Βιβλίο

Φεβ
18

Η Κική Δημουλά στις συναντήσεις με συγγραφείς στον Ιανό

Συναντήσεις Με Συγγραφείς στο cafe του ΙΑΝΟΥ
 
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 20:30
 
Κική Δημουλά
Φεβ
07

Παρουσίαση βιβλίου του Τάσου Κουράκη "Επί σωμάτων λέξεων"

Τάσος Κουράκης
 
Επί σωμάτων λέξεων, εκδόσεις IANOS
Φεβ
05

Παρουσίαση βιβλίου: "Ταξίδι στ’ αστέρια. Η ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών-Champions League" του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Ο ΙΑΝΟS στο Κρεμλίνο του Πειραιά και οι εκδόσεις Τόπος παρουσιάζουν το βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με τίτλο Ταξίδι στ’ αστέρια. Η ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών-Champions League.

Θα μιλήσουν οι: Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Όλγα Νικολαΐδου, Μιχάλης Λεάνης  και ο συγγραφέας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Κρεμλίνο, Καραΐσκου 119, Πειραιάς στις 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:30.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Φεβ
04

Παραμύθια στο Βιβλιοπωλείο του Εθνικού Θεάτρου!

Το Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο πλαίσιο της δράσης "Από την Ομόνοια στο Λιμάνι" φιλοξενεί στο βιβλιοπωλείο του αφηγήσεις ελληνικών παραδοσιακών και σύγχρονων παραμυθιών.
 
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ο παραμυθάς Δημήτρης Προύσαλης και ο τραγουδιστής Φίλιππος Πλακιάς υποδέχονται τους μικρούς φίλους του Εθνικού Θεάτρου στο Βιβλιοπωλείο του, στο κτίριο Τσίλλερ, για δύο ξεχωριστές αφηγήσεις στις 11:00 και 12:00 το πρωί με ελεύθερη είσοδο. 
 
Μια χούφτα παραμύθια λαϊκά και μια αγκαλιά ιστορίες με τραγούδια και μουσικές συμπυκνώνουν τη σοφία του κόσμου που μοιράζεται απλόχερα και με την καρδιά ανοιχτή. 
Ιαν
16

«Το βιβλίο είναι η δύναμή σου»: Παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά

 Για 24 ημέρες, από χθες, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιείται, στην πλατεία Κοτζιά, το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου στην πρωτεύουσα, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».

 Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ: Το Παζάρι Βιβλίου - που διοργανώνεται εδώ 21 πλέον χρόνια - αποτελεί θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας.

 Στο 21ο Παζάρι Βιβλίου 2017, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες.