Συνεντεύξεις

Μαρ
13

Η Πηνελόπη Κουρτζή μιλάει στο All4fun

Η Πηνελόπη Κουρτζή μιλάει στο All4fun για το νέο της βιβλίο:"Κουμκουάτ", την συνεργασία της με τις εκδόσεις Ψυχογιός, την αγάπη της για την συγγραφή και διάφορα ακόμα...
Μαρ
12

Η Αγγελική Ανδρίτσου μιλάει στο All4fun για την παράσταση "...με την βούλα"

Η Αγγελική Ανδρίτσου είναι μια αυθόρμητη, ταλαντούχα νέα ηθοποιός, η οποία ουσιαστικά συστήνεται στο θεατρικό κοινό με την παράσταση "...με την βούλα" στο θέατρο Άβατον.  Με σπουδές υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και απόφοιτος της σχολής Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ είναι σίγουρα μια κοπέλα που έχει άποψη για την ζωή, αγάπη για την τέχνη της και όνειρα και φιλοδοξίες που σίγουρα θα υλοποιήσει γιατί παλεύει με όλη της την ύπαρξη και δεν αρκείται σε τίποτα λιγότερο.
Αντιμετωπίζει την σκηνή σαν έναν αγώνα ταχύτητας και αντοχής. Έναν στίβο που απαιτεί πειθαρχία, συγκέντρωση και δουλειά.  Με γνώμονα τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής της το χρυσό μετάλλιο της ανήκει.
Η Αγγελική Ανδρίτσου συστήνεται στο all4fun και μιλάει για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, τους φόβους της, τα όνειρά της σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε μαζί της.
Μαρ
12

Η Σίσσυ Ιγνατίδου μιλάει στο All4fun

Η Σίσσυ Ιγνατίδου μιλάει στο All4fun για την παράσταση: "Με κάρυ και κύμινο", το εκπαιδευτικό δράμα που ασχολείται, την αγάπη της για τον χορό και διάφορα ακόμα...
Φεβ
28

Η Κίττυ Παϊταζόγλου μιλάει στο All4fun για τη "Δίκη του Κ." και τη "Μύτη"

Τέτοιο καιρό πέρσι η Κίττυ Παϊταζόγλου ήταν υποψήφια για το βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την ιδιαίτερη και ξεχωριστή της ερμηνεία στο Λίλιομ.
 
Έναν χρόνο μετά ακολουθεί και πάλι τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θωμά Μοσχόπουλου, συμμετέχοντας στη δίκη του Κ.,ενώ στο Πόρτα παίζει και το Δευτερότριτο, συμμετέχοντας στη Μύτη σε σκηνοθεσία της Σοφίας Πάσχου.
 
Η Κίττυ τιμήθηκε στα 4α θεατρικά βραβεία κοινού All4fun με το 1ο ειδικό βραβείο, που δόθηκε από τα μέλη του σάιτ μας για ηθοποιούς οι οποίοι ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους και τις υποκριτικές τους ικανότητες και μας μίλησε για τις δύο φετινές της δουλειές στο Πόρτα.
Φεβ
23

Ο Αλέξανδρος Σταύρου μιλάει στο All4fun

O Αλέξανδρος Σταύρου μιλάει στο All4fun για την παράσταση "Yard Gal", που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα στον Πολυχώρο Vault  την πρώτη του φορά ως σκηνοθέτης θεατρικής παράστασης, το πόσο έχουν αλλάξει τα οικονομικά ζητήματα στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και διάφορα ακόμα...
 
“Yard Gal” της Rebecca Prichard για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τι πραγματεύεται η παράσταση και τι μηνύματα θέλετε να περάσετε στους θεατές;
 
Η παράσταση μιλά για την ιστορία δυο ανήλικων κοριτσιών εκ των οποίων η μια έχει περάσει τη ζωή της στο ορφανοτροφείο και η άλλη ζει μαζί με τον πατέρα της ο οποίος την κακοποιεί σωματικά. Αυτά τα κορίτσια λοιπόν εκδίδονται και κάνουν χρήση ναρκωτικών.