22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

H Κate καλοπαντρεύτηκε…

Είναι γεγονός πως η Kate Holmes πριν από τον γάμο της με τον Tom Cruise, την γνωρίζαμε-όσοι την ξέραμε- από κάτι παρακμιακές ταινίες. Έτσι, η κοπέλα αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, αλλά και μια καλή κίνηση για το πορτοφόλι της με τον γάμο της με τον Tom.

Νομίζετε πως αυτά που λέω είναι κακίες; Όχι! Απλά οι φήμες για ένα καλό προγαμιαίο συμβόλιο πληθαίνουν. Συγκεκριμένα, λένε πως η Kate θα πληρωνόταν για κάθε χρόνο που θα έμενε μαζί του και να του κάνει ένα με δύο παιδιά. Επιπλέον, ο Tom Cruise υπήρξε ο πιο πλούσιος σταρ του Χολιγούντ και η Kate που είχε αδυναμία στη μόδα, κατάφερε να γίνει από τα πιο πολυαγαπημένα πρόσωπα της εποχής με αποτέλεσμα να κλείσει χρυσά συμβόλαια και σε αυτό τον χώρο.

Μάλιστα, για να δείτε πόσο στημένο είναι αυτό το καλά οργανωμένο παιχνίδι, σκεφτείτε πως από τα πρώτα ραντεβού τους η σχέση τους έγινε γνωστή, καθώς και την αξέχαστη σε όλους  μας στιγμή που ο Tom Cruise χοροπηδούσε σαν τον πίθηκο στον καναπέ της Oprah και φώναζε το γνωστό “Την αγαπώ, την αγαπώ, την αγαπώ”!

Τώρα θα με ρωτήσετε γιατί ένας τόσο ωραίο άντρας να κάνει κάτι τέτοιο; Αποκλείεται, η Kate να τον ερωτεύτηκε; Έπρεπε να την πληρώσει για να τα κάνει όλα αυτά, ενώ εκατομμύρια θαυμάστριες θα το έκαναν τσάμπα; Λοιπόν, δυστυχώς ναι! Οι φήμες από παλιά λέγανε πως η σεξουαλική ταυτότητα του Τομ δεν ήταν αυτή που έδειχνε και μάλλον ήθελε μια καλή “γλάστρα” για να κρατήσει αυτό το μυστικό.

Όποια και να ναι η αλήθεια, η Kate πήρε τα λεφτάκια της, έκανε το παιδάκι της και πλέον είναι έτοιμη να κάνει μια καινούργια αρχή ως μια ζάμπλουτη ζωντοχήρα.

Άραγε, που πάει ο Θεός και τα δίνει αυτά τα “συμβόλαια”; Κορίτσια και στα δικά μας, οι ελεύθερες!

Της Έλενας Καραγιάννη, 9/10/12

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα