Οι ταινίες της εβδομάδας

Αυγ
27

Οι ταινίες της εβδομάδας 28/8/2014 - 3/9/2014

cinemaΊντριγκες και μυστικά με φόντο την πόλη του Τόκιο, πυροσβεστικά αεροσκάφη εν όψει αγώνων ταχύτητας, με μία ιδιαίτερη essence από τη Γαλλική Ριβιέρα της δεκαετίας του 1920 και την νέα ταινία του WoodyAllen, σκιαγραφούν το κινηματογραφικό τοπίο αυτής της εβδομάδας, αφήνοντας ακόμα και  τους πιο απαιτητικούς θεατές ικανοποιημένους.

 

Αυγ
15

Διανοούμενο φλερτ, χορευτική διεκδίκηση κι ένα θεϊκό κόλπο: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Δύο καθηγητές που υπερασπίζονται με πάθος το αντικείμενό τους, ένας ερωτευμένος χορευτής χωρίς αυτοπεποίθηση, ένας παμπόνηρος ιερέας που βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο και μια παρέα που επιδίδεται σε διαγωνισμό ηλιθιότητας είναι οι πρωταγωνιστές των κινηματογραφικών επιλογών αυτής της εβδομάδας.

Νοε
13

Νέα καταστροφή του πλανήτη... στις αίθουσες!

2012_1Μετά το «Μιλένιουμ» έρχεται ακόμη μια καταστροφή του πλανήτη. Το «2012». Κρίμα γιατί ένα χρόνο μετά έχουμε τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων! Σεισμοί, πλημμύρες, καταποντισμοί, σε ένα υπερθέαμα καταστροφής. Αναμένεται εισπρακτική (;) επιτυχία, ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα επειδή είμαστε συνηθισμένοι στις καταστροφές, μάλλον θα την αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα?

 

Φεβ
26

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ο Κλίντ ξαναπήρε το όπλο του!

Στον απόηχο των Όσκαρ συνεχίζεται ο καταιγισμός νέων ταινιών και αυτή την εβδομάδα, με τον Κλίντ Ίστγουντ να ?κλέβει για ακόμη μια φορά την παράσταση και μας κάνει όλους να αναφωνούνε Gran Κλιντ! Αναλυτικά οι ταινίες: