Περιπλανητικά

Μαϊ
02

Περι..πλανητικά: Προβλέψεις 1 - 31 Μαΐου

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου.

Περισσότερα άρθρα στο: https://www.facebook.com/periplanitika

ΚΡΙΟΣ ♈
Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 03/05 στο ζώδιό σου αλλά από εκεί κι έπειτα σε ορθή πλέον πορεία σε βοηθάει να επανακτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει επίσης το τρίγωνο που συμβαίνει αυτό το μήνα μεταξύ του Ουρανού και του Κρόνου, με τον πρώτο να βρίσκεται στο ζώδιό σου! Η επιμονή και η ακούραστη ενέργεια βοηθούν στην αντιμετώπιση των απαιτήσεων της ζωής, στις επαγγελματικές αλλαγές ή ακόμα και τις πνευματικές αναζητήσεις. Η Αφροδίτη, πάντα φορέας χαρμόσυνων νέων, βρίσκεται στο ζώδιό σου όλο το μήνα στέλνοντας θετική ενέργεια στην ερωτική σου ζωή. Παρ’ όλα αυτά, καθώς δημιουργεί ορισμένες αρνητικές όψεις από τα μισά του μήνα κι έπειτα, να θυμάσαι πως πάντα βοηθάει η εκδήλωση της αγάπης, ενώ η αυτοτιμωρία βοηθάει στην καταστροφή της.

Απρ
02

Περι..πλανητικά: Προβλέψεις 1 - 30 Απριλίου

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου.

Περισσότερα άρθρα στο: https://www.facebook.com/periplanitika

ΚΡΙΟΣ ♈
Απρίλης και το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα καλά κρατεί ενώ έρχεται να προστεθεί και ο ανάδρομος Ερμής στο σκηνικό, ο οποίος - έτσι για το ροκ – θα περάσει στο Ζώδιό σου μετά τις 20 του μήνα. Καλά μάντεψες, τα νέα δεν είναι ακριβώς χαρμόσυνα. Οι σχέσεις περνούν μεγάλο πλήγμα και δοκιμάζονται – ίσως όχι τόσο όσο τον Μάρτιο με τη ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζώδιό σου – αλλά αρκετά για να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Ειδικά με την Πανσέληνο στις 11/04, ορισμένες καταστάσεις πρέπει να λυθούν άμεσα! Οικονομικά ο μήνας έχει προοπτικές επιτυχίας και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα τώρα στις αρχές σε κάνει έξτρα αποφασιστικό να τα καταφέρεις. Υπάρχουν κοινώς ευκαιρίες για έσοδα. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα φαίνεται πως είναι το άγχος το οποίο σε συντροφεύει καθημερινά και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, αυξάνει τον κίνδυνο για ατυχήματα και έλλειψη προσοχής. Πάντως, γενικώς οι Κριοί αλλά ειδικά εκείνοι του τελευταίου δεκαήμερου, φαίνεται πως απολαμβάνουν τις διακοπές του Πάσχα παίρνοντας μια ανάσα. Ουφ!

Μαρ
25

Τα βασικά χαρακτηριστικά των 12 ζωδίων κατά τον Καρλ Γιουνγκ πατέρα της «αναλυτικής ψυχολογίας»

 Ο αυστριακός αναλυτικός ψυχολόγος Κάρλ Γιούνγκ, ανασκευάζοντας την θεωρία των Ιδεών του Πλάτωνα, υποστήριξε ότι η καθολική και διαχρονική ανθρώπινη εμπειρία, έχει γίνει υλικό για την δημιουργία τυπικών μοτίβων συμπεριφοράς, των αρχετύπων.
 
Αυτά τα αρχέτυπα αντικατοπτρίζονται τόσο στις μυθολογίες των λαών όσο και στις ζωδιακές προσωπικότητες.
 
Έτσι, οι αρχετυπικοί θεοί της Ελληνικής Μυθολογίας έδωσαν το όνομα και τα χαρακτηριστικά τους στους Πλανήτες της Δυτικής Αστρολογίας και συνεπώς στα άτομα που επηρεάζονται από τους Πλανήτες αυτούς.

Μαρ
01

Περι..πλανητικά: Προβλέψεις 1 - 31 Μαρτίου

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου.

Περισσότερα άρθρα στο: https://www.facebook.com/periplanitika

ΚΡΙΟΣ ♈
Δύσκολος μήνας ο Μάρτιος, δε στο κρύβω Κριέ, καθώς φιλοξενείς την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ουρανό που συμμετέχει σε ένα «σκληρό» ταυ τετράγωνο με Δία και Πλούτωνα. Όλα τώρα πέφτουν με δύναμη πάνω σου. Οι σχέσεις φαίνεται πως δυσκολεύουν απότομα και σου προκαλούν περισσότερη αγανάκτηση απ’ ότι ισορροπούν με κατανόηση. Και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο όταν κάνει την εμφάνισή του κάποιος από το ερωτικό σου παρελθόν και ξεκινάς υποσυνείδητα να συγκρίνεις. Μη ξεχάσεις όμως να προσθέσεις πάνω στο ζύγι τον λόγο που κανείς ανήκει εκεί, στο παρελθόν, και ότι όλες αυτές οι πλανητικές ενέργειες που έχουν πέσει τώρα πάνω σου σε κάνουν να βλέπεις το σκοτάδι πιο σκοτεινό απ’ ότι στη πραγματικότητα είναι. Τα πράγματα αλλάζουν όταν επανέρχεται στη σκηνή ένας πρώην επαγγελματικός συνεργάτης, και αξιοποιείς την ευκαιρία ώστε να κερδίσεις πάλι χρήματα, κύρος και να αυξήσεις τη παραγωγικότητα. Γενικά το θέμα της καριέρας και των οικονομικών σε αποζημιώνει για όσα συναισθηματικά σε δυσκολεύουν.

Φεβ
01

Περι..πλανητικά: Προβλέψεις 1 - 28 Φεβρουαρίου

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου.

Περισσότερα άρθρα στο: https://www.facebook.com/periplanitika

ΚΡΙΟΣ ♈
Φεβρουάριος και ο μήνας είναι γεμάτος από ερωτισμό και πάθος. Σε καμία περίπτωση μη φανταστείς πως αυτό συμβαίνει λόγω του Αγίου Βαλεντίνου. Σχεδόν όλο τον μήνα, Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο. Αφροδίτη, ο Πλανήτης της Αγάπης και ο Άρης ο πλανήτης του πάθους. Όταν βρίσκονται τόσο κοντά, η διάθεση βελτιώνεται, ο ηλεκτρισμός εντείνεται και όλα μοιάζουν πιο… καυτά ακόμα κι αν έχουμε Χειμώνα. Ειδικά όταν η ένωσή τους τώρα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο Κριέ! Ταυτόχρονα, ο Άρης είναι ο φυσικός σου κυβερνήτης, οπότε σου προσφέρει όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, και η Αφροδίτη ο κυβερνήτης των σχέσεών σου, τα ερωτικά νέα των ημερών δε θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα! Φυσικά μια τέτοια δήλωση δεν μοιάζει με τη διάθεση που διατηρεί ο Βαλεντίνος. Αντίθετα διαθέτει το στοιχείο της έκπληξης, των απροόπτων και του βάθους που χρειάζεσαι. Και όπως συμβαίνει συνήθως, όταν τα ερωτικά σου ανθίζουν, την ίδια τύχη συναντούν και οι υπόλοιποι τομείς. Θέσε υψηλούς στόχους, μπορείς να τα καταφέρεις!