Ηθοποιοί

Δεκ
15

Η Δάφνη Μανούσου και η Γεωργία Σιακαβάρα μιλούν στο All4fun για την κωμωδία Tres

Τρεις καρδιακές φίλες από το σχολείο, που μόλις μπήκαν στα 40, η Ροθίο (Γεωργία Σιακαβάρα), η Νούρια (Ιωάννα Σταυροπούλου) και η Άντζελα (Δάφνη Μανούσου), βρίσκονται μετά από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια, σ’ ένα reunion με απρόβλεπτη εξέλιξη. Μέσα από μια τρελή βραδια με μπόλικο αλκοόλ, κους κους και λίγους...μπάφους...  συνειδητοποιούν μέσα από την επανασύνδεσή τους πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που εμείς επιλέγουμε. Χωρίς λοιπόν να ‘χουν χρόνο για άλλο δράμα, αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν τ’ όνειρό τους : Να γίνουν και οι τρεις μητέρες , πριν να είναι πολύ αργά! 
 
Επειδή όμως ο ιδανικός σύντροφος και πατέρας δεν έχει βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια, αποφασίζουν να βρουν οι ίδιες τον τέλειο άντρα και να τον πείσουν να τους χαρίσει μερικά... σπερματοζωάρια! 
 
Η αναζήτηση ξεκινά και o τέλειος άντρας εντοπίζεται. Όμορφος, ψηλός, μελαχρινός, έξυπνος, ο Κάρλος (Λευτέρης Δημηρόπουλος) έχει τον ιδανικό γενετικό συνδυασμό. Το μόνο που μένει είναι να μπορέσουν να τον πείσουν να τους δώσει τα σπερματοζωάρια του, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, ώστε να μείνουν έγκυες και οι τρεις και να μεγαλώσουν τα παιδιά οι τρεις τους σαν αδερφάκια!
 
Η Γεωργία Σιακαβάρα και η Δάφνη Μανούσου μιλούν στο ALL4FUN για την κωμωδία Tres σε μετάφραση Δημήτρη Ψαρρά και σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά στο θέατρο OLVIO.
Δεκ
14

Η Ελένη Χατζηγεωργίου μιλάει στο Αll4fun

H Ελένη Χατζηγεωργίου μιλάει στο all4fun για το ρόλο της στην παράσταση: " Και δεν θα χωρίσουμε ποτέ" που παίζεται στο Θέατρο 104 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15 , τις ανθρώπινες σχέσεις και πώς επηρεάζουν την ταυτότητα του ατόμου, την αγάπη της για το θέατρο και διάφορα ακόμα...
Δεκ
01

Η ομάδα "Art Vouveau" συστήνεται στο All4fun

Το "Δεκανίκια ή πώς ξέμαθα να περπατώ" συνεχίζεται για 3η σεζόν στο θέατρο Olvio και η θεατρική ομάδα "Art Vouveau" συστήνεται στο All4fun.

H συγκεκριμένη παράσταση είναι μια εμπνευσμένη θεατρική διασκευή που βασίζεται στο ομώνυμο ινδικό λαϊκό παραμύθι.

Η ιστορία ξετυλίγεται με άξονα τις τεχνικές αφήγησης του βωβού κινηματογράφου καθώς και της  slapstick κωμωδίας, χαρακτηριστικά της ομάδας, τα μέλη της οποίας δημιουργούν απίστευτα κωμικές καταστάσεις, για πολλαπλές αναγνώσεις!
 
- Πώς εμπνευστήκατε την παράσταση;
Νοε
28

Ο Στέφανος Κακαβούλης μιλάει στο all4fun

Ο Στέφανος Κακαβούλης μιλάει στο allfun για τη φετινή θεατρική σεζόν, τις συνεργασίες του, την αγάπη του για το θέατρο και διάφορα άλλα...
 
"Στη Διονυσιακή Νύχτα έχουμε μία Μάνα η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κόρη της που έχει γεννηθεί με εγκεφαλική αναπηρία. Οι δύο τους ζούνε μόνες τους καθώς ο πατέρας τις έχει εγκαταλείψει και ο μεγάλος γιος κοιτάει τη ζωή του.  Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους ένας νεαρός φοιτητής και αυτή η γνωριμία παίρνει στο μυαλό της μάνας μεγάλες διαστάσεις και τον καλεί στο σπίτι για δείπνο."
Νοε
16

Η Χριστίνα Δαλαμάγκα μιλάει στο All4fun

H ευκαιρία να παίζει σ’ έναν τόπο, όπου έχει άρρηκτους δεσμούς της δίνεται ξανά και η Χριστίνα Δαλαμάγκα όχι μόνο απολαμβάνει τη θεατρική της επιστροφή για λίγες ημέρες στο Αγρίνιο, αλλά έχει και την ευκαιρία να είναι κομμάτι μιας παράστασης, όπου ενώνεται επί σκηνής το μουσικό θέατρο και η ψηφιακή τεχνολογία.
 
«Το Κάστρο της Κυρά-Ρήνης και ο βασιλιάς Ανήλιαγος» της Βησσαρίας Ζορμπά-Ραμμοπούλου σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κάππα ξεκίνησε να παρουσιάζεται τη Δευτέρα για λίγες ημέρες και αφορά έναν παραδοσιακό ακαρνανικό μύθο που αποτελεί έναν ύμνο στην αγάπη μέσα από τη μαγεία και την τρυφερότητα ενός παραμυθιού.
 
Με δεδομένη τη μεγάλη ήδη ζήτηση είναι πολύ πιθανόν η παράσταση να επαναληφθεί στο Αγρίνιο, ενώ δεν αποκλείεται να παιχθεί και στην Αθήνα.