
29

Η Κατερίνα Χιντηράκη μιλάει στο All4fun για την παράσταση "Ιφιγένεια εν γένει tragic"

Η Κατερίνα Χιντηράκη είναι ένα κορίτσι γεμάτη φιλοδοξίες και όνειρα που από την Μήλο βρέθηκε στην Αθήνα για να τα κυνηγήσει.  Με αργά αλλά σταθερά βήματα βάζει νέους στόχους, τους κοιτά κατάματα, και με την ορμή και το θράσος που χαρακτηρίζει τα νιάτα εφορμά για να τους κατακτήσει.  Ιδιαίτερα προσγειωμένη και με εξαιρετικό ήθος, με εφόδια το ταλέντο και την διάθεσή της ήρθε για να διεκδικήσει την παρουσία της στον χώρο, χωρίς εκπτώσεις και με ζήλο για δουλειά ώστε να φτάσει μια μέρα να είναι υπερήφανη για την Κατερίνα.

Την συναντήσαμε στο θέατρο Αργώ στην παράσταση "Ιφιγένεια εν γένει...Tragic" και μας μίλησε για την παράσταση, για τον εαυτό της για την πολιτική και την κρίση. Μια ξεχωριστή συζήτηση την οποία ελπίζουμε να απολαύσετε:
Δεκ
15

Η Δάφνη Μανούσου και η Γεωργία Σιακαβάρα μιλούν στο All4fun για την κωμωδία Tres

Τρεις καρδιακές φίλες από το σχολείο, που μόλις μπήκαν στα 40, η Ροθίο (Γεωργία Σιακαβάρα), η Νούρια (Ιωάννα Σταυροπούλου) και η Άντζελα (Δάφνη Μανούσου), βρίσκονται μετά από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια, σ’ ένα reunion με απρόβλεπτη εξέλιξη. Μέσα από μια τρελή βραδια με μπόλικο αλκοόλ, κους κους και λίγους...μπάφους...  συνειδητοποιούν μέσα από την επανασύνδεσή τους πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που εμείς επιλέγουμε. Χωρίς λοιπόν να ‘χουν χρόνο για άλλο δράμα, αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν τ’ όνειρό τους : Να γίνουν και οι τρεις μητέρες , πριν να είναι πολύ αργά! 
 
Επειδή όμως ο ιδανικός σύντροφος και πατέρας δεν έχει βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια, αποφασίζουν να βρουν οι ίδιες τον τέλειο άντρα και να τον πείσουν να τους χαρίσει μερικά... σπερματοζωάρια! 
 
Η αναζήτηση ξεκινά και o τέλειος άντρας εντοπίζεται. Όμορφος, ψηλός, μελαχρινός, έξυπνος, ο Κάρλος (Λευτέρης Δημηρόπουλος) έχει τον ιδανικό γενετικό συνδυασμό. Το μόνο που μένει είναι να μπορέσουν να τον πείσουν να τους δώσει τα σπερματοζωάρια του, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, ώστε να μείνουν έγκυες και οι τρεις και να μεγαλώσουν τα παιδιά οι τρεις τους σαν αδερφάκια!
 
Η Γεωργία Σιακαβάρα και η Δάφνη Μανούσου μιλούν στο ALL4FUN για την κωμωδία Tres σε μετάφραση Δημήτρη Ψαρρά και σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά στο θέατρο OLVIO.
Δεκ
14

Η Ελένη Χατζηγεωργίου μιλάει στο Αll4fun

H Ελένη Χατζηγεωργίου μιλάει στο all4fun για το ρόλο της στην παράσταση: " Και δεν θα χωρίσουμε ποτέ" που παίζεται στο Θέατρο 104 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15 , τις ανθρώπινες σχέσεις και πώς επηρεάζουν την ταυτότητα του ατόμου, την αγάπη της για το θέατρο και διάφορα ακόμα...
Δεκ
01

Η ομάδα "Art Vouveau" συστήνεται στο All4fun

Το "Δεκανίκια ή πώς ξέμαθα να περπατώ" συνεχίζεται για 3η σεζόν στο θέατρο Olvio και η θεατρική ομάδα "Art Vouveau" συστήνεται στο All4fun.

H συγκεκριμένη παράσταση είναι μια εμπνευσμένη θεατρική διασκευή που βασίζεται στο ομώνυμο ινδικό λαϊκό παραμύθι.

Η ιστορία ξετυλίγεται με άξονα τις τεχνικές αφήγησης του βωβού κινηματογράφου καθώς και της  slapstick κωμωδίας, χαρακτηριστικά της ομάδας, τα μέλη της οποίας δημιουργούν απίστευτα κωμικές καταστάσεις, για πολλαπλές αναγνώσεις!
 
- Πώς εμπνευστήκατε την παράσταση;