Ηθοποιοί

Απρ
25

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει στο All4fun για την 'Ολεάννα"

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στο θέατρο, στο σινεμά και στην τηλεόραση σε πολύ πετυχημένους και ιδιαίτερα λαμπερούς ρόλους.  Φέτος αποφάσισε να δοκιμαστεί σε έναν ρόλο αρκετά μακριά από αυτούς που μας είχε συνηθίσει υποδυόμενη την Κάρολ στην "Ολεάννα" του Ντέιβιντ Μάμετ.  

Ένα στοίχημα που κερδίζει με εμφατικό τρόπο καθώς ντύνεται εξαιρετικά την νευρωτική, εμμονική γεμάτη συμπλέγματα κατωτερότητας φοιτήτρια.  Την συναντήσαμε στο Θέατρο Olvio όπου μας μίλησε για τον ρόλο της, για τον συμπρωταγωνιστή της, για τις μελλοντικές γενιές καθώς και για το νέο σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.
Απρ
23

Η Νατάσσα Αναγνώστου μιλάει στο All4fun για τον "Ερωδιό"

Ο Ερωδιός είναι ένα ψυχολογικό δράμα που βουτάει στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Πέντε ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν τους δαίμονές τους με φόντο ένα ψυχιατρικό ίδρυμα. Σχέσεις και όρια δοκιμάζονται με συνέπειες καταστροφικές μα συνάμα λυτρωτικές.
Πόσο απέχει η αγάπη από την απέχθεια; Πόσο εύκολα χωράει κανείς στην εξάρτηση; Πόση διαύγεια περιέχει τελικά μέσα της η παράνοια;
 
Η συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης Νατάσσα Αναγνώστου μιλάει στο all4fun.
Απρ
03

Οι Γιώργος Αγγελίδης και Βαλεντίνος Τσίλογλου μιλούν στο All4fun για το "Δικός σου"

Ο Αδάμ μεγάλωσε με την φράση «τι θα πει ο κόσμος» και με μια μητέρα «παλαιών αρχών», να παρεμβαίνει στη ζωή του. Με οδηγό τον έρωτα κάνει την προσωπική του επανάσταση και σπάει τον ασφυκτικό κλοιό της οικογένειας, καταρρίπτοντας τις αναστολές, κρατώντας τις ενοχές.
Η συνάντηση του με το Μάνο θα αποβεί μοιραία. Η ευτυχία όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ. Η πραγματικότητα συνθλίβει το όνειρο. Το τέλος καραδοκεί. Οι δύο εραστές μένουν μετέωροι ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει».
 
«ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ»… Ένα σύγχρονο, κοινωνικό έργο του Γιώργου Αγγελίδη που θα μπορούσε να είναι αληθινή ιστορία.
 
Ο Γιώργος Αγγελίδης συγγραφέας και ο Βαλεντίνος Τσίλογλου σκηνοθέτης της παράστασης μίλησαν στο all4fun σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την διαφορετικότητα, την οικογένεια αλλά και την ίδια την κοινώνια σε μια άκρως επίκαιρη κουβέντα.
Μαρ
31

Ο Νίκος Δαφνής μιλάει στο Αll4fun για τα 20 χρόνια του Θεάτρου Κάτω απ την Γέφυρα

Το Θέατρο Κάτω απ την Γέφυρα συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας.  20 χρόνια αγωνιάς, δημιουργίας, αυτοπροσδιορισμού και επαναπροσδιορισμού συμφωνά με τον ιδρυτή και ψυχή του θεάτρου Νίκο Δαφνή.  

Έναν άνθρωπο ο οποίος πάλεψε με το τέρας του δημοσίου, τους προστάτες της νύχτας, την αδιαφορία κάποιων φίλων άλλα που ποτέ δεν πρόδωσε το όραμά του αλλά και τα πιστεύω του.  

Ένας πραγματικός μαχητής με βαθύ αίσθημα αφοσίωσης στην τέχνη που υπηρετεί και σε ιδανικά βγαλμένα απο αλλοτινές, πιο γνήσιες και πιο καθαρές, εποχές.  Ο Νίκος Δαφνής κάνει μαζί μας έναν απολογισμό της τελευταίας 20ετίας και ξεκινάει να μετράει για τα επόμενα 20 σε μιά συζήτηση ουσιαστική και ειλικρινή.
Μαρ
29

Η Ασπασία-Μαρία Αλεξίου και ο Βασίλης Βηλαράς μιλούν στο All4fun για το "Θωρηκτό"

Η ιστορία του Θωρηκτού βασίζεται σ’ ένα μικρό επεισόδιο από το μυθιστόρημα Μεθυσμένη Πολιτεία του Σωτήρη Πατατζή. 
 
Ένας Γυμνασιάρχης και μια καθηγήτρια Γαλλικών που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη στη διάρκεια της δικτατορίας του Μεταξά, τρώνε μαζί βραδινό. Συζητούν, προσπαθούν να μιλήσουν για τα αισθήματά τους και τελικά μια αδέξια ερωτική εξομολόγηση θα προκαλέσει μια ακόμη πιο αδέξια αντίδραση.
 
H Ασπασία-Μαρία Αλεξίου και ο Βασίλης Βηλαράς, που ερμηνεύουν τους δύο ρόλους και συνσκηνοθετούν την παράσταση μίλησαν στο All4fun για το “Θωρηκτό”
 
- Ποιος ήταν ο λόγος που επιλέξατε το συγκεκριμένο απόσπασμα και ποια είναι η σημασία του κειμένου στο σήμερα;