Περιπλανητικά

Ιουλ
03

Προβλέψεις Ιούλιος 2017

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου.
Ιουν
01

Περι..πλανητικά: Προβλέψεις 1 - 30 Ιουνίου

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις,διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου.

Περισσότερα άρθρα στο: www.astrologyhat.com

ΚΡΙΟΣ ♈
Ο Ιούνιος στιγματίζεται για σένα από τον Άρη στον Καρκίνο. Όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σου βρίσκεται εκεί σηματοδοτεί μία πολύπλοκη περίοδο μέσα στη χρονιά σου καθώς επηρεάζει τόσο την προσωπική σου ζωή, όσο και την επαγγελματική. O Άρης από τον Καρκίνο δημιουργεί αναταραχές στην οικογενειακή σου ζωή, γονείς που προσπαθούν να θέσουν περιττά όρια, ή σε απογοητεύει και μόνο η στάση που ξέρεις ότι πρόκειται να κρατήσουν. Όλη αυτή η κατάσταση είναι αρκετά ψυχοφθόρα, σου δημιουργεί άγχος κι έτσι επηρεάζεται τελικά και η συναισθηματική σου ζωή από τον πυρήνα της. Το σπίτι ως οίκημα, τείνει να δημιουργεί αρκετά προβλήματα το επόμενο διάστημα, χρειάζεται επισκευές ή διαφορετικά επιδιώκει την προσοχή σου έμμεσα, μέσω δανείων ή προβλημάτων με ενοίκους. Επαγγελματικά, ο Άρης προκαλεί παρεμφερή εμπόδια και δυσκολίες. Όμως, ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία στο απέναντι σου ζώδιο και αυτό σημαίνει πως ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή πρόκειται να εμφανιστούν. Κοινώς, το Καλοκαίρι είναι επισήμως εδώ και η συντροφική σου ζωή πρόκειται να βελτιωθεί.

Μαϊ
31

Γιατί οι Δίδυμοι είναι το καλύτερο ζώδιο;

 
Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά δέκα ολόκληροι λόγοι που το ζώδιο του αέρα είναι άνθρωπος που θες να έχεις δίπλα σου.
 
Δίδυμοι. Ξεκάθαρα παρεξηγημένο ζώδιο—όπως όλα τα μεγάλα μυαλά, άλλωστε.

Ή όπως όλα τα ζώδια του αέρα. Αλλά τις περισσότερες φορές, οι Δίδυμοι θα ακούσουν τα περισσότερα μπινελίκια για αυτή την έμφυτή τους τάση να είναι αποστομωτικά αυθόρμητοι, λιγάκι θεότρελοι και παντοτινά ελεύθεροι. Και επειδή όλα αυτά δεν είναι κάτι κακό, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που λατρεύουμε τους Διδύμους, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά ακόμα πράγματα που μας κάνουν να τους θαυμάζουμε…
 
Οι καλύτεροι στην επικοινωνία
Μαϊ
02

Περι..πλανητικά: Προβλέψεις 1 - 31 Μαΐου

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου.

Περισσότερα άρθρα στο: https://www.facebook.com/periplanitika

ΚΡΙΟΣ ♈
Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 03/05 στο ζώδιό σου αλλά από εκεί κι έπειτα σε ορθή πλέον πορεία σε βοηθάει να επανακτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει επίσης το τρίγωνο που συμβαίνει αυτό το μήνα μεταξύ του Ουρανού και του Κρόνου, με τον πρώτο να βρίσκεται στο ζώδιό σου! Η επιμονή και η ακούραστη ενέργεια βοηθούν στην αντιμετώπιση των απαιτήσεων της ζωής, στις επαγγελματικές αλλαγές ή ακόμα και τις πνευματικές αναζητήσεις. Η Αφροδίτη, πάντα φορέας χαρμόσυνων νέων, βρίσκεται στο ζώδιό σου όλο το μήνα στέλνοντας θετική ενέργεια στην ερωτική σου ζωή. Παρ’ όλα αυτά, καθώς δημιουργεί ορισμένες αρνητικές όψεις από τα μισά του μήνα κι έπειτα, να θυμάσαι πως πάντα βοηθάει η εκδήλωση της αγάπης, ενώ η αυτοτιμωρία βοηθάει στην καταστροφή της.

Απρ
02

Περι..πλανητικά: Προβλέψεις 1 - 30 Απριλίου

Για μεγαλύτερη ακρίβεια στις προβλέψεις, διάβασε εκτός από το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου.

Περισσότερα άρθρα στο: https://www.facebook.com/periplanitika

ΚΡΙΟΣ ♈
Απρίλης και το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα καλά κρατεί ενώ έρχεται να προστεθεί και ο ανάδρομος Ερμής στο σκηνικό, ο οποίος - έτσι για το ροκ – θα περάσει στο Ζώδιό σου μετά τις 20 του μήνα. Καλά μάντεψες, τα νέα δεν είναι ακριβώς χαρμόσυνα. Οι σχέσεις περνούν μεγάλο πλήγμα και δοκιμάζονται – ίσως όχι τόσο όσο τον Μάρτιο με τη ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζώδιό σου – αλλά αρκετά για να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Ειδικά με την Πανσέληνο στις 11/04, ορισμένες καταστάσεις πρέπει να λυθούν άμεσα! Οικονομικά ο μήνας έχει προοπτικές επιτυχίας και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα τώρα στις αρχές σε κάνει έξτρα αποφασιστικό να τα καταφέρεις. Υπάρχουν κοινώς ευκαιρίες για έσοδα. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα φαίνεται πως είναι το άγχος το οποίο σε συντροφεύει καθημερινά και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, αυξάνει τον κίνδυνο για ατυχήματα και έλλειψη προσοχής. Πάντως, γενικώς οι Κριοί αλλά ειδικά εκείνοι του τελευταίου δεκαήμερου, φαίνεται πως απολαμβάνουν τις διακοπές του Πάσχα παίρνοντας μια ανάσα. Ουφ!