Συνεντεύξεις

Φεβ
14

Η Βάσω Ζαφειροπούλου μιλάει στο All4fun

 Η Βάσω Ζαφειροπούλου μιλάει στο All4fun για το νέο της βιβλίο: "Η τελευταία στάση", τους ήρωες του βιβλίου της, την αγάπη για την συγγραφή και διάφορα ακόμα...
 
"Όταν γράφω, δεν σκέπτομαι ποτέ τι μηνύματα θα στείλω. Αφήνω τους ήρωές μου να εξελίσσονται, να λένε τα δικά τους και να κάνουν τα δικά τους. Πιστεύω, λοιπόν, πως είναι θέμα του αναγνώστη-ανάλογα πώς διαβάζει να «ανακαλύψει» μηνύματα!"
Φεβ
11

Η Εριφύλη Στεφανίδου μιλάει στο All4fun για τη "Μύτη"

Η Εριφύλη Στεφανίδου ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών, που φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Πολύ περισσότερο απ' όσο χρειάζεται με βάση τις ικανότητες τους και το ταλέντο τους.
 
Μετά από απουσία αρκετών μηνών από τη σκηνή και ένα διάστημα, όπου βρέθηκε σε άλλα πόστα του θεάτρου, το οποίο υπηρετεί με πίστη και αυταπάρνηση όλα αυτά τα χρόνια, επιστρέφει φέτος, συμμετέχοντας με την αγαπημένη της ομάδα Patari Project στη "Μύτη", ένα έργο που βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ και παρουσιάζεται στο θέατρο Πόρτα σε σκηνοθεσία της Σοφίας Πάσχου.

- Η «Μύτη» είναι ένα έργο παραλόγου εμπνευσμένο από το διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ. Πώς είναι να ξυπνάει κάποιος έχοντας χάσει κάτι που θεωρεί δεδομένο πως το έχει;

Νομίζω πως ειδικά στην Ελλάδα, τη σήμερον ημέρα, ο καθένας θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Μας έχει συμβεί επανειλλημένως τα τελευταία χρόνια. Όπως και σε κάποιες άλλες χώρες, πιο μακρινές, που μπορώ να  σκεφτώ. Λες να ζούμε σε διήγημα που έγραψε ο Γκόγκολ;
Φεβ
02

Σωτήρης Τσαφούλιας: Ο ελληνικός κινηματογράφος πρέπει να πάψει να θεωρείται «είδος» ο ίδιος

Το "Έτερος Εγώ" συμπληρώνει ήδη δύο εβδομάδες προβολής στις αίθουσες και τα θετικά σχόλια του κοινού επιβραβεύουν τις προθέσεις του δημιουργού του Σωτήρη Τσαφούλια.
 
Μια ταινία που διαφέρει αισθητά από την κλασική εικόνα, την οποία έχει ο μέσος θεατής για τον ελληνικό κινηματογράφο. Δεν αρέσει, όμως, στον κόσμο μόνο για αυτόν τον λόγο.
 
Αρέσει γιατί εκτός από μια ποιοτική δουλειά προσφέρει δράση και γρήγορους ρυθμούς. Κάτι που λείπει από τις πιο πολλές ελληνικές ταινίες. 

"Κάποτε πρέπει να σταματήσει ο ελληνικός κινηματογράφος να θεωρείται "είδος" από μόνος του αναφέρει στο All4fun ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του έργου, στο οποίο ταιριάζουν αρμονικά τα μαθηματικά με τους φόνους που συμβαίνουν στην Αθήνα του σήμερα.

Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να το συγκρίνουν, ακόμη και με το Seven. "Toυς ευχαριστούμε, γιατί είναι πολύ τιμητικό για όλους μας να τίθεται θέμα σύγκρισης με μια ταινία η οποία στοίχισε 33 εκατομμύρια δολλάρια ", συμπληρώνει ο Σωτήρης Τσαφούλιας
 
Αν και δεν του άρεσαν τα μαθηματικά, όταν ήταν στο σχολείο πλέον έχει μια πολύ διαφορετική άποψη, αφού εκτιμά τα κοινά στοιχεία που υπάρχουν με τον κινηματογράφο.
Ιαν
29

Η Κατερίνα Χιντηράκη μιλάει στο All4fun για την παράσταση "Ιφιγένεια εν γένει tragic"

Η Κατερίνα Χιντηράκη είναι ένα κορίτσι γεμάτη φιλοδοξίες και όνειρα που από την Μήλο βρέθηκε στην Αθήνα για να τα κυνηγήσει.  Με αργά αλλά σταθερά βήματα βάζει νέους στόχους, τους κοιτά κατάματα, και με την ορμή και το θράσος που χαρακτηρίζει τα νιάτα εφορμά για να τους κατακτήσει.  Ιδιαίτερα προσγειωμένη και με εξαιρετικό ήθος, με εφόδια το ταλέντο και την διάθεσή της ήρθε για να διεκδικήσει την παρουσία της στον χώρο, χωρίς εκπτώσεις και με ζήλο για δουλειά ώστε να φτάσει μια μέρα να είναι υπερήφανη για την Κατερίνα.

Την συναντήσαμε στο θέατρο Αργώ στην παράσταση "Ιφιγένεια εν γένει...Tragic" και μας μίλησε για την παράσταση, για τον εαυτό της για την πολιτική και την κρίση. Μια ξεχωριστή συζήτηση την οποία ελπίζουμε να απολαύσετε:
Ιαν
05

Η Σοφία Δημοπούλου μιλάει στο All4fun

H Σοφία Δημοπούλου μιλάει στο All4fun για το νέο της βιβλίο: "Η ζωή απέναντι", τις προτιμήσεις της στο λογοτεχνικό είδος, τις απαιτήσεις που έχει η συγγραφή ενός βιβλίου και διάφορα ακόμα...