Κινηματογράφος

Η έβδομη τέχνη είχε πάντοτε κάτι το ιδιαίτερο, που καθήλωνε το κοινό. Το all4fun.gr μέσω του Χάρη Κεχαγιά θα σας παρουσιάζει νέες ταινίες, ενώ θα θυμάται και κάποιες παλαιότερες που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Και φυσικά θα δίνει την ευκαιρία και στους χρήστες του να κάνουν τη δική τους κριτική στα φιλμ της μεγάλης οθόνης.

Μαρ
29

Η 8η Τελετή Απονομής των Βραβείων ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εβδομαδιαίες συναρπαστικές πρεμιέρες. 
 
Στο  COSMOTE CINEMA 1HD, βλέπουμε το δράμα ισλανδικής παραγωγής, Καρδιά Βουνό (Virgin Mountain) του Νταγκούρ Κάρι (Πέμπτη 30/3,  21.00, ζώνη Red Carpet Premiers), ενώ στο COSMOTE CINEMA 2HD, παρακολουθούμε σε Α' Προβολή τη δραματική κομεντί Αναμνήσεις (Les Souvenirs) του Ζαν-Πολ Ρουβ (22.00, ζώνη Ladies First).
 
Στο ίδιο κανάλι, παρακολουθούμε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Γκάζια 300 χλμ/ώρα στο MotoGP (Hitting the Apex) με αφηγητή τον Μπραντ Πιτ, για έξι θρύλους του πιο θεαματικού αγωνίσματος, στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι μοιράζονται τις μοναδικές ιστορίες τους (Παρασκευή 31/3, στις 22.00, ζώνη DOC O’ CLOCK).
Μαρ
24

Φεστιβάλ Κορεάτικου Κινηματογράφου

www.mcf.gr
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
 
30 Μαρτίου - 3 Απριλίου 2017
 
Είσοδος ελεύθερη (με κρατήσεις θέσεων)
Μαρ
24

Μάρτιος 2017: Νέες ελληνικές συμπαραγωγές ενισχύονται από το Εurimages

Τέσσερις ελληνικές κινηματογραφικές συμπαραγωγές χρηματοδοτήθηκαν από το Eurimages κατά τη διάρκεια της 146ης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο από τις 7 μέχρι και τις 10 Μαρτίου 2017.

Πρόκειται για τα ακόλουθα κινηματογραφικά σχέδια:

Μαρ
23

Κριτική ταινίας "It's Only The End Of The World"

O Xavier Dolan, το «παιδί θαύμα» του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου σε ηλικία μόλις 28 χρoνών μας παραδίδει την 6η κατά σειρά ταινία του η οποία πραγματεύεται την επιστροφή ενός άρρωστου συγγραφέα (Louis) στην  οικογένεια του μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας προκειμένου να τους ανακοινώσει ότι πεθαίνει.Ο Louis βρίσκεται αντιμέτωπος με μια έκρυθμη κατάσταση ακόμη πιο απειλητική και από εκείνη του επικείμενου θανάτου του. 
Μαρ
23

9o Πανόραμα Σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου στο Παρίσι

9ο Πανόραμα Σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου στο Παρίσι
22 έως 27 Μαρτίου 2017