Συνεντεύξεις

Μαϊ
23

Η Μαρία Αποστολακέα μιλάει στο All4fun για τον "Γύρο του κόμπου"

Το μέχρι φέτος αδημοσίευτο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Ο Γύρος του κόμπου: Σικελική τραγωδία», παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό θέατρο σε σκηνοθεσία Γιώργου Δούλου.
 
Η ηθοποιός Μαρία Αποστολακέα μίλησε στο All4fun για την παράσταση, που περιστρέφεται γύρω από δίπολα (Αλήθεια – Ψεύδος, Σάρκα – Πνεύμα, Σκοτάδι – Φως, Καλό – Κακό, Θύμα – Θύτης, Φύση - Ηθική) και έννοιες (Έρωτας, Άνθρωπος, Θνητότητα, Εξουσία, Πόνος), οι οποίες καταλήγουν στον πλήρη αφανισμό του Ανθρώπου.
 
- Τι πραγματεύεται η παράσταση σας και τι πρόκειται να δούμε πάνω στη σκηνή;
Μαϊ
13

H Μαρία Λεβαντή μιλάει στο All4fun

H Mαρία Λεβαντή μιλάει στο all4fun για την νέα παράσταση: "Μοτέλ Θήβα", την αγάπη της για το θέατρο, την ομάδα σου_real(*) και διάφορα ακόμα...
Μαϊ
07

Ο Βαγγέλης Ρωμνιός μιλάει στο All4fun για τον "Χαρτοπόλεμο"

Ο φόβος για την ανάληψη ευθυνών, αλλά και η πεισματική άρνηση παράδοσης της σκυτάλης συνθέτουν μία εξίσωση, που αποτέλεσε και μια πρώτη αφορμή για ν’ αρχίσει να γράφει τον «Χαρτοπόλεμο».  
 
Σε συνδυασμό με μια σειρά από γεγονότα, συναισθηματικά αδιέξοδα, αλλά και την άρνηση ν’ αναλάβουμε ο καθένας την ευθύνη για τη ζωή του και να προχωρήσει ανεξάρτητος, αφήνοντας πίσω του δικαιολογείς και εμμονές.
 
Ο Βαγγέλης Ρωμνιός φαίνεται πως το έχει έμφυτο να γράφει και η συγκεκριμένη δουλειά που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στο θέατρο Ιλίσια/Βολονάκη σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη φαίνεται πως αποτελεί μόνο την αρχή. 
 
Συμμετέχοντας στο έργο και ως ηθοποιός μίλησε στο All4fun για την παράσταση, αλλά και για την παρουσία του στον Αστέρα Ραχούλας και τον απολαυστικό του ρόλο, τον Γαρίφαλο, έναν πλανόδιο μικροπωλητής της επαρχίας, ο οποίος στα κενά του κάνει τον σπίκερ σε ερασιτεχνικούς αγώνες…
Απρ
25

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει στο All4fun για την 'Ολεάννα"

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στο θέατρο, στο σινεμά και στην τηλεόραση σε πολύ πετυχημένους και ιδιαίτερα λαμπερούς ρόλους.  Φέτος αποφάσισε να δοκιμαστεί σε έναν ρόλο αρκετά μακριά από αυτούς που μας είχε συνηθίσει υποδυόμενη την Κάρολ στην "Ολεάννα" του Ντέιβιντ Μάμετ.  

Ένα στοίχημα που κερδίζει με εμφατικό τρόπο καθώς ντύνεται εξαιρετικά την νευρωτική, εμμονική γεμάτη συμπλέγματα κατωτερότητας φοιτήτρια.  Την συναντήσαμε στο Θέατρο Olvio όπου μας μίλησε για τον ρόλο της, για τον συμπρωταγωνιστή της, για τις μελλοντικές γενιές καθώς και για το νέο σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.
Απρ
23

Η Νατάσσα Αναγνώστου μιλάει στο All4fun για τον "Ερωδιό"

Ο Ερωδιός είναι ένα ψυχολογικό δράμα που βουτάει στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Πέντε ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν τους δαίμονές τους με φόντο ένα ψυχιατρικό ίδρυμα. Σχέσεις και όρια δοκιμάζονται με συνέπειες καταστροφικές μα συνάμα λυτρωτικές.
Πόσο απέχει η αγάπη από την απέχθεια; Πόσο εύκολα χωράει κανείς στην εξάρτηση; Πόση διαύγεια περιέχει τελικά μέσα της η παράνοια;
 
Η συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης Νατάσσα Αναγνώστου μιλάει στο all4fun.